Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Florent Malouda (2007-2013, 149 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 440
  • Pregledi 29,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 3 sedmice kasnije...
izgleda da RDM nece moci racunati na Maloudu u subotu, povrijedjen je i tesko da ce biti spreman! Steta, inace je trebo sjediti na lijevom krilu klupe :)
[quote name='how yes no' timestamp='1337119312' post='49035']
Ma ako treba, ja ću ga nosit iz Londona do Pariza, samo da ga ne gledam više.
[/quote]
hahaha :D mislim da ga nebi sam nosio!
Ovaj covjek [size=4][b]NE SMIJE[/b][/size] dobiti nikakav ugovor!
Kad dodju pojacanja i vrate se igraci sa pozajmice,on nece imati mesto ni na klupi,tako da sto se mene ako hoce da placaju igraca koji im nece igrati,mogu da mu dalu i dozivotni ugovor.Sto bi moja kcera od tri godine rekla:zavrsena prica.
ova uprava nije normalna sta ce im malouda kako ce dobit sansu marin i debroyn hoce podmladivanje a drze maloudu
ma netreba se brinut, sve i da potpiše višegodišnji ugovor, dovedeni su Marin i De Bruyne + što će sigurno doć jedan od dvojca Hulk Hazard, i po meni su svi bolji i mlađi su i perspektivniji, shvatit će Malouda sam da nema više što tražit u Chelsiju i put pod noge u Pariz, ma zapravo nek ide gdje oće, samo nek ide...

Isto i za Essiena, dolaze mlađe snage Oriol i Joshu vezni red, tu je i Mikel koji je isto tako mlađi ali on je tu odavna :) ostaje i Lamps
+ još moguć dolazak novog venjaka, najviše se spominje Modrić, ali i bez njega mislim da bi se bizon trebalo pustit i dat mu šansu negdje da završi akrijeru, jer igrač sa 3 ozljede koljena pogotovo u tako kratkom roku vijerojatno više nemože doživjet uspone u kraijeri :( nažalost mislim da je vrijeme za rastanak i sa njim :(
Ma meni nikako u glavu ne ide ovo davanje novog ugovora Maloudi. To ce vjerovatno biti najlosiji potez, losiji i od dovodjenja Torresa.
[url="http://www.fifa.com/worldfootball/clubfootball/news/newsid=1639106.html?cid=rssfeed&att="]http://www.fifa.com/worldfootball/clubfootball/news/newsid=1639106.html?cid=rssfeed&att=[/url]

Ma dajte nabijte ga nogom u guzicu više.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.