Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Poredak igrača koji su kreirali najviše šansi za pogodak u Premier ligi:

Eden Hazard - 40
Steven Gerrard - 39
Samir Nasri - 38
Mesut Özil - 36
Moussa Sissoko - 33
Luis Suárez - 32
David Silva - 30

I glupa mi je malo ta priča chiba, izvini ali ti pričaš na osnovu stvari iz novina i cijeniš koliko se ko trudi odnosno ne trudi na treninzima. Molim te, pa nisi ti u Cobhamu svaki dan.

Ashton writes:

At the Chelsea training ground, Mourinho has outstanding issues with some players.

For one, Eden Hazard is first off the training pitches and first to get away after lunch. There is disbelief that a player with so much ability should choose to lead his professional life this way. He could be one of the best.

Kao što sam reko ranije,ako se ne opameti,postaće novi Luiz,sa 26 godina "veliki potencijal"

ako nastavi ovako,bolje mu je da ode u neku smešnu ligu,sa takvim zalaganjem,pružaće dobre partije na svakih 3-4 utakmice

Dobar danas ,jedini nesto konkretno probao da uradi .Imao sjajan pas Lampardu i par dobrih prodora ,ali Murinjo je slijep ili su mu oci na guzici pa ne vidi nista .

Vidio sam ga jednom kako je odradio povratni trk i presjekao pas. Ali mora to cesce, mora da mu postane navika. Prema naprijed je mogao bolje takodje, ali je opet iskreirao sve nase sanse. Ne znam zasto, ali ja njega ne vidim ovdje duze od 3 godine.

Čovjek je jučer bio posvuda, u obrani pogotovo i jako se potroši jučer. Igrao je odlično i bilo bi previše očekivati da u napadu sve sam radi, a jedan Torres da mrsi muda naprijed.

Ne mozemo ni ocekivat od njega utakmice kao protiv sunderlanda kad covjek citavu tekmu se mora vracati nazad da bi presjekao, oduezeo. blokirao protivnika.

Ne mozemo ni ocekivat od njega utakmice kao protiv sunderlanda kad covjek citavu tekmu se mora vracati nazad da bi presjekao, oduezeo. blokirao protivnika.

Davno je fudbal prekucao takve stavove. Nema vise nijedan igrac na terenu prazan hod.

Zbog ovakvih postova se iznerviram, pa jbt nismo frizerski forum. Ipak pitanje je da li tako nesto postoji.

Bolje mu je bilo prije, da nastavim sa frizerskom spikom. :D :D

Pretpostavljam da mi se samo ucinilo al jel se ono Hazard malo razvio,teretana ovo ono..

kada hoce,moze da radi sta pozeli...opet se ponavljam po 100x sutaj vise,ima pracku,ima nezgodne lopte,ima sve predispozicije da daje vanserijske golove,dosta je i prcizan,samaraj tu loptu vise...

Juce najbolji definitivno.

Nije sto je precizan, nego i kad nije precizan lopta hoce u gol. :D

to treba vise da koristi :D

Stvar je u tome što u Chelseaju on i Schurrle jedini imaju muda da opucaju izvan šesnaesterca na gol. Ostali sve valjaju loptu dok ne unište akciju.

i Lamps.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.