Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name='chelseafan97' timestamp='1338218244' post='53078']
Evo Hazarda u dresu Chelseaja. To je to ljudi, nas je.

[url="http://farm7.staticflickr.com/6092/6383306755_85f2a3b094_z.jpg"]http://farm7.staticf...5f2a3b094_z.jpg[/url]
[/quote]
Hahahhahahha :) .
  • Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Belgijski mediji javljaju da je Hazard na treningu reprezentacije i da ce svoju odluku o tome gdje ce igrati sljedece sezone objaviti na Twitter-u nakon treninga....znaci jos par sati cekanja!

https://twitter.com/#!/hazardeden10
Sad dodjoh sa posla i videh sta se sve danas desavalo oko Hazarda.Valjda ce preci kod nas,a ako ne predje bice jedan od najomrazenijih,to je sigurno.
[color=#333333][font=arial, sans-serif][size=3][left]BREAKING NEWS: Eden Hazard set to join Chelsea after his wife agreed terms with John Terry. [/left][/size][/font][/color]

[color=#333333][font=arial, sans-serif][size=3][left] [/left][/size][/font][/color][color=#333333][font=arial, sans-serif][size=3][left] [/left][/size][/font][/color]
[color=#333333][font=arial, sans-serif][size=3][left] :rolleyes:[/left][/size][/font][/color]
[color=#333333][font=arial, sans-serif][size=3][left] :D[/left][/size][/font][/color]
[quote name='Terry26' timestamp='1338221926' post='53093']
[left][left]BREAKING NEWS: Eden Hazard set to join Chelsea after his wife agreed terms with John Terry.

[/left][/left]
[left][left] [/left][/left]
[left][left]

[/left][/left]
[left][left] :rolleyes:

[/left][/left]
[left][left] :D

[/quote]
dobra ali neko je vec ovo okacijo![/left][/left]
SLUŽBENO JE!! Eden Hazard je potvrdio ono što se dugo nagađalo. Nakon dugo vremena je otkrio kako nas zajebaje ima mjesec dana s time u koji će klub otić'. Nakon dugo vremena smo dobili i njegovor priznanje i sad nam ostaje onaj nevažni dio a to je gdje će stvarno otić'.
[quote name='Wisey' timestamp='1338222642' post='53100']
Bolja ova, prognoza sljedećeg Hazardovog tweeta:

"Hey guys. Decision is made. I have joined my club. Thanks, bye." :lol: :lol:
[/quote]

Wisey ova je čak bolja i od one da je dogovorio sve sa Terryevim ženom.. haha :D

[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1338222747' post='53102']
CFC - jaruga moj to sam procitao jedno 80.000.000000000000000000000 puta.
[/quote]
Jarane pročita ćeš još toliko puta kako je krenulo... :D
Aaa shit, ja otisao spavat danas da mi brze prodje nekoliko sati, vratim se sad i jos se nije zavrsilo ovo s Hazardom. Nista mi necemo saznat cini se dok ne bude na sluzbenom sajtu.
Ja sam bio protiv njega. Ali kad sam jučer na BHT-u pogledao utakmicu Bayern - Chelsea i vidio da mi zapravo pojma nemamo, jer nam je vezni red NULA (0). Pod hitno kreativac, pa makar i ovo đubre prepotentno. Nije više ni važno. Samo da napokon Chelsea dobije koture igre. Znači Hazarde dobrodošao, a nadam se još večeras.
[img]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/524970_362677950466485_166850193382596_943907_2025054485_n.jpg[/img]

[img]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/392546_432898783395100_1086782621_n.jpg[/img]
[quote name='Caeruleus' timestamp='1338231642' post='53148']Ja sam bio protiv njega. [b]Ali kad sam jučer na BHT-u pogledao utakmicu Bayern - Chelsea i vidio da mi zapravo pojma nemamo, jer nam je vezni red NULA (0[/b]). Pod hitno kreativac, pa makar i ovo đubre prepotentno. Nije više ni važno. Samo da napokon Chelsea dobije koture igre. Znači Hazarde dobrodošao, a nadam se još večeras.[/quote] Hahahha sto me nasmija, tuzno al istinito xD
Ne bi reko nama gdje ćeš pa neka se nebo sruši,
ne bi prizno čak ni Bogu da Chelsea ti je u duši.
ne bi više nikad vjeruj otišo iz našeg kluba ,
ovdje bit će ti odlično, karijera će ti biti duga.

Dobio si što si htio broj fanova si utrostručio,
jedan dio fanova zbog tebe glava boli a drugi te volii.
(a ja kažem) neću tvoje driblinge odlične, više neću tvoje "Rabone" fantastičneeee...
Nikad nisi bio naš, jesi ali ko da nisi, na kraju ćeš obznaniti da za manchester potpiso ti sii...
(inače pjesma original je od zlatka pejakovića "neću") :DDDD

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.