Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Florent Malouda (2007-2013, 149 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 440
  • Pregledi 29,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nikad mi nece biti jasno zbog cega je doslo do ovakve situacije i da odlazi iz Chelsea na ovaj nacin.Meni je uvijek bio drag igrac cak i kada ga nije išlo meni je bio OK.Pod vodstvom Ancelottia on je bio zvijer jao samo kada se sjetim njegovih sjajnih nastupa ali šteta sto su mu to ljudi sve zaboravili.

9mYVmwa.jpg

Sretno u nastavku karijere...

Meni je on predrag igrač, baš mi je žao što se na ovako loš način oprašta od kluba, po meni je trebao dobit barem malo minutaže makar protiv Evertona, a i prije umjesto Benayouna

Kakva je ovo zvijer bila u onoj double sezoni, naš najbolji igrač uz Franka i Didiera... Al eto, nagli pad u formi i ode on u zaborav... 

Najvažnije da je naša smješna Uprava njega predstavila ko sotonu i izdajnika. A tko zna šta je zapravo istina. Isto su uradili i s Joe Coleom. Ja ću ipak stati na stranu ovih igrača, jer su dosta dali za Chelsea, a ne na stranu Uprave kojoj ništa ne vjerujem od otkaza Rayu Wilkinsu pa na ovamo.

Najvažnije da je naša smješna Uprava njega predstavila ko sotonu i izdajnika. A tko zna šta je zapravo istina. Isto su uradili i s Joe Coleom. Ja ću ipak stati na stranu ovih igrača, jer su dosta dali za Chelsea, a ne na stranu Uprave kojoj ništa ne vjerujem od otkaza Rayu Wilkinsu pa na ovamo.

I ti znaš pizdariju napisat... ako je netko kriv što je Joe Cole otišao onda je to on sam.

Uprava nam je loša ali nije ipak toliko, vrijedi i za Drogbu koji je sam otišao i koji je izjavio da ne bi otišao da nije osvojio LP (što znači da je imao ugovor na stolu).

Ovo s Maloudom je bolesna sramota, drago mi je da tuđi navijači ne spominju to previše.

Now with his contract due to expire, he is free to pick his next move.

"I have clearly disappeared, but now my contract with Chelsea is over," he told Canal+.

"It is nice, I am released and available for my comeback.

"My immediate future is about playing again but that may be not in August. Will it be in France? Everything is possible."

3fcd9f13dd9f9901409bc5deed86a8a3.jpg

• 2 sedmice kasnije...

sve najbolje u nastavku karijere a ova njegova izjava samo potvrdjuje da je istinski volio klub,jedino sto zamjeram Dimateu jeste to sto kad nije prodat ga nije vratio s ekipom, bilo je i previse utakmica ove szone,u onim situacijama kad smo gledali Bertranda na krilu koji nije nista pokazivao mogao je komotno igrati tada.

• 2 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

maluda1.jpg

MAKAR JE I DALJE ZADRZAO LOS UKUS ZA FRIZURE :) 

• 1 mjesec kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.