4. februar 2012.14 god. comment_23198 [img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/431000_309422802443765_279007782151934_902275_980376853_n.jpg[/img] Prijavi
4. februar 2012.14 god. comment_23216 [quote name='Tinmar' timestamp='1328362195' post='23006'] Kao što sam rekao već negdje, Mourinho bi nam dobro došao jer nemamo ligu prvaka u vitrinama. I opet kad je osvoji kud koji mili moji... Ako se on vrati to je zapravo jedino na čemu bi mi profitirali. Osvojili bi LP u naredne 3 godine sigurno. U svemu ostalome AVB ima prednost. Budućnost kluba, mlađi igrači, [b]ljepša igra[/b], sigurnost.. Jedino mi je žao što je Roman otpustio Mourinha ne pravedno jer da nije, mogao bih zaboravit Mourinha i krenut dalje. Ovako je on bez razloga otpušten pa se njegova sjena još uvijek nadvija nad Stamfordom. On je nama nešto kao prva prava ljubav, postavio je ogromne standarde i svakog novog uspoređujemo s njim i taj novi već tada u startu gubi bitku. I kad krene loše, kada dođu loši dani uvijek zavapimo njegovo ime.. Nažalost, Mourinha nećemo prebolit sve dok se ne vrati. Čak ni ja koji ga ne volim. [/quote] na to sam puka hahahhahahha brajo ako je ono sta mi gledamo lipa igra onda ne znam sta Prijavi
4. februar 2012.14 god. comment_23239 Da stvarno nezz otkud ti to da sa AVB igramo ljep nogomet.Mi ustvari jedva zabijemo 1 ili 2 gola na utakmici. Prijavi
4. februar 2012.14 god. comment_23241 Ne vjerujem da je mislio sada, već dogodine. Uostalom AVB je i doveden ponajviše radi sexy nogometa. Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23253 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=I88VYnpJUR0 "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon" - Morinho (Today, tomorrow and always with the Barca in the heart) Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23254 [quote name='Wisey' timestamp='1328398053' post='23241'] Ne vjerujem da je mislio sada, već dogodine. Uostalom AVB je i doveden ponajviše radi sexy nogometa. [/quote] Hvala. AVB teži tome a Mourinho nije, ne igra niti će ikad igrati nekakav lijepi nogomet a to Abramovič i većina navijača ipak žele. Igrali bi mi lijepo da imamo s kime. Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23259 [quote name='mata10' timestamp='1328359948' post='