Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Florent Malouda (2007-2013, 149 nastupa)

Istaknuti odgovori

Kad sam ga vidio da je ušao u igru, smračilo mi se pred očima, već sam si pomislio: " evo njega, sad će opet gušit loptu dok utakmica ne završi " i već sam bio spremio cijeli arsenal najinovativnijih psovki i kletvi samo za njega. Kad tamo, Florent me stvarno iznenadi, sjajno je kombinirao s Marinom i Ahsleyem, izvrsna partija, podsjetio me na one dane kad nam je bio jedan od najbolji igrača ( u double sezoni ).
  • Odgovori 440
  • Pregledi 29,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 1 mjesec kasnije...
[url="http://www.caughtoffside.com/2012/08/25/arsenal-consider-suprise-move-to-sign-chelsea-winger-florent-malouda/?"]http://www.caughtoffside.com/2012/08/25/arsenal-consider-suprise-move-to-sign-chelsea-winger-florent-malouda/?[/url]

E aj ga sad ti znaj..
Nije mi baš ovo nešto uvjerljivo, al mi je draže i da se nešto piše o njegovu dolasku nego da stoji na mrtvoj točki kako dani prijelaznog roka polako ističu.
[quote name='Brane' timestamp='1345898284' post='73729']
[url="http://www.caughtoffside.com/2012/08/25/arsenal-consider-suprise-move-to-sign-chelsea-winger-florent-malouda/?"]http://www.caughtoff...orent-malouda/?[/url]

E aj ga sad ti znaj..
Nije mi baš ovo nešto uvjerljivo, al mi je draže i da se nešto piše o njegovu dolasku nego da stoji na mrtvoj točki kako dani prijelaznog roka polako ističu.
[/quote]

Ne bih ga volio gledati u rivalu, koliko god da je loš. Pa Flo je naša legenda.
njegovim i Benayounovim odlaskom se samo mozemo pojacati pustio bi ga da ide gdje hoce pa cak i u Arsenal bio je dobar prije pogotovo u sezonama kod Carla Ancelotia kad nam je bio jedan od glavnih igraca ali trenutno to nije ni sjena od onog igraca i bolje i za njeg i za klub je da ide i da svoje mjesto prepusti nekom mladjem igracu
Dobre vijesti, ali zabrinjava me što se gotovo ništa danas ne piše o njegovom potencijalnom transferu u neki drugi klub. Nadam se samo da neće ostat na mrtvoj točki cijela stvar nego da ćemo ga uspjet uvalit nekome do ponoći.
Godišnja plaća Florenta Maloude je 7,8 milijuna eura i nalazi se u top30 igrača po plaći na svijetu.

POD HITNO OVO SKRESATI! Evo na čemu mi pravimo financijske gubitke.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1346772623' post='77039']
Godišnja plaća Florenta Maloude je 7,8 milijuna eura i nalazi se u top30 igrača po plaći na svijetu.

[/quote]
neka ga prodaju za siću nekamo barem neće lupat tolku lovu džabe..

[/quote]

daj ne...ja mislio da samo Lampard i Terry imaju ovakvu plaću kod nas (eventualno Hazard od novih)
[quote name='chelseathebest' timestamp='1346778674' post='77048']
daj ne...ja mislio da samo Lampard i Terry imaju ovakvu plaću kod nas (eventualno Hazard od novih)
[/quote]
Torres ima najvecu platu u Chelsea-u ;)

[/quote]

I pitamo se šta još radi u klubu..
[quote name='CFC1905' timestamp='1346784181' post='77064']
Kad ima toliku plaću pa zašto ga se nisu rješili sad na ljeto?
[/quote]

Chelsea je dao dopuštenje da klubovi pregovaraju s njim oko transfera ( brazilski klubovi većinom, Sao Paulo na čelu čini mi se, nije ni bitno sada ) i lako bi prihvatio bilo kakvu odštetu, ali Malouda je stvarao probleme zbog osobnih zahtjeva jer je navodno htio preveliku plaću koju mu ovi niti su mogli dati, a niti bi ju on mogao zaslužiti svojim igrama tako da je cijela stvar propala.

Ajde, bar ga nećemo gledat u Ligi prvaka, sjajan potez Robbieja. Valjda će u siječnju odlepršat.
Chelsea
Cech, Ivanovic, Azpilicueta, Cole, Luiz, Ramires, Lampard, Torres, Mata, Moses, Mikel,[b] Malouda[/b], Ferreira, Marin, Turnbull, Sturridge, Cahill, Terry, Bertrand, Hilario

uvrsten za premier ligu

ovdje se navodi da ide ca
[color=#282828][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3]Press Association Sport understands there is a real prospect of Malouda being sold or loaned out in the near future, either way effectively ending his five-year Stamford Bridge career, with less than a year remaining on his contract.[/size][/font][/color]
[quote name='CFC1905' timestamp='1346784181' post='77064']
Kad ima toliku plaću pa zašto ga se nisu rješili sad na ljeto?
[/quote]
Nije budala da ide u neku X ligu i zaradjuje 2-3 miliona godisnje kad moze ostati u Chelsea u zaradjivati gotovo 8 miliona godisnje ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.