Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Vidi kralja skino se.

Nisam gledao utakmicu al evo pregledo malo highlightse vidim da je razvalio. Proigrao jednom dembu, mogao i torres zabit nakon njegovog suta al El Nino po svom starom razbija i dalje sajbe na parkinzima.

Steta sto ne bi hattrick.

To bi mu bio prvi ? il grijesim.

Pričajte šta hoćete, ali ovaj čovjek igra odlično kada i Mata igra. Kad je Oscar tu puno je lošiji. Činjenica.

Večeras zvijer, on i Lampard su se pravo slagali.

Pokazao je do sada bar 10 puta da ima opasan sut i da mu iskosa ide lepo,mora ga cesce koristiti,ima dobar,jak udarac. Moze on puno vise zabijati nego sto zabija.

Najbolja utakmica od dolaska u klub,samo nek ovako nastavi jer ovakvi igraci treba da donesu prevagu,to je ono sto Ronaldo cijelo vrijeme radi u Real Madridu,moze on jos vise a ovo protiv Sunderlanda je izvanredno.
Nisam stigao pogledati prvo poluvrijeme, ali gledao sam sazetke i mogu rec da je ovo njegova najbolja partija u plavom dresu.
Samo da uhvati kontinuitet i nebo mu je granica. ;)

Ovaj momak vrlo cesto izgleda na terenu kao da samo odradjuje posao, dosta smiren, bez nekih ekspresija lica ali iznutra on bukti, to je i sinoc pokazao onom proslavom i svaki put kad je prelomio utakmicu. To je dobro. Sinoc je bio toliko genijalan da je i defanzivno pokidao. Mene najvise fascinira njegov rad nogu na malom prostoru. Koliko je to perfektno i tesko za cuvati. S tehnicke strane je apsolutni genije. 

Koliko je sinoc bio dobar pokazuje i to da sam se cijelu utakmicu derao :"Daj je Hazardu,vidite da mu je veceras ne mogu uzeti,nek' ih sve predje i nek' zabije."

tumblr_mxb6evVbId1rnj1gio3_250.giftumblr_mxb6evVbId1rnj1gio2_250.gif
tumblr_mxb7cyjqX61r3p0vko2_250.giftumblr_mxb6evVbId1rnj1gio1_250.gif

Sjajan mec sinoc ,dva sjajnja gola i sjajna asistencija  ,stvorio jos par sansi saigracima  da jedan od njih nije bio panj to bi iskoristio 

Ne znam koji mu je kurac bio jučer, jel bio posebno napaljen ili je to bio samo Sunderland.

Ali takvog ga nikad nisam vidio. Znao je čovjek da je on taj koji može odlučiti utakmicu i učinio je to. Točno se vidla odlučnost da to uradi kod oba njegova gola.

Da bar može nastaviti tim tempom, tako nešto ja i očekujem od njega.

frajer je kuler teški :D što više nastupa nalik sinoćnjem,a i boljih mu želim jer znamo svi da je za to itekako sposoban

P.S. on i ja imamo identičan smijeh hahaha

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.