Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Igrači koji su se mogli dovesti umjesto Hazarda su:

1. Pastore

2. Hamšik

3. Coutinho

E sad je pitanje da li bi se ijedan od ove trojice do sada pokazao bolje od Hazarda. Možda Hamšik.

Pastore uzalud bačen novac jer u Parizu igra lošije u odnosu na Palermo u biti jedini razlog što uopće igra je taj što je Menez sklon ozljedama.

Hamšik i Coutinho nisu igrači za tu poziciju obojica su klasična desetka koja igra iza napadača a ne na krilu.

Hazard se traži isto kao i cijela momčad generalno.Od njega se očekuju velike stvari još pogotovo kada igrač kao Mata sjedi na lupi.

Problem je u tome što je došlo do velike promjene a to je da je Mata na klupi a sa Oscarom se još nije uigrao.

Istina jest da davi loptu nepotrebno no ponekad imam osječaj kao da ju nema kome dati.

ono što mi fali kod njega su okomiti prodori na kojima je stekao ime.Sada se više polukružno kreće ka sredini terena.

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Mozda jedina stvar koju kao navijac zameram Mourinhu od njegovog dolaska je forsiranje ovog coveka svaku utakmicu i svaki minut.Nije mi jasno zasto ne dadne sansu nekim drugim igracima barem kad ovaj ne igra dobro.Protiv Spursa je prvi put da je Mou napravio izmenu na vreme kad ovaj nije dobro igrao i moram reci da sam zadovoljan kako je Schurle odigrao mesto njega mozda je cak trebalo i da pocne utakmicu.

Onaj Caeov post gore je čisti troll i provokacija, namjeran ili nenamjeran. xD Kakvi Pastore, Hamšik, Coutinho *urci palci, Eden im svima može bit tata a u timu već imamo bolje zamjene za njega od tih navedenih. Ako ne u timu onda u timu Vitessea sigurno.

Večeras totalno nevidljiv na terenu :/

Ne bih rekao da je to zato što je bio loš ili nešto, nego jednostavno nije igrao, a nije niti bio u sastavu i Mourinhovim planovima za ovu tekmu.

Naravno zajebancija. Želja samo jedna - da odmori tri utakmice i da se u njemu probudi inat i da napokon počne igrati kao prošle sezone u drugom dijelu.

Mislim da pozitivno utice klupa za njega,kako odmor tijelu tako i psihi,upao je u neki bad u igri i udarao isto,dobro mu dosao manja pauzica ako smijem tako reci,samo polako za titule on nam je na 80-90 % potreban,tek sad prelazi 50 podiok svojih mogucnosti.

Idemooooooooooooo !!!

Chiba najebo si ak se aktiviram opet po twitteru. Nes imat sta objavljivat :P

Nekako mi je najdraze gledati slavlje Edena :).

Ajde igracino pokazi sta znas.

Jes traljavo ono sutnuo al udje nekako :D 

Napredovao sto se tice englisha  :D/

http://www.youtube.com/watch?v=lCYVvCBFfIs

ko da gledam kako češe jaja kad kaze "i play every game", pogledaj mu samo taj podsmijeh

Da puno ne offtopičarim, ali evo pitat ću ovdje. Koji je ono dio Belgije privrženiji samoj državi - franucuski ili nizozemski dio'

Flandarski tj. onaj dio sto govori nederlandskim jezikom.

Za razliku od Oscara i Ramiresa potrudio se i naučio jezik.

jednom sam gledao dokumentarac o njem. Bundesligi  koji je indirektno govorio o tome da  juznoamericki internacionalci nemaju bas volje da nauce njemacki jezik i da se sporazumijevaju na njemu.

cak je bilo i to da je neki poljski igrac Bundeslige (nesjecam se sad koji) zalio se da je klub njegov insistirao da uci njemacki dok od suigraca nekog brazilijanca to nisu trazili

a eno i Tevez npr. tolike godine u Engleskoj na kraju cak i jedno vrijeme kapiten Citija a ko tele, nije znao ni rijeci engleskog

Ma Tevez je mazga svoje vrste.

Ali naučiti jezik države u kojoj živiš, pa to je minimum minimuma što bi ti kao njen stanovnik morao uraditi. Engleska im daje sve, u njoj su osigurani, familije im tu budu, djeca im se školuju u Engleskoj i da ne žele naučiti jezik... Ja ne bih imao obraza.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.