Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Ovaj momak stagnira vec pola godine ima je par bljeskova ali nista sta nismo ocekivali od njega.. Previse siri ruke baca se gleda put suca itd

On bi trebao vise puta da se opusti i suta u toku utakmice,a ne da ceka da se useta u gol,da proigra nekog ili da nekome proturi kroz noge. Izbacis jednog,dvojicu,imas prostora za sut,opali je majku mu staru,imas odlican sut sto smo videli u par navrata,pa iskoristi ga. 

fakat mi je bilo krivo sto je zabio juce iz penala. 

Da smo izgubli juce mozda bi Roman doso u kabinu i jebo im mater svima odreda. ovako ce nastaviti zajebavati se ko dosad

• 2 sedmice kasnije...

Eden igra u formi koja je k***c za ono sto on moze da pruzi,a opet je stvorio najvise sansi za svoj tim od bilo kog igraca u PL. E sada zamislite da je sto bi se reklo u TOP formi. 

Dobar je danas bio,prelijepo proturio loptu za Oscara kod gola .

Steta sto onu Ramiresovu loptu nije uspio ustopati,to bi bio siguran pogodak . 

Po meni je bio solidan. Sta da ocekujemo,da uzme loptu naredja 6 igraca,da gol. Imao je par prodora,rekao bih zadovoljavajuce...

Vukao je tim koliko je mogao kad su svi bili loši, a onda je poslije još bolje proigrao sa ostatkom ekipe. Naravno može bolje, ali daleko od toga da nije bio dobar danas.

Ovakav Hazard nam treba u svakoj utakmici, svakoj. On je taj igrač koji moće napraviti prevagu, kao včrs, ali nažalost to je do sada rijetko radio. Danas sam ga čak i u obrani viđao.  Treba ovako nastaviti i daleko će dogurati. 

Njemu treba naci zicu i onda ce kidati,mora ga se nabrijati sto bi se reklo. Zver je,moze puno,ali puno. Ima sve predispozicije da postane jedan od najboljih na svetu neka to iskoristi. Bravo Eden,bravo. 

Hazzard @

(\_. - .
              ./\......',  Sunderland. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.