Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Florent Malouda (2007-2013, 149 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='Wisey' timestamp='1342548385' post='64867']
Pretjeralo se malo, jest Flo raja i dobar tip ovako ali za sviju je bolje da ide.
[/quote]

Jest mu možda vreme da ide, ali ponašaju se ko da je zadnje smeće.

A kad je razvaljivo u 2009/10, pa i na početku 10/11, svi su ga dizali u nebesa...
  • Odgovori 440
  • Pregledi 29,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Kalouda' timestamp='1342548491' post='64869']

A kad je razvaljivo u 2009/10, pa i na početku 10/11,[u][b] svi su ga dizali u nebesa.[/b][/u]..
[/quote]
Nikad! i tad sam govorio da se pukao nekim suplementima, jednostavno los igrac.
[quote name='Kalouda' timestamp='1342548491' post='64869']
A kad je razvaljivo u 2009/10, pa i na početku 10/11, svi su ga dizali u nebesa...
[/quote]

I Bosingwa je jednu sezonu razvaljivao i tada ga se dizalo u nebesa.

Na staroj slavi se ne živi, Malouda nakon one double sezone igra za kurac i najveći je višak u momčadi. Trebamo ga ostavit jer je zajebant i zna se dobro šaliti ? ^_^
[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][i]"I still haven't had a chance to speak to Florent, so I need to speak to him first and see what his intentions are. Then we will see what the best interests are for him and the club."[/i] RDM said.[/font][/color]
[quote name='Elao' timestamp='1342552318' post='64898']
Nikad! i tad sam govorio da se pukao nekim suplementima, jednostavno los igrac.
[/quote]

Malouda je bio sasvim dobar igrac, a bio je jedno vrijeme nas najbolji igrac... Sada je mozda los i pao je iz forme ali je on itekako bio koristan i dobar igrac...
Trenutno mislim da je njegovo vrijeme isteklo i da za bolju buducnost i bolje rezultate kluba treba da ide..
Ali i treba mu se zahvaliti na svemu, bio je uvijek korektan i meni drag igrac ali vise nije ni blizu kao sto je to bio ranije...
[url="http://www1.skysports.com/football/news/11668/7913253/?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed"]http://www1.skysports.com/football/news/11668/7913253/?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed[/url]

Hoće da igra u Brazilu... ali tek kad odradi ugovor.
On je se nakanio ostat u Chelseaja koliko god može. Nije se zajebavao kad je govorio da želi bit Giggs sa Stamford Bridga. Dok ga doslovno ne otjeramo, neće se on sjetit sam da nije potreban. Ou maj gad.
Ako Malouda ostane, to ce biti kao malo govno musice na cistom, bijelom stolnjaku. Dovoljno malo govno da se uoci i da usere izgled cistoce i bjeline ostatka stolnjaka tj. naseg sjajnoj prelaznog roka. Slikovito...
Sutra se zatvara prijelazni rok u Brazilu za internacionalne transfere, dakle igrače koji dolaze u Brazil. Preostaje nam samo da molimo dragog Boga da je Flo negdje na aerodromu s čekiranim kartom.. :P Izgleda da će ostati, jedino ako se Robbie i ekipa zainate da ga otjeraju.
Ma ne, ovo ne može biti. Ne mogu pored toliko dobrih stvari što su napravili u ovom roku do sada zajebati cijelu stvar i ostaviti Maloudu. Jednostavno vjerujem da će otići.
Ako se u Brazilu zatvara, neće valjda u Katru, Emiratima, Rusiji... ABd on je već bivši igrač Chelseaja.

Nadu mi daje ona izjava Robia, kako će tek s njim popričat, kako stvari stoje... Očigledno, ne računa na njega, što je odlično ;) Inače bi bila drugačija priča.
[left]Godina 2009, dupla kruna i ostalo, sjećam se izjave jednog prijatelja, također veliki fan Chelsea, kaže Drogba je igrač koji ćini da Chelsea bude u rangu sa ostalim klubovima u PL, ali Malouda je taj koji pravi potrebnu razliku. A i bilo je tako sjećam se onih pobjeda sa po 8 postignutih golova i njegovih proboja lijevo, ali nažalost nema više mjesta za njega, zato da ne bi sjedio na klupi nek mu je sretno.[/left]
Kao i vecinu prelaznih rokova i ovaj strijepim da ne dovedemo nesto nepotrebno. Ali vise me je strah da on ostane u klubu nego da promasimo sa pojacanjem.
Igrao je odlicno do pre godinu ipo,a onda se izgubio.On svoju formu povratiti nece i zato hvala na svemu i dovidjenja.
[quote name='Wisey' timestamp='1342878252' post='65848']
Gdje si tu izjavu našao Cae ?
My guess je u svojoj glavi, tj. da si nam malo šuknuo što baš i nije fino.
[/quote]

Sky Sports News TV.
Bio je nas Flo dobar svojevremeno ali pao je drasticno u formi i potpuni je visak u ekipi , tesko da ima jos nesto ponuditi ovom klubu . Zapravo postao je teret , zauzima mjesto mladim nadama .
[url="http://www.youtube.com/watch?v=PcwOIRMiGRU"]http://www.youtube.com/watch?v=PcwOIRMiGRU[/url]
jao jedva čekam dan da ga oteraju odakle je i izašao, NEPOTREBAN JE !!! ko i onaj Benayoun , samo će mlađima uzimati minutažu ostane li ,neka ode i uz Bulićevu pjemu

[url="http://www.youtube.com/watch?v=7RjZ0L39HdE"]http://www.youtube.com/watch?v=7RjZ0L39HdE[/url]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.