Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Florent Malouda (2007-2013, 149 nastupa)

Istaknuti odgovori

Nagazio ga je FloMo, al da je to uradio bilo kojem igraÄu iz protivniÄke ekipe u Premiershipu ne bi ni blizu bila takva reakcija. ÄŒak štaviše, ne bi bilo nikakve reakcije. ;)

• Odgovori 440
  • Pregledi 29,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

pridruzujem se cestitkama za maludu mamu mu njegovu nikad mi nije bio drag al sad ga mrzim slomio je mujdzi kost covjeka nece biti 2-3 mjeseca sto znaci da nece biti u barazu,smrad jedan zelim mu sve najgore na ovom svijetu svaku kost da polomi i da ga sutnu iz chelsea!!!bosna4ever :angry:

Nagazio ga je FloMo, al da je to uradio bilo kojem igraÄu iz protivniÄke ekipe u Premiershipu ne bi ni blizu bila takva reakcija. ÄŒak štaviše, ne bi bilo nikakve reakcije. ;)

I dalje ostajem po svom, smrad jedan...

Reakcije su vam pretjerane. Malouda je bio neoprezan, a Mujdža je naplatio njegovu neopreznost NAŽALOST i ovim je Malouda vjerojatno drastiÄno smanjio šansu BiH reprezentaciji da se kvalificira na EURO. Ali taj isti Malouda da nam je donio dosta radosti u plavom (Chelseajevom) dresu i neću ga pljuvati zbog toga. Mada se mora reći da je djelovao krajnje neoprezno. Na mjestu Maloude je mogao biti bilo tko - Terry, Lampard, Essien (da je BH igrala s njihovim repkama) i svakom od njih se mogla desiti ISTA neopreznost, a moglo je biti i obrnuto - kako bi ste onda reagirali. Mogao je Mujdža biti neoprezan u onoj mjeri da je situacija obrnuta. Nogomet je to, pun nepravde i bolje smirite emocije. Ako je ikome žao Mujdže to sam onda ja jer imam visoko mišljenje o njemu, ali ovako zlo pisati o Malouda stvarno nije lijepo, pogotovo ne na ovom forumu koji je namjenjen Chelseaju :S

Meni je draži Mujdža od njeg, pa makar ovaj bio 40 godina u klubu. PriÄate da je bilo nehotice, a kad ga je faulirao, kobejagi maše rukama, haman po njem nije faul.

Ma nek ide u 100 majÄinih...

koji ste vi likovi... po ovim natpisima ja mislio ovaj mu uklizao s dvije noge i polomio ga ko beba zvecku... kad ono vidim video... obican nagaz covjeku na nogu i jos k tome slucajan... pa takvi faulovi se vide u svakoj drugoj tekmi... zato malo smirite dojmove... ;) easy ppl...

koji ste vi likovi... po ovim natpisima ja mislio ovaj mu uklizao s dvije noge i polomio ga ko beba zvecku... kad ono vidim video... obican nagaz covjeku na nogu i jos k tome slucajan... pa takvi faulovi se vide u svakoj drugoj tekmi... zato malo smirite dojmove... ;) easy ppl...

Hajd ba niko te nista nije pitao... cuj obican nagaz na nogu, a frajer nece moći 3 mjeseca igrati.

Ma ja sam uvjeren da Maloudi nije bila namjera da ga skrši da 3 mjeseca ne igra, jbg tako je ispalo. Bilo je mesarenja i neopreznosti. Samo hoću da kažem da ne treba pljuvati toliko po FM-u a Mujdži što prije oporavak.

Hajd ba niko te nista nije pitao... cuj obican nagaz na nogu, a frajer nece moći 3 mjeseca igrati.

nakon onih gluposti koje si napiso ovdje na forumu ja da te vidim u zivo onda bi ti uklizao u noge i vidio bi sta je namjerno a sto ne... :P :D :D (mala sala)... ali nakon toga bi mogao zakljucit da je onaj maloudin start bio potpuno prirodan... cak se vidi da je isao na loptu ali je malo zakasnio... ;) ali start ko start... jbg-a... ali ovdje nema nikakve namjere povrede... ako vec zelis znat sto je namjerno onda pogledaj start i prijelom eduardove noge prije tri godine... to ti je namjerno a ne ovo... ;)

Džaba vi meni priÄate...faul je bio ostar, posljedice same govore, jos i reakcija njegova nakon toga...ma jbm li mu milu..

Za to uklizavanje, necemo o tome..ali vjerujem da ti nebi uspjelo :P

budite pozdravljeni.. ;)

a znam da nebi uspio... zbog vec godinu dana ne treniranja udebljo sam se i usporio se... :P :D

ja, ja, uredu je....Nego tema je malamuda, tako da nebi bilo loše pisati o njemu, naravno ako neko hoće. Ja iskreno nebih više..

pridruzujem se cestitkama za maludu mamu mu njegovu nikad mi nije bio drag al sad ga mrzim slomio je mujdzi kost covjeka nece biti 2-3 mjeseca sto znaci da nece biti u barazu,smrad jedan zelim mu sve najgore na ovom svijetu svaku kost da polomi i da ga sutnu iz chelsea!!!bosna4ever :angry:

I dalje ostajem po svom, smrad jedan...

