Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Florent Malouda (2007-2013, 149 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 440
  • Pregledi 29,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor
[quote name='how yes no' timestamp='1328470703' post='23675']
Vjerovatno najslabiji na terenu danas. Vraća se Lamps, pa valjda ga nećemo gledati više.
[/quote]

Zar je moguće da jedan takav zaljubljenik u Villas-Boasa ne voli vidjeti Maloudu u prvih 11?

Blago nama s tobom :)
Malouda k'o da živi u nekom svom svijetu u kojem je super prespavati utakmicu za utakmicom i onda se žaliti kad ne igra. Zbogom, zbogooooom!!
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1328913435' post='25167']
[url="http://www.youtube.com/watch?v=NIVrtyswVLs"]http://www.youtube.c...h?v=NIVrtyswVLs[/url]
nedostaje ovakav malouda
[/quote]
01:28 ^^
Kako je kidao u 'double' i na početku prošle sezone, a onda - bam. Nisam u životu vidio da nekome tako naglo može forma pasti.
Sad nije ni za oko kuće.
[quote name='chelseathebest' timestamp='1328958636' post='25303']
ma istina...ne kužim ni ja šta mu se dogodilo...uz to što sebičnjari, nemože više ni drvenu mariju preći
[/quote]
istina ko da mu je neko umrtvia reflekse
Bio je najbolji nas strijelac cini mi se prosle godine. Jedno vrijeme il citavu sezonu ne znam tacno..
Kako bi islo bolje da je on u formi.. On na lijevom krilu desno sturridge i mata u vezi ofanzivno.. Napad Drogba kad ovaj torres ne zna.
[quote name='soxx' timestamp='1328964373' post='25326']
Bio je najbolji nas strijelac cini mi se prosle godine. Jedno vrijeme il citavu sezonu ne znam tacno..
Kako bi islo bolje da je on u formi.. On na lijevom krilu desno sturridge i mata u vezi ofanzivno.. Napad Drogba kad ovaj torres ne zna.
[/quote]
ko iz snova
ma neznam meni je Malouda baš drag igrač , al čini mi se da njega sjebalo to što je došao Mata i onda se njega gurnolu u vezu a nana krilu je Mata al kad bi se njih dvojca zamjenili mislim da bi to puno poboljšalo igru , jer ovaj funkcionira jedino na krilu , a Mata se pokazao kao jako dobar centralni ili ofanzivni vezni , ma i na krilu je on super al ovo kako igra veznog je milina
  • 2 sedmice kasnije...
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1330553548' post='31382'][b]Za rubriku Vjerovali ili ne[/b] : - Malouda u 61' ušao u igru umjesto M'Vile i u 69' dao gol u pobjedi Francuske nad Njemačkom rezultatom 2:1.[/quote]

stari pretjeruješ, i to onako masno
[quote name='drogba 11' timestamp='1330558164' post='31431']

stari pretjeruješ, i to onako masno
[/quote]
zbog cega
malouda zabija gol to je nesto dobro zar ne
[quote name='Caeruleus' timestamp='1330559513' post='31443']
[media]http://www.youtube.com/watch?v=v9IYHglO4b8[/media]
[/quote]
glup gol ali je gol
Ovaj nesrecnik zabio za pobjedu Francuza. Nadam se da ce ostati na klupi kod nas. Nikako ga ne treba metnuti u prvih 11. No no!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.