Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Mene najviše živcira što se ne zna riješiti lopte, proslijediti ju suigraču. Pa čovjek uzme loptu i ide ka krilu, ka aut-liniji. Onda navuče na sebe dva, pa tri pa četiri igrača i izgubi se. Izgubi loptu. Ne znam što mu to treba, što se ne riješava lopte na vrijeme :/

Meni najvise smeta to sto niko od nasih ofanzivnih veznjaka ne pokusava loptu uzet i napravit nesto s njom nego kad oce neko iz odbrane da im doda oni lade jaja pa posle Mikel mora da glumi Hazarda i kompaniju

A sta to nasi ofanzivni vezni ne pokusavaju uraditi?? Pa zar ti nisi svjestan da imamo najjace ofanzivne vezne u ligi? Ako mi ne vjerujes imas statistiku koja je dostupna u svako doba noci. Kada vam jednu utakmicu igrac zakaze zajaucete kao da je propast svijeta.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

A sta to nasi ofanzivni vezni ne pokusavaju uraditi?? Pa zar ti nisi svjestan da imamo najjace ofanzivne vezne u ligi? Ako mi ne vjerujes imas statistiku koja je dostupna u svako doba noci. Kada vam jednu utakmicu igrac zakaze zajaucete kao da je propast svijeta.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

E da je jednu , svaku utakmicu nekog od ofanzivnig veznih boli kurac za igru a inace Azara najvise podrzavam ali mi smeta ta lezernost kao da vodimo pet nula on nista ne proba (Kao Torres da mu u rodu :D )

Previše pegla loptu. Kad je da na vrijem kao protiv Bayerna onda je ubitačan. Kad drka sa njom onda mu dođu trojica za leđu i normalno, uzmu mu loptu pa krenu u kontru.

Rano je reći, ali ako ne ostvari sav potencijal i talent koji ima, bit će to žalosno i biće on sam jedini krivac.

Obozavam ga,ali je u kurcu definitivno....Mou pokusava od njega praviti Ronalda,a on nije Ronaldo on je Hazard i to je to... 

Pre nije toliko komplikovao,vise je dodavao,bio je vise timski igrac,a to ove sezone nije slucaj,samim tim sto ga Mou forsira,mislim da mu i on daje zadatke da navlaci na sebe igrace i da drzi loptu... bio je bolji definitivno prosle sezone i to za 2 klase,ali kao i sa igrama Chelsea,nadamo se da ce sve uskoro doci na svoje.

Opet odigrao mec preko kurca ,malo pred kraj je probao nesto ali sve u svemu los

Nije ni on svemu kriv. Lose se snalazi u ulozi svemocnog nadcoveka koji pogledom skameni svog cuvara i prodje pored njega, a koju mu je namenio Mou...

Igrači koji su se mogli dovesti umjesto Hazarda su:

1. Pastore

2. Hamšik

3. Coutinho

E sad je pitanje da li bi se ijedan od ove trojice do sada pokazao bolje od Hazarda. Možda Hamšik.

Hazard je bolji od sve ijednog. Naravno ove sezone kako je krenuo bit ce losiji od svih gore nabrojanih. Ukoliko se popravi i krene igrati kako treba i zna pastore i cout mu ne mogu kopacke cistit dok bi hamsik vec mogao.

Pastorea ne bih ni da mu PSG placa ugovor. Hamsik je 10ka, a nju vec imamo, a Coutinho malo, malo pa zaglavi bolnicu. 

I onda se zapitam zasto se uopste trudim da odgovorim Cae-u...

Glupo je govorit o ovom igraču jeli dobar ili nije itd... Dokaza je više puta da je igrač za velike stvari ali mu tribe uzet u obzir da je mlad i karijera je pred njim... Samo mu treba dat do znanja da nije nezamjenjiv i u tome vidim zamjerku mourinhu jer ne tretira njega, matu, torresa i ostale jednako....

Hazard je bolji od sve ijednog. Naravno ove sezone kako je krenuo bit ce losiji od svih gore nabrojanih. Ukoliko se popravi i krene igrati kako treba i zna, pastore i cout mu ne mogu kopacke cistit dok bi hamsik vec mogao.

Lol, de izbrisi ovaj post neko gdje nista ne pise :o Nez ni sam otkud :D

Eden je najbolje vezao sa Matom, nadam se da cemo ih gledeati skupa u blizoj buducnosti

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.