Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Florent Malouda (2007-2013, 149 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ja ti govorim kako stoje stvari za moj sluÄaj mani je Chelsea ispred reprezentacije države u kojoj živim.

Što se tiÄe reprezentativnog nogometa navijam za Englesku.

Nisi mi odgovorio na pitanje što bi mislio o MujiÄ‘i da je situacija obrnuta.

A ovo tvrdit o Maloudi je idiozizam jer onda ili provociraš u afektu jer jr ozljedio reprezentativca BiH ili nisi pratio Chelsea posljednje tri sezone.

P.S. i s MujiÄ‘om i bez njega nažalost nemate prevelike šanse po menii za prolaz.

Eh ovo što sam prvo boldao, svaka Äast, ako je tako. Jedan si od rijetkih, sigurno. Idemo dalje..

Ova reÄenica gdje sam iskkrivio ti slova ( tacnije prva takva recenica), to me iskrreno zaboli. Idemo dalje.

Druga boldana reÄenica, ako ja nisam pratio Chelsea u posljednje tri sezone, onda nije niko. Ko si ti da tako govoriš.

I druga iskrivljena reÄenica, nikad se ne zna, jarane moj. Možda se iznenadiš.

Sretno i prijatno.

• Odgovori 440
  • Pregledi 29,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ako si pratio Chelsea onda nemoš napisat to što si napisao o njemu.

Vrlo jasno.

I ja recimo ne volim Anelku pa nemogu reć da je lani u Lp odigrao loše.

A za Bosnu bi volio da proÄ‘u više od Portugalaca

Malouda se pokajao

Francuski reprezentativac i igraÄ londonskog Chelseaja je tek par dana nakon utakmice shvatio kako je nepromišljenim potezom nanio nenadoknadivu štetu igraÄu u usponu, BH reprezentativcu Mensuru Mujdži, ali i cijeloj reprezentaciji BiH koja nakon neuspjele borbe za prvo mjesto mora odigrati baražni dvomeÄ s Portugalom.

mujdza.jpg

Malouda je izjavio: "Bila je to frustrirajuća utakmica u kojoj smo na svu sreću izborili izravan plasman na Euro iduće godine u zadnji tren. Bosni i Hercegovini želim puno sreće u dodatnim kvalifikacijama s Portugalom. TakoÄ‘er želim javno izraziti žaljenje zbog svog poteza koji je naravno bio nenamjeran. Mislim naravno na ozljeÄ‘ivanje kolege Mensura Mujdže. Nadam se da mu tim potezom nisam uništio karijeru. Želim mu što brži oporavak. Putem medija mu poruÄujem "Mensure, ako ti išta ovo znaÄi, žao mi je iz dubine duše"... OdluÄio sam izgladiti naše kolegijalne odnose, te ću Chelseajev dres sa svojim brojem i njegovim imenom uruÄiti unesrećenom kolegi."

(izvor: M.Č.Č)

• 4 sedmice kasnije...

Rekao sam Da, on treba da ide iz kluba i stvarno je jedan od boljih igraca Chelsea BIO, hvala mu za sve sto nam je pruzio, a razlog zbog kojeg sam glasao da ode iz kluba jeste njegova škrtost.

Dobro odigrao protiv Leverkusena nadam se da će se vratit u formu,onda dobijamo opciju više jer onda Mata može igrati i u sredini veznog reda kao play.To je ono što nam trenutno fali netko ko će povezati redove,jer kako sad stvari stoje Mikel nam poÄinje kreaciju napada.

Nisam rekao da je odigrao spektakularno ili za pamćenje ali odigrao je dobro s obzirom u kakvoj je formi .Sudjelovao je u akcijama koje su bile opasne po protivnika.

odigrao je dobro s obzirom u kakvoj je formi .

Šta to znaÄi ?

Malouda je prosjeÄan igraÄ, igraÄ koji igra dobro samo kad cijeli tim igra dobro i ne donosi prevagu na terenu. Imao je jednu polusezonu u kojoj je zablistao i bio u životnoj formi, poslije toga konstatno stagnira i mislim da je on jedan od igraÄa koje treba prodati na kraju sezone.

Malouda je prosjeÄan igraÄ, igraÄ koji igra dobro samo kad cijeli tim igra dobro i ne donosi prevagu na terenu. Imao je jednu polusezonu u kojoj je zablistao i bio u životnoj formi, poslije toga konstatno stagnira i mislim da je on jedan od igraÄa koje treba prodati na kraju sezone.

Kao da sam ja napisao ;)

Šta to znaÄi ?

A vidiš ja npr. ne dijelim mišljenje s tobom da je Malouda prosjeÄan igraÄ. To je dokazao svojim igrama u Lyonu i zato ga je AbramoviÄ kupio. Onda kada je došao u Chelsea trebalo mu je malo vremena da se adaptira, ali kada se adaptirao pokazao je klasu. 2008, 2009 i 2010. godina rasturao je. Pogotovo one šampionske sezone 2009-10 i prošle sezone prvi dio dok nije Äitava ekipa doživjela evidentan pad odlaskom Wilkinsa. Imam izuzetno mišljenje o Malouda i nije mi jasno kako je naglo pao u formi. Mogu shvatiti godine i lagani pad, ali u njega je taj pad bio strmoglav. Od najboljeg igraÄa kroz 3-4 mjeseca postao je jedan od najgorih.

• Autor

Šta to znaÄi ? Malouda je prosjeÄan igraÄ, igraÄ koji igra dobro samo kad cijeli tim igra dobro i ne donosi prevagu na terenu. Imao je jednu polusezonu u kojoj je zablistao i bio u životnoj formi, poslije toga konstatno stagnira i mislim da je on jedan od igraÄa koje treba prodati na kraju sezone.

Glupo gledanje stvari. I Messi je takav igraÄ, pa je proglašen najboljim na svijetu 2 sezone zaredom. Šta ti misliš da Xavi i Iniesta igraju loše 5 utakmica zaredom, šta bi Messi napravio bez njih? Isto što radi i u Argentini a to je ništa. Neki igraÄi jednostavno nisu tu da donose prevagu.

Glupo gledanje stvari. I Messi je takav igraÄ, pa je proglašen najboljim na svijetu 2 sezone zaredom. Šta ti misliš da Xavi i Iniesta igraju loše 5 utakmica zaredom, šta bi Messi napravio bez njih? Isto što radi i u Argentini a to je ništa. Neki igraÄi jednostavno nisu tu da donose prevagu.

S ovim se slazem :)

Messi će od tih 5 u 3 utakmice donijeti prevagu svom timu. Malouda neće ni u jednoj. Možemo sad razviti ogromnu debatu o njegovom uÄinku u Argentini i opet niÄije mišljenje ne bi bilo promijenjeno.

Malouda je igrao u životnoj formi u zadnjem dijelu Double sezone, ali bilo je relativno lako tada igrati sa onakvim Drogbom, Lampardom, Coleom i Terryem. Vidjeli smo u narednoj sezoni šta je i kako bilo. ÄŒim je Titu malarija pokosila, nestao je i FloMo. I opet se probudio na proljeće kad se i cijela ekipa probudila. Vidi se koliko je jadna i žalosna naša prošla sezona bila kad nam je on bio najbolji strijelac, sa Äini mi se 13 golova. ;)

Mi smo toliko zalosni da ja ne mogu docekati januar da dodju novi igraci i da se rjesimo otpadaka.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.