Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Edouard Mendy (2020-2023, 105 nastupa)

Istaknuti odgovori

https://twitter.com/pyr3xg3neral/status/1304428893827485696

eh sad kad je prešao, evo vam kompilacija njegovih failova  :hljeb:

• Odgovori 600
  • Pregledi 32,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jako čudna karijera, golman koji se pojavio niodkuda bukvalno i bio zlatna rukavica Lige Šampiona, odličan je bio u tom periodu i onda kako je to sve došlo tako je i otišlo, pametno je što su se uzele

• Najgori igrac na predsezoni, absolutno nije nista dobro radio. Kepa je za njega Neuer.

• K'o kada je Kepu ostavila treba, ovog ostavio tehnicki direktor. Sta to ima veze sviju ti, samo mu se traze opravdanja bezveze. Tuchel govori da na treningu sjajan, a na terenu se zbuni, znaci da je l

Pa ako gotivim Kepu nisam retardiran da navijam da imamo dva golmana koja istovremeno fejluju. Neka mu je sa srećom. :D

Kad je došao Eto'o, nisam se radovao njegovom prvom golu jer ga nisam volio zbog one izjave o Chelseaju što je dao nekada davno. Onda sam shvatio da je to što radim glupo i počeo sam se ponašati normalno. Jesu mi neki igrači (puno) draži od drugih, ali nikad neću željeti nešto loše igraču koji igra kod nas.

Pa ajd recite, koji vam je najbolji golman na svijetu, ja cu vam naci kompilaciju njegovih gresaka. Poenta, nije se Kepi nikad spoticalo to sto napravi neku gresku, svakom se desava, u svakom sportu. Nego Kepa generalno ne brani nista posebno, ... al nije bitno, necu da opet ulazim u tu raspravu s nekim.

Pa ajd recite, koji vam je najbolji golman na svijetu, ja cu vam naci kompilaciju njegovih gresaka.

https://www.youtube.com/watch?v=VDm56jcGRts

Izuzev što je onaj kiks prikazan, ne vidim nikakav smisao ove kompilacije. Uhvatio 3 lagane lopte, par puta ispucao loptu i nekoliko puta dodao igraču ispred sebe. Trebali su još staviti kako pije vodu na poluvremenu.

Kepi bi ispala lopta :P

Kazu vratio se na trening Rennesa, nasi nisu uspjeli dogovorit transfer.

SADA Rennes zahtjeva Tomorija na posudbu u sklopu transfera. Mislim da ce Tomori to dobiti.

Otkud znaš da je fake news? Ovo je postalo smiješno sa ovim "insajderima". Izlupao se i ovaj Fabrizio Romano za sva vremena. Još ljudi napravili Tier 1, Tier 2 kao da tenis igraju pa ih rangiraju.

U svakom slučaju dok ga ne vidiš na službenoj stranici ništa nije gotovo.

Jedini diablo ima ovakve teorije. Znaci po tebi bi covjek gurao losijeg igraca na teren ne bi li mu se digla cijena da ga onda lakse proda?

Cinjenica je da je iz nekog njemu znanog razloga Lampard prekrizio Tomorija.

Jedini diablo ima ovakve teorije. Znaci po tebi bi covjek gurao losijeg igraca na teren ne bi li mu se digla cijena da ga onda lakse proda?

Cinjenica je da je iz nekog njemu znanog razloga Lampard prekrizio Tomorija.

Ne, nego da se pokazu u tekmi protiv tima kojeg bi pobjedili i sa drugim timom, sto smo i dokazali. Ima i druga strana, da pokazu da mogu igrati i dalje u ekipi. Jorginho se bas fino pokazao po meni. Uglavnom Tomori nije prekrizen, samo je imao dosta problema u drugom dijelu sezone sa povredama i mozes ga jebati.

Ja se mogu kladiti da Pulisic opet nece igrati protiv Liverpoola, jer hoce da zavrsi oporavak u potpunosti. Je li to znaci da ga je prekrizio?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.