Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Edouard Mendy (2020-2023, 105 nastupa)

Istaknuti odgovori

sasvim dobar veceras, puno sigurniji od kepe u istrcavaju i otimanju lopte u zraku.

bice ovo dobro, jos da engleski malo savlada i bar da zouma i silva igraju u odbrani radi komunikacije.

• Odgovori 600
  • Pregledi 32,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jako čudna karijera, golman koji se pojavio niodkuda bukvalno i bio zlatna rukavica Lige Šampiona, odličan je bio u tom periodu i onda kako je to sve došlo tako je i otišlo, pametno je što su se uzele

• Najgori igrac na predsezoni, absolutno nije nista dobro radio. Kepa je za njega Neuer.

• K'o kada je Kepu ostavila treba, ovog ostavio tehnicki direktor. Sta to ima veze sviju ti, samo mu se traze opravdanja bezveze. Tuchel govori da na treningu sjajan, a na terenu se zbuni, znaci da je l

Kepa bi se bar jednom bacio u onu stranu u koju su ošutali prva 4 i on je trebo, i to kod drugog ili trećeg penala je trebao otići u tu stranu.

I baba da ima muda bila bi djed i musko, ne serite zivota ti, decko je branio korektno i niko one penale ne bi odbranio i da je pogodio stranu.

I baba da ima muda bila bi djed i musko, ne serite zivota ti, decko je branio korektno i niko one penale ne bi odbranio i da je pogodio stranu.

A nije tako jel? Kepa je branio protiv Tottenhama penale kod Sarrija u polufinalu prošli, branio protiv Eintrachta i tu smo prošli, tako da nemoj srat bezveze.

Korektno je branio utakmicu, ali na penalima je levat ispo.  

• Autor

Solidan debi, ali daleko od toga da nitko ne bi skinuo neki od onih penala

Kod penala koliko znam imaju dva načina branjenja. Jedan je da čekaš do kraja i bacaš se u tu stranu, ali onda vrlo često zakasniš ako je dobar penal. Druga je da pogađaš i tu je veća šansa da odbraniš ako pogodiš stranu. Mendy je očito od onih koji pogađaju. Inače, nikad ne zamjerim golmanu što nije odbranio penal ili igraču što je promašio. Ako je neko sklon promašajima, ne davati mu da ih puca.

Jestel vi ok momci? Jel uopste normalno raspravljati jel golman trebao i mogao odbraniti neki penal?

Zasto ne pricati o njegovoj utakmici tokom 90 minuta? Skinuo je dva zicera, uhvatio u jednoj utakmici vise lopti u zraku nego Kepa za dvije godine, istrcavanja mu takodjer odlicna. Ajd malo konstruktivnijs rasprave...

Jestel vi ok momci? Jel uopste normalno raspravljati jel golman trebao i mogao odbraniti neki penal?

Zasto ne pricati o njegovoj utakmici tokom 90 minuta? Skinuo je dva zicera, uhvatio u jednoj utakmici vise lopti u zraku nego Kepa za dvije godine, istrcavanja mu takodjer odlicna. Ajd malo konstruktivnijs rasprave...

Ispala mu je jedna lopta iz ruku kod tih silnih hvatanja :P

Samo kažem :D
  • Autor

Pa solidan debi, ono nijedan nije zicer i sve je to i trebao obraniti.
Da je hvatao nešto lopte kod kornera i nije, nećemo se lagati

Ispala mu je jedna lopta iz ruku kod tih silnih hvatanja :P

Samo kažem :D

Jest, slazem se. Neko mu je od nasih zasmetao. Iskreno mislim da ce momak biti dobar.

Jeste jedna ali ostalo je sve odradio kako treba, odbranio je i zicer Regilonu.

Sve u svemu dobra partija Mendija nek nastavi ovako odma smo sigurniji kod prekida sa njim u odnosu na Kepu koji stoji na liniji.

Reče čovjek koji "konstruktivno" pljuje drugog igrača tako što reče da Kepa nije odbranio dva šuta za dvije godine. Hajde malo presaberi ovčice, hejt zaključaj u ladicu pa dođi na konstruktivnu raspravu kad se već pozivamo na takve argumente.

Btw. ovdje niko nije napisao da je loš, pričamo o penalima. Šta ste se zajapurili ko osovi.

Ma ne mozes vise ni reci za igraca jel dobar il nije. Meni je bio solidan veceras, ali vec iducu moze napraviti neku glupost i da postane Kepa vol.2, al necu o tome da mislim. Uzdam se u to da ce biti ok golman. A i jebeni debut mu je, mislim da i on sam nije mislio da ce odmah u prvoj morati braniti penale na kraju.

Reče čovjek koji "konstruktivno" pljuje drugog igrača tako što reče da Kepa nije odbranio dva šuta za dvije godine. Hajde malo presaberi ovčice, hejt zaključaj u ladicu pa dođi na konstruktivnu raspravu kad se već pozivamo na takve argumente.

Btw. ovdje niko nije napisao da je loš, pričamo o penalima. Šta ste se zajapurili ko osovi.

Pa razlika izmedju mene koji “pljujem” Kepu i vas koji ga branite jeste ta da se ja vodim cinjenicama i statistikom, nisam dakle nista izmislio sto vodi ka zakljicku da ga be pljujem zato sto ga hejtam. Prosto ne mogu da vjerujem da idete u toliku krajnost branitj Kepu da cete ovog novog golmana razapeti jer nije odbranio penal, hej penal, mos mislit.

Ja sam realan i ovjektivan, spreman na konstruktivnu raspravu uvijek, da bogdom mogu pohvaliti i Kepu ali ne mogu.

Pa ja ne tražim da hvalimo, prvi ja kritkujem iako mi je jedan od omiljenih igrača, ne sjećam se ni kad sam ga zadnji put pohvalio. Stvar je u tome da Mendy odbrani šut, jedva da iko hvali Mendyja, već se automatski pljuje Kepa, o tome se radi. Eto, bar sad nećemo o tome raspravljati jer 99% da će ovaj braniti sve mečeve.

Vrati na prethodnu stranicu i vidjećeš da su svi napisali da je bio dobar, kad pričamo o penalima, jebiga, nije pogodio, a mogao je, ne uzimam mu to za zlo, ali mislim da bi neki drugi golman bolje to uradio, prvi Kepa jako dobro pogađa strane u raspucavanju penala.

Odoh sad, izvinjavam se što sam malo nervozan, nije mi nešto leglo ovo veče. :D

Oplakao sam

"Mendy primio 6 komada na debiju"

Šalu na stranu bio je dobar i nema mu se šta zameriti do penala.

Bas bezveze sto je odmah na debiju imao penale, covek nije imao ni vremena da prouci kako ljudi ovde izvode penale, a u toku 90 minuta mi je zapravo bio siguran, sto po se reklo po po starom naskom srpskohrvatskobosnjackocrnogorskom, konfidentan, ocekujem da startuje i narednih par utakmica.

Bas bezveze sto je odmah na debiju imao penale, covek nije imao ni vremena da prouci kako ljudi ovde izvode penale, a u toku 90 minuta mi je zapravo bio siguran, sto po se reklo po po starom naskom srpskohrvatskobosnjackocrnogorskom, konfidentan, ocekujem da startuje i narednih par utakmica.

bosansko* :P

Pretpostavljam da je znao par dana ranije da će braniti i da postoji mogućnost da se šutaju penali, te da imamo ljude koji su zaduženi za analizu toga kod protivnika.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.