Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Florent Malouda (2007-2013, 149 nastupa)

Istaknuti odgovori

wut? stace nam on, dosta mi je toga sta se s Chelsiem desava ove sezone, jos mi fali njegovo produzenje ugovora, hvala ti za sve, al ima trenutno boljih i mladjih od njega
  • Odgovori 440
  • Pregledi 29,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='how yes no' timestamp='1331321451' post='34227']
Njemu samo reći ADIO. Nema tu puno razglabanja.
[/quote]

Simple as that :)
[quote name='Caeruleus' timestamp='1331334733' post='34293']
Gdje je ovaj fosil? Posljednju tekmu nije bio čak ni na klupi.
[/quote]
Nek ostane tu gdje jest.
Caeruleus, ne dozivaj vraga haha :D Bolje da je tako, u protivnom će samo upast nekako u prvi sastav, a onda smo nagrabusili ;)
[quote name='bbj26' timestamp='1331336345' post='34321']
Caeruleus, ne dozivaj vraga haha :D Bolje da je tako, u protivnom će samo upast nekako u prvi sastav, a onda smo nagrabusili ;)
[/quote]

Na moje, a vjerujem i na vaše čudo, odigrao dobru utakmicu, iako nije dosta vremena dobio, iskoristio je to na najbolji mogući način..mogao i asistenciju upisati na kraju da je Drogba pogodio okvir gola.. Ušao taman kad je bilo potrebno osvježenje, a upravo to je i donio
[img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/430992_10150668532892259_86037497258_9184254_47127401_n.jpg[/img]

dizao nam je živce svima u zadnje vrijeme, ali sad kad se već čini da ide na ljeto, onda neka još uzme tu ligu prvaka da ne ode "praznih ruku" :)
  • 4 sedmice kasnije...
[quote name='Tinmar' timestamp='1333831119' post='40206']
Malouda, Malouda, zašto si Malouda?
[/quote]

Ma on je malo vise lud....
Nije lepo ovako nesto reci, al se stvarno nadam da ga vise necu gledati u plavom dresu. Dao je timu ono najbolje sto je imao, sad mu se treba zahvaliti :)
[quote name='Wisey' timestamp='1333833077' post='40216']
Nije on kriv što ne zna ili ne može, kreteni iz Uprave su to sve zajebali.
[/quote]
kako objasnit da je on bia tako ubojiito krilo a sad ne moze proc nikoga kako objasnit njegove golove da zastanes a sad puca 20 m od gola?
Tako što je on igrač koji igra dobro kad cijela ekipa igra dobro. Al kad škripi, kad je muka i kad treba povući onda on neće biti taj. I odigrao je tek jednu sezonu dostojnu plavog dresa.
[quote name='Wisey' timestamp='1333834554' post='40224']
Tako što je on igrač koji igra dobro kad cijela ekipa igra dobro. Al kad škripi, kad je muka i kad treba povući onda on neće biti taj. I odigrao je tek jednu sezonu dostojnu plavog dresa.
[/quote]
Pretprosle sezone je bio nas najbolji igrac , kad nikoga nije htjelo on bi , kako ti kazes povukao cijeli tim .

Razumijem postepeni pad forme ali ovo ? :o :o
[quote name='Blues_95' timestamp='1333899127' post='40347']
Pretprosle sezone je bio nas najbolji igrac , kad nikoga nije htjelo on bi , kako ti kazes povukao cijeli tim .

Razumijem postepeni pad forme ali ovo ? :o :o
[/quote]
Koje, Double sezone ? :blink: :lol: :lol:
Aha, jes vukao malo morgen.

Postepeni pad je i bio, on je u takvom padu još od kraja te 09/10 sezone. Samo tone i tone, jučer je bio katastrofalan, pa jebote bio je zreo za izmjene nakon 25 minuta. :wacko:
[quote name='Wisey' timestamp='1333899497' post='40353']
Koje, Double sezone ? :blink: :lol: :lol:
Aha, jes vukao malo morgen.

Postepeni pad je i bio, on je u takvom padu još od kraja te 09/10 sezone. Samo tone i tone, jučer je bio katastrofalan, pa jebote bio je zreo za izmjene nakon 25 minuta. :wacko:
[/quote]
on je bia solidan i prosle godine al ovo je negledljivo i nepojmljivo
[color=#000000][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]This season Chelsea have a +1 goal difference in the 1768 minutes Florent Malouda has played. In the 2912 minutes Chelsea have played without Malouda on the pitch they have a goal difference of +38.[/size][/font][/color]

[color=#000000][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]Indikativno ili ne, brojke ne lažu. [/size][/font][/color][color=#000000][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3] [/size][/font][/color][color=#000000][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3] ;)[/size][/font][/color]
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1334528361' post='41389']
A mogao je asistirati Torresu ili Kingu prije toga,ali naravno nije :P :D
[/quote]
Kako mi je bilo krivo kad je upropastio tu priliku , da mi je bio blizu ubio bih ga .

Cestitke za gol . :)
  • 2 sedmice kasnije...
Nek je on dao gol, ali vrijeme mu je da ide. Pa kako onu loptu napucava, ja bi bolje. Čitav mu se stadion smije. Ajde dragi Malouda ovo ljeto budi dobar dečko i oprosti se od Plavaca. OD SRCA hvala za sve do sada!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.