Volio bi vidjet da je kojim sluÄajem situacija obrnuta kakve bi bile vaše reakcije?

Iskreno žao mi je što se to dogodilo ali recimo meni je Chelsea ispred reprezentacije zemlje u kojoj živim.

• Autor

Volio bi vidjet da je kojim sluÄajem situacija obrnuta kakve bi bile vaše reakcije? Iskreno žao mi je što se to dogodilo ali recimo meni je Chelsea ispred reprezentacije zemlje u kojoj živim.

slažem se, dapaÄe, i kutija cigara mi je ispred ovakve reprezentacije :P

a to je mentalitet vecine balkanaca... kad nesto valja onda je dobro a kad nejde onako kako si zamisle onda to treba napucavat ko vrecu za smece... ;)

Volio bi vidjet da je kojim sluÄajem situacija obrnuta kakve bi bile vaše reakcije?

Iskreno žao mi je što se to dogodilo ali recimo meni je Chelsea ispred reprezentacije zemlje u kojoj živim.

Care moj, Chelsea je Chelsea, al maluda je jedan obiÄan igraÄ, koji je imao možda jednu polusezonu dobru u ovom klubu. Nit je kakva legenda nit koji kurac. Tako da......

Care moj, Chelsea je Chelsea, al maluda je jedan obiÄan igraÄ, koji je imao možda jednu polusezonu dobru u ovom klubu. Nit je kakva legenda nit koji kurac. Tako da......

a onaj vas legendardni igrac kojeg je ozlijedio... kako se ono zove... xD

Ne znam što se sad svaÄ‘ate. Nekom je pripizdio radi onog faula na Mujdži, neko je indiferentan, neko će ga braniti... Mislim , nema smisla stvarno. :rolleyes:

Ja ću biti iskren i reći da sam u afektu i polupijanstvu sigurno opsovao s rajom dosta toga Maloudi, ali kasnije kada sam pregledao snimak zakljuÄio sam da je to bila nepotrebna reakcija. Ipak nije imao namjeru da ga povrijedi iako je to, nažalost, uradio. Siguran sam da kad bi Äuo kako je završio naš Mujdža, da bi mu bilo žao. ;)

• Autor

Znam da idem offtopic s ovim pitanjem, no stvarno bi molio nekoga da mi pojasni?

- Kojeg klinca znaÄi Mujdža Bosni?

Da pojasnim pitanje, on nije nikakav igraÄ, nije to Džeko, Spahić, Pjanić, IbriÄić, Begović, Lulić ili Salihović. Ne vidim u njemu neku bitnu kariku u igri Bosne.

Mujdža ne znaÄi ništa posebno reprezentaciji, ali u ovom trenu kad BiH nema niti jednog pravog desnog beka znaÄi mnogo. Desilo se što se desilo, vratimo se temi (Maloudi). Žao mi je stvarno ZagrepÄanina, jer je potencijal od igraÄa, ali jbg - milijardu posto Maloudi nije bio cilj da uradi što je uradio. Nego mi imamo balkanski mentalitet kao što netko reće. Ako Bog da ove sezone doÄ‘emo do finala Lige prvaka i Malouda zabije pobjedniÄki gol (ako-ako nikad se ne zna) svi ćete ga dizati u nebesa.

Mujdža ne znaÄi ništa posebno reprezentaciji, ali u ovom trenu kad BiH nema niti jednog pravog desnog beka znaÄi mnogo. Desilo se što se desilo, vratimo se temi (Maloudi). Žao mi je stvarno ZagrepÄanina, jer je potencijal od igraÄa, ali jbg - milijardu posto Maloudi nije bio cilj da uradi što je uradio. Nego mi imamo balkanski mentalitet kao što netko reće. Ako Bog da ove sezone doÄ‘emo do finala Lige prvaka i Malouda zabije pobjedniÄki gol (ako-ako nikad se ne zna) svi ćete ga dizati u nebesa.

Kako možeš reći da nije ništa posebno u reprezentaciji...

A to da ako zabije u finalu lige prvaka, tad ćes se ti probudit i otić moÄat u wc...

Ja ti govorim kako stoje stvari za moj sluÄaj mani je Chelsea ispred reprezentacije države u kojoj živim.

Što se tiÄe reprezentativnog nogometa navijam za Englesku.

Nisi mi odgovorio na pitanje što bi mislio o MujiÄ‘i da je situacija obrnuta.

A ovo tvrdit o Maloudi je idiozizam jer onda ili provociraš u afektu jer jr ozljedio reprezentativca BiH ili nisi pratio Chelsea posljednje tri sezone.

P.S. i s MujiÄ‘om i bez njega nažalost nemate prevelike šanse po menii za prolaz.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.