Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Azar i Wilian danas najbolji na terenu . Azar opet bacao protivnike na guzicu svojim sjajnim driblinzima i asistirao kod drugog pogotka 

Mislim da je polako postao glavni igrač ekipe. Nije više ono da je druga violina Mati ili nekome, sad je on džaja, što bi mi u Krajini rekli.

Kažu za Hazarda da je jedan od najvećih talenata koje je Europa vidjela u zadnja dva desetljeća. Al nikako da ovaj dečko procvjeta i postane senzacija kao što je Suarez u Liverpoolu, Bale u Tottenhamu, Ronaldo u Realu, Ribery u Bayernu, Ibrahimović u Parisu, Messi u Barci, Aguero u Cityju, Ribery u Bayernu. Nekako mu ta konstanta odličnih igara još uvijek podobro fali. Daleko je on od ključnog igrača kakvog ga predstavljate. Mora početi riješavati utakmice i briljirati. Nadam se da će nas uskoro početi usrećivati kao što Suarez usrećuje Liverpoolove navijače. Nadam se da USKORO dolaze ti dani. Ovo još uvijek nije ni blizu onog što se očekuje od ponajvećeg europskog talenta.

Jebes sve al ribery dva put procvjeta.

Inace treba vise opasniji po golu biti. Dosta ide na driblinge pa dodavanje. Sutaj jebo je otac, sutaj.

Kažu za Hazarda da je jedan od najvećih talenata koje je Europa vidjela u zadnja dva desetljeća. Al nikako da ovaj dečko procvjeta i postane senzacija kao što je Suarez u Liverpoolu, Bale u Tottenhamu, Ronaldo u Realu, Ribery u Bayernu, Ibrahimović u Parisu, Messi u Barci, Aguero u Cityju, Ribery u Bayernu. Nekako mu ta konstanta odličnih igara još uvijek podobro fali. Daleko je on od ključnog igrača kakvog ga predstavljate. Mora početi riješavati utakmice i briljirati. Nadam se da će nas uskoro početi usrećivati kao što Suarez usrećuje Liverpoolove navijače. Nadam se da USKORO dolaze ti dani. Ovo još uvijek nije ni blizu onog što se očekuje od ponajvećeg europskog talenta.

1. 26 godina

2. 24 godine

3. 28 godina

4. 30 godina

5. 32 godine

6. 26 godina

7. 25 godina

-------------------------

Eden Hazard - 22 godine

Rooney je sa 17g na svojim ledjima nosio igru Evertona, Ronaldo s 22 godine igru Man Uniteda. Mislim da nije do godina koliko do nekih mentalnih stvari koje Eden mora usvojiti. Mislim da mora preuzeti odgovornost nekog tipa vodje svih Chelseajevih akcija. Kao da zbog nekog pritiska nikako da napravi taj korak.

Ma nije problem odgovornost,dobija,Murinjo najviše njega forsira to ne dolazi u obzir,dobija i lopte dovoljno ali ostaje i dalje taj jedan jedini problem.

Nezalaganje,ne trenira dovoljno,mora da bude jači,brži,nije to neka španska,nemačka liga,ovde su sve ekipe ako ništa drugo barem fizički spremne plus mi dosta utakmica igramo protiv bunkera,ako mesi treba da predje dva igrača na 10 m,Azar mora da predje dva u 3 m

treba da dodje na trening prvi i da ode poslednji,glavu dajem da ne daje sve od sebe

plašim se samo da ne bude isto kao kod Luiza,ako se sećate njegovih izjava kako mu je najdosadniji deo dana trening što je jedan po mom mišljenju i glavnih uzroka što još uvek nije ostvraio svoj puni potencijal

Spaha, CR7 je u ManU dosao 2003. godine iz Sportinga. I sad se sjecam 15.8.2003 njegovog debija za ManU. Imao on 18 god. Ja se tog popodneva vratio s ljetovanja iz Omiša i gledao tu tekmu. Taj isti Ronaldo je četiri godine poslije, znači s 22 vodio ManU do titule prvaka Engleske u sezoni 2006-2007. Hazardu nisu godine problem, problem je u njegovoj glavi i mentalitetu. Neozbiljan je i nedovoljno odgovoran.

nisu problem godine

za Ronalda svaki trener priča i svi saigrači kolko se trudi na treningu,čovek je napravio mašinu od sebe

za Azara ove godine jedino što smo čuli a vezano je za treninge je to da je zbog neke utakmice u francuskoj il kako god propustio trening il zakasnio pa je zbog toga navodno kažnjen

Pa Hazard je već prekucao jednu od liga petica, osvojio tamo sve što se moglo osvojiti, bio najbolji igrač nekoliko puta, jednostavno momak prevazišao taj nivo. Onda je došao s 21 godinom u Chelsea i za samo sezonu evo postao je glavni igrač Mourinhovog tima. Valjda taj isti Jose Mourinho zna koju stvar o fudbalu, majka mu stara.

