29. septembar 2020.6 god. comment_303378 sasvim dobar veceras, puno sigurniji od kepe u istrcavaju i otimanju lopte u zraku. bice ovo dobro, jos da engleski malo savlada i bar da zouma i silva igraju u odbrani radi komunikacije. Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303380 Kepa bi se bar jednom bacio u onu stranu u koju su ošutali prva 4 i on je trebo, i to kod drugog ili trećeg penala je trebao otići u tu stranu.I baba da ima muda bila bi djed i musko, ne serite zivota ti, decko je branio korektno i niko one penale ne bi odbranio i da je pogodio stranu. Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303383 Ma neka igra u odbrani ko hoce osim Alonsa i Christensena (Rudiger je mrtav) Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303388 I baba da ima muda bila bi djed i musko, ne serite zivota ti, decko je branio korektno i niko one penale ne bi odbranio i da je pogodio stranu. A nije tako jel? Kepa je branio protiv Tottenhama penale kod Sarrija u polufinalu prošli, branio protiv Eintrachta i tu smo prošli, tako da nemoj srat bezveze. Korektno je branio utakmicu, ali na penalima je levat ispo. Prijavi
29. septembar 2020.6 god. Autor comment_303392 I baba da ima muda bila bi djed i musko, ne serite zivota ti, decko je branio korektno i niko one penale ne bi odbranio i da je pogodio stranu. Solidan debi, ali daleko od toga da nitko ne bi skinuo neki od onih penala Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303410 Ma bas, penal je barem jedan mogao skinuti, nego se bacao napamet. Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303411 Kod penala koliko znam imaju dva načina branjenja. Jedan je da čekaš do kraja i bacaš se u tu stranu, ali onda vrlo često zakasniš ako je dobar penal. Druga je da pogađaš i tu je veća šansa da odbraniš ako pogodiš stranu. Mendy je očito od onih koji pogađaju. Inače, nikad ne zamjerim golmanu što nije odbranio penal ili igraču što je promašio. Ako je neko sklon promašajima, ne davati mu da ih puca. Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303413 Čitaš i pokrete izvođača, ne znam ni da je Lloris bio blizu da odbrani neki penal Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303416 Lloris je bio blizu jorginhu i mountu. Jorginhu, jer ga je cekao u zadnji tren, a Mountu je pogodio stranu. Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303419 Jestel vi ok momci? Jel uopste normalno raspravljati jel golman trebao i mogao odbraniti neki penal? Zasto ne pricati o njegovoj utakmici tokom 90 minuta? Skinuo je dva zicera, uhvatio u jednoj utakmici vise lopti u zraku nego Kepa za dvije godine, istrcavanja mu takodjer odlicna. Ajd malo konstruktivnijs rasprave... Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303424 Jestel vi ok momci? Jel uopste normalno raspravljati jel golman trebao i mogao odbraniti neki penal? Zasto ne pricati o njegovoj utakmici tokom 90 minuta? Skinuo je dva zicera, uhvatio u jednoj utakmici vise lopti u zraku nego Kepa za dvije godine, istrcavanja mu takodjer odlicna. Ajd malo konstruktivnijs rasprave...Ispala mu je jedna lopta iz ruku kod tih silnih hvatanja :P Samo kažem :D Prijavi
29. septembar 2020.6 god. Autor comment_303427 Jestel vi ok momci? Jel uopste normalno raspravljati jel golman trebao i mogao odbraniti neki penal? Zasto ne pricati o njegovoj utakmici tokom 90 minuta? Skinuo je dva zicera, uhvatio u jednoj utakmici vise lopti u zraku nego Kepa za dvije godine, istrcavanja mu takodjer odlicna. Ajd malo konstruktivnijs rasprave... Pa solidan debi, ono nijedan nije zicer i sve je to i trebao obraniti. Da je hvatao nešto lopte kod kornera i nije, nećemo se lagati Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303428 Ispala mu je jedna lopta iz ruku kod tih silnih hvatanja :P Samo kažem :D Jest, slazem se. Neko mu je od nasih zasmetao. Iskreno mislim da ce momak biti dobar. Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303429 Jeste jedna ali ostalo je sve odradio kako treba, odbranio je i zicer Regilonu. Sve u svemu dobra partija Mendija nek nastavi ovako odma smo sigurniji kod prekida sa njim u odnosu na Kepu koji stoji na liniji. Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303430 Zasto ne pricati o njegovoj utakmici tokom 90 minuta? Skinuo je dva zicera, uhvatio u jednoj utakmici vise lopti u zraku nego Kepa za dvije godine, istrcavanja mu takodjer odlicna. Ajd malo konstruktivnijs rasprave... Reče čovjek koji "konstruktivno" pljuje drugog igrača tako što reče da Kepa nije odbranio dva šuta za dvije godine. Hajde malo presaberi ovčice, hejt zaključaj u ladicu pa dođi na konstruktivnu raspravu kad se već pozivamo na takve argumente. Btw. ovdje niko nije napisao da je loš, pričamo o penalima. Šta ste se zajapurili ko osovi. Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303432 Ma ne mozes vise ni reci za igraca jel dobar il nije. Meni je bio solidan veceras, ali vec iducu moze napraviti neku glupost i da postane Kepa vol.2, al necu o tome da mislim. Uzdam se u to da ce biti ok golman. A i jebeni debut mu je, mislim da i on sam nije mislio da ce odmah u prvoj morati braniti penale na kraju. Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303436 Reče čovjek koji "konstruktivno" pljuje drugog igrača tako što reče da Kepa nije odbranio dva šuta za dvije godine. Hajde malo presaberi ovčice, hejt zaključaj u ladicu pa dođi na konstruktivnu raspravu kad se već pozivamo na takve argumente. Btw. ovdje niko nije napisao da je loš, pričamo o penalima. Šta ste se zajapurili ko osovi. Pa razlika izmedju mene koji “pljujem†Kepu i vas koji ga branite jeste ta da se ja vodim cinjenicama i statistikom, nisam dakle nista izmislio sto vodi ka zakljicku da ga be pljujem zato sto ga hejtam. Prosto ne mogu da vjerujem da idete u toliku krajnost branitj Kepu da cete ovog novog golmana razapeti jer nije odbranio penal, hej penal, mos mislit. Ja sam realan i ovjektivan, spreman na konstruktivnu raspravu uvijek, da bogdom mogu pohvaliti i Kepu ali ne mogu. Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303439 Pa ja ne tražim da hvalimo, prvi ja kritkujem iako mi je jedan od omiljenih igrača, ne sjećam se ni kad sam ga zadnji put pohvalio. Stvar je u tome da Mendy odbrani šut, jedva da iko hvali Mendyja, već se automatski pljuje Kepa, o tome se radi. Eto, bar sad nećemo o tome raspravljati jer 99% da će ovaj braniti sve mečeve. Vrati na prethodnu stranicu i vidjećeš da su svi napisali da je bio dobar, kad pričamo o penalima, jebiga, nije pogodio, a mogao je, ne uzimam mu to za zlo, ali mislim da bi neki drugi golman bolje to uradio, prvi Kepa jako dobro pogađa strane u raspucavanju penala. Odoh sad, izvinjavam se što sam malo nervozan, nije mi nešto leglo ovo veče. :D Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303440 GORI FORUM KO RAMŠTAJNOV KONCERT, SAMO NEKA GUBE HLJEB TE JEBO Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303441 Oplakao sam "Mendy primio 6 komada na debiju" Šalu na stranu bio je dobar i nema mu se šta zameriti do penala. Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303462 Bas bezveze sto je odmah na debiju imao penale, covek nije imao ni vremena da prouci kako ljudi ovde izvode penale, a u toku 90 minuta mi je zapravo bio siguran, sto po se reklo po po starom naskom srpskohrvatskobosnjackocrnogorskom, konfidentan, ocekujem da startuje i narednih par utakmica. Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303471 Bas bezveze sto je odmah na debiju imao penale, covek nije imao ni vremena da prouci kako ljudi ovde izvode penale, a u toku 90 minuta mi je zapravo bio siguran, sto po se reklo po po starom naskom srpskohrvatskobosnjackocrnogorskom, konfidentan, ocekujem da startuje i narednih par utakmica. bosansko* :P Pretpostavljam da je znao par dana ranije da će braniti i da postoji mogućnost da se šutaju penali, te da imamo ljude koji su zaduženi za analizu toga kod protivnika. Prijavi
30. septembar 2020.6 god. comment_303493 Doduse kakav je Lampard, rekao mu kada i nama, pa nije imao vremena nizasta. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.