Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Florent Malouda (2007-2013, 149 nastupa)

Istaknuti odgovori

ja sam ga gotivio kad je dosao, al me je iznervirao u 10/11 sezoni, jos ne mogu zaboraviti

jel mi ko moze naci njegov gol protiv Schalkea, kad ga je uvukao loptu kroz nogice Neueru?
  • Odgovori 440
  • Pregledi 29,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='EdvinTB' timestamp='1358726226' post='103090']
Izgleda mu se plaho sviđa London i rezerva Chelsea, čim neodlazi!
[/quote]
Sviđa se njemu kad ode do banke svakog prvog u mjesecu i ugleda cifru na uplatnici.
Iskreno iako mi se smucilo sve vezano za njegovu situaciju, smatram da ne bi lose bilo da upadne privremeno sada smo u toj 'vezi' tanki.
Pa mozda ako podigne formu, dobro ga prodaju..
Ma daj jos i ti se vrati u prvu postavu pa da me infrarkt strefi.
Majkemi ako ovako nastavimo na svakoj poziciji cemo imati budaletine sirokih razmjera.
Na golu Turnbull,u napadu Torres,veza Malouda,klupa Benitez,jos dovesti Downinga i Skrtela i juris na trofej LP.
Jest da mi je omrzao malo s onim sranjima oko para koje je želio izmust, ali bi sto puta više volio gledat njega na terenu, nego vražjeg Benayouna. Kad kuća gori, nek se i vlasnik grije.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1359749341' post='105422']
Ma daj jos i ti se vrati u prvu postavu pa da me infrarkt strefi.
Majkemi ako ovako nastavimo na svakoj poziciji cemo imati budaletine sirokih razmjera.
Na golu Turnbull,u napadu Torres,veza Malouda,klupa Benitez,jos dovesti Downinga i Skrtela i juris na trofej LP.
[/quote]

di bi nam bio kraj ?
Malouda je pravi primjer kakav igrac treba biti.Ne igra,nije u planovima ali ipak šuti i nije razmažen igrac koji bi odma napravia scenu. Veliki respect za ovog igraca!To šta je sada napravia je s potpunin pravon :)
[quote name='LegenTerry' timestamp='1359753364' post='105433']
Malouda je pravi primjer kakav igrac treba biti.Ne igra,nije u planovima ali ipak šuti i nije razmažen igrac koji bi odma napravia scenu. Veliki respect za ovog igraca!To šta je sada napravia je s potpunin pravon :)
[/quote]
Pa zasto da se buni ? Sto dobiva Bogovske pare nizasta.Sjedi kod kuce,odradi koji trening proseta do banke i uzme novac.
'bem ti ja 'vakog igraca.Kad ga je klub zelio prodati on se napravio frajer i trazio vecu lovu.
u potpunosti razumijem odluku Maloude,on je najbolje trenutke svoje karijere dao ovom klubu i jedan je od najzasluzniji igraca za osvojenu duplu krunu igrao je tada u zivotnoj formi,ovo je bio los potez Dimatea da ga ne uvrsti medju igrace mogao je igrati u kupovima,bolje vidjeti njega na krilu nego Bertranda ili Benayouna,evo procita da ne zeli u prvi tim,razumijem njegovu situaciju,ali on se treba vratiti i pokazati da je uz klub ipak je on jos nas igrac.
[img]http://u.goal.com/94100/94193hp2.jpg[/img]

[indent=2]fakat ne razumijem i ne opravdavam sto svi (90%) pljujete po njemu! lik nas je toliko puta ucinio sretnim igrajuci u dresu Chelsea, i onda je samo preko noci "odpisan". razumite ga, i on je samo covjek i normalno je da je sad " nadrkan" u svoj ovoj situaciji!!! Ja sam uz njega, nek ih jebe do zadnjeg![/indent]
I ja bi bio nadrkan da primiam 100 000 funti tjedno nizašta. Da je on toliko nadrkan zbog neigranja prešao bi on u Santos ili neki drugi klub koji ga je tražio za nižu plaću. Nimalo mi ga žao nije, sam je birao i sam je kriv. Hvala mu za sve ali žalit ga ne treba.
slažem se da je materijal za prodat, i nevidim zašto on ne ode nije da mu fali para, al moram reć da se krajnje nekorektno ponjelo prema njemu, onako ga šutnut u drugu ekipu praktički nizašto. Tose obično radi u slučaju akd je igrač neprofesionalan kao Balotelli al nesjećam se da je Malouda išta napravio

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.