Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Oprostio se od reprezentacije nakon 14 godina. Od toga sam 10 godina navijao za njih da on uzme titulu prvaka Europe ili svijeta. Kao kapiten ih je odveo do najvećeg uspjeha i trećeg mjesta u Rusiji. Na ovom prvenstvu se vidjelo da nema brzine i snage kao nekada, napravi on ekstra potez, ali ne može da iskoristi tu prednost koju je napravio. Postao je teret reprezentaciji i nije mi iznenađenje što se oprašta. Mislim da će mnogi to učiniti u narednim danima.

I da dodam da sam imao tu čast da ga gledam uživo kad su gostovali u Zenici i Sarajevu.

Realu je teret u smislu plate, ne smeta im na terenu jer nikad ne igra. Vjerovatno će probati u još nekom malo slabijem klubu i ako ne bude išlo i tu će se oprostiti. Ne vjerujem da će igrati za neki nižerazredni klub.

• 3 mjeseca kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Avaj, .....a pisali smo ovde svojevremeno, možda ne kroz postove ali na kutiji sigurno, kako bi on u Realu imao po 20 golova i asistencija lagano...

Jedino eto možemo da konstatujemo to da je kod nas odigrao korektno u smislu da nije bilo nekih trzavica sa njim, nije bilo komičnih sukoba kao sa Kostom oko odlaska u poslednjoj sezoni

Meni i dalje subjektivno drag irač

I dalje ne razumem koji je kurac isao u Real, ako je vec mislio da se zajebava. 

To sto kod nas nije morao da trenira, sto je na pripreme dolazio s par kila viška mu se obilo o glavu. 

Mogao je da bude najveći ikada. 

Nemam pojma, jedino ako saznamo putem neke njegove izjave, ovako možemo samo da nagadjamo.

nevezano za to, sećam se uvek one izjave Slaviše Jokanovića kako je njemu Engleska neverovatno uredjena u smislu poštovanja propisa, da sve funkcioniše uredno, ali da je Španija prosto prelepo mesto za život iako se ne može da se pohvali malo pre navedenim...

• 2 mjeseca kasnije...

Očekujem ili penziju ili selidbu na drugi kontinent, iako bih mu ja preporučio da ide u Belgiju da se igra. Vidjelo se na prvenstvu da je on klasni igrač, ali nema više brzine i snage da to iskoristi. Niži nivo bi mu možda godio. Povratak u Chelsea nikako, samo bi pokvario uspomene.

• 1 mjesec kasnije...

Jel moguce da ga bas niko nece? Ili mu se ne da traziti klub dok je na odmoru? Ne bi me iznenadilo.

Moze on u mnogim ligama jos lopte, i to onako s pola snage. 

1 hour ago, Wisey said:

Jel moguce da ga bas niko nece? Ili mu se ne da traziti klub dok je na odmoru? Ne bi me iznenadilo.

Moze on u mnogim ligama jos lopte, i to onako s pola snage. 

Završio je on sa ozbiljnim fudbalom, nažalost. 

• 4 sedmice kasnije...

Ma ne moze biti nista, povreda zgloba ga je satrala i od toga se nikad nije ni oporavio. Kakvo vracanje u zivot, nista od toga. 

Legenda jeste, uvijek mi je bio drag, tacnije najdrazi ali te price da ga vratimo i kao da ce proigrati... nema od toga nista,nazalost.

Ma nek si jebe mater kako god. Toliko godina je slinio za Realom nek je otisao. Volio bih da svi tako propadnu koji zele na takav nacin otici negdje. A i svakako smo ga prodali u najboljem mogucem trenutku, jer su ga povrede krenule samo tako. A i kod nas bi.

Svaka njemu cast i hvala mu na svemu, naravno. Ali je moglo bez koketiranja i odlaska u Real. Imao je dvije opcije, otici u Real ili ostati i postati velika legenda u klubu i ostaviti dobrog traga u Premiershipu. On je izabrao ovo prvo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.