I glupa mi je malo ta priča chiba, izvini ali ti pričaš na osnovu stvari iz novina i cijeniš koliko se ko trudi odnosno ne trudi na treninzima. Molim te, pa nisi ti u Cobhamu svaki dan.

jbg,nisam svaki dan tamo al znam šta vidim na tv,on dobije loptu,predje jednog dva igrača milion posto al posle toga dodju još dva igrača,to je ono što vam pričam

da bi došo u situaciju da šutne on mora da predje ponekad i kroz 5 igrača i ne možeš sad ti sa njim da uporedjujes Mesija koji ne igra odbranu,samo čeka loptu u napadu i Azara koji mora da trči na sve strane i da igra protiv bunkera 32 utakmice u sezoni

a i ne može sve sam,da bi se razbio bunker treba tu sve da se poklopi,protiv sanderlenda Lampard mu je vratio loptu petom i povuko za sobom odbranu a u svim ostalim situacijama azar igra 1 na 3

Pa naravno da igra 1 na 3 kad je vrhunski dribler i atleta i kad ga uvijek 2 ili 3 čuvaju. Naša momčad treba se podići na višu razinu da ga se malo rastereti jer je dosta na njegovim leđima. On mora odrađivati Torresov posao i zabijati jer ovaj nije sposoban, mora driblati jer nema kome u napadu dodat lopte i još puno toga. Mislim da bi mu statistika bila bolja da imamo nekog tko bi pospremao njegove lopte, tj. vrhunskog napadača.
Wisey ja govorim o razlozima zašto se Hazard još uvijek nije nametnuo u Chelseaju kako se očekivalo, a ti prvo o godinama pa sad o tome kako je bio dobar u Francuskoj. Nitko ne spori da je Francuze prekucao i da su mu 22g, samo je stvar sto može i mora puno bolje. Ja se već pomalo brinem za njega. Nadam se da neće ostati neostvareni potencijal, jer u prosjeku on odigra recimo jednu od pet utakmica na 'hazardzkoj' razini, ostale puno ispod toga. To je samo grubo rečeno 25 posto. Mora nešto u glavi pod hitno mjenjati :/
U Barceloni cijela momcad radi za Messija + Messi ne igra obranu, za Ronalda prakticki ista situacija, u Realu je sve njemu podredjeno.
Hazard je samo jedan od igraca u Chelseaju, nema nesto povlasten status, a i igra obranu sto mu dodatno otezava posao da po 10 puta na utakmici predje 5 igraca i zabije gol.
Ne kazem ja da je Eden nivo Cristiana ili Messija, za sada ne.
Kada se digne cijela momcad dici ce se i Eden, jos kad bi imali napadaca koji zna svoj posao. Pih..

Spaha, CR7 je u ManU dosao 2003. godine iz Sportinga. I sad se sjecam 15.8.2003 njegovog debija za ManU. Imao on 18 god. Ja se tog popodneva vratio s ljetovanja iz Omiša i gledao tu tekmu. Taj isti Ronaldo je četiri godine poslije, znači s 22 vodio ManU do titule prvaka Engleske u sezoni 2006-2007. Hazardu nisu godine problem, problem je u njegovoj glavi i mentalitetu. Neozbiljan je i nedovoljno odgovoran.

pa upravo to, daj Edenu 4 godine da se razvije

prije je bilo drugacije, pogledaj sad ko se sve bori za titulu, sad je liga jaca nego ikad

Slazem se sa CFC1905. Cijela ekipa se mora dici na visi nivo da bi od Hazarda vidjeli ono najbolje. Nekada se vidi na terenu da nema s kim suradjivati ali sve u svemu, ja sam zadovoljan s njim.

Neko je na FB izbacio PSG zainteresovan PSG za Edena hahahhahahahhahahahaha pa ne bi ga dobili ni za 100 miliona

PSG IMA POPIS ZA ZIMSKI ŠOPING

Prema pisanju France Footballa, francuski nogometni prvak PSG baca se u siječnju na izrazito pojačavanje momčadi kako bi napao sam vrh Lige prvaka…
Bogati katarski vlasnici spremni su platiti koliko god je potrebno da od siječnja redove njihove momčadi pojačaju Chelseajev Eden Hazard, Juventusov Paul Pogba i Realov (Madrid) Raphaël Varane.
Prema nekim prvim procjenama, za Hazarda će ponuditi 40 milijuna eura, a za Pogbu 10 više. Rezervne opcije su Juan Mata (Chelsea), Yohan Cabaye (Newcastle), Daniele de Rossi (Roma) i Hernanes (Lazio), prenosi spomenuti izvor.

Jesu oni pali sa kruske?

Lupaju dje da daju vise para za Pogbu od Azara :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.