Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Florent Malouda (2007-2013, 149 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ne mo's se otarasiti stetocine nikako...
  • Odgovori 440
  • Pregledi 29,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Kalouda' timestamp='1351846581' post='86564']

Sjeća li se iko ove igračine?

Šta ga vređate kog k..
[/quote]

Naravno da se sjecamo. Nego, strašno mi je žao što je završio ovako kako je završio. A ovi što ga vrijeđaju. Ne želim trošit rijeci. Ajde razumijem da se negativno prica ali ovakav komentare ostavljat o pojedinim igracima je ravno razini na kojoj su majmuni.
[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2229142/Florent-Malouda-seeking-beautiful-challenge.html"]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2229142/Florent-Malouda-seeking-beautiful-challenge.html[/url]

Hajde da i nama i tebi već jednom svane.
[quote name='Wisey' timestamp='1352282796' post='87451']
[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2229142/Florent-Malouda-seeking-beautiful-challenge.html"]http://www.dailymail...-challenge.html[/url]

Hajde da i nama i tebi već jednom svane.
[/quote]
Meni je svanulo kada je skroz izbacen iz tima, a sada kada ce otici to je do njega i kluba, ali meni ni iz dzepa ni u dzep, zato sto im trenutno uzima pare iako se igra sa mladom ekipom :D
[quote name='Brane' timestamp='1352748687' post='88513']
Neredovito :D
[/quote]
Ako je tako onda stvarno ne znam sta je bilo s njim . PA sjetite se samo prije 2-3 sezone bio je u TOP5 krilnih napadaca a sada ejjj .
  • 2 sedmice kasnije...
Nije on toliko ni loš! Razlog njegova boravka u rezervnoj ekipi je to što je Chelsea ovog ljeta doveo Hazarda,Marina i Mosesa, mlade igrače koji mogu igrati njegovu poziciju. Samo godine,a ne loša forma su razlog njegove mizere
Po njega je najbolje da ide u januaru, gdje će igrati. Uvjek ću ga pamtiti po 'double' sezoni, ali sada može ugroziti cijelu karijeru, neigranjem gubi formu i sve.

Srećno u pronalasku novog kluba, igračino!
  • 1 mjesec kasnije...
Nikada te nisu znali cijeniti. Ali ja jesam. Nikada neću zaboraviti sezonu 2009-10 i našu duplu krunu. Nikada ti to nitko neće priznati, ali ISTINA je da si ti i tvoja forma najzaslužniji za tu duplu krunu. I kada me pitaju kome se zahvaliti za te trofeje te godine, ja ću uvijek reći: "Prvo Florentu, pa Drogbi i Lampardu, a zatim Ancelottiju i Hiddinku."

Eto tako. Vjerojatno ideš iz kluba ove zime, pa sretno ti gdje god da odeš. I da nam se vratiš jednog dana u Chelsea u nekoj drugoj funkciji.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1356982427' post='98391']
Nikada te nisu znali cijeniti. Ali ja jesam. Nikada neću zaboraviti sezonu 2009-10 i našu duplu krunu. Nikada ti to nitko neće priznati, ali ISTINA je da si ti i tvoja forma najzaslužniji za tu duplu krunu. I kada me pitaju kome se zahvaliti za te trofeje te godine, ja ću uvijek reći: "Prvo Florentu, pa Drogbi i Lampardu, a zatim Ancelottiju i Hiddinku."

Eto tako. Vjerojatno ideš iz kluba ove zime, pa sretno ti gdje god da odeš. I da nam se vratiš jednog dana u Chelsea u nekoj drugoj funkciji.
[/quote]
Upravo to, ne razumijem zasto ga tako puno ljudi vrijeda, istina je da vise nije onaj stari Malouda, ali trebamo imati respekta prema ipak je puno dao ovom klubu!
  • 2 sedmice kasnije...
Evo pise na portalu da Malouda nije upoznao Beniteza i to je jedno sramotno ponasanje cijelog kluba i zao mi je Florenta jer su se prema njemu ponijeli kao prema zadnjem smecu... ovo jednostavno postaje lakrdija!
niko ne zna cijeniti što je najbolje godine dao chelseaju i mogli su ga bar pustit da igra po kupovima, al nea veze bitno je da igra trolles 30 utakmica ove sezone, a niko nije skontao da malouda nije rekao nijednu lošu riječ u medijima.. dokaz kolka je veličina od čovjeka i od igrača

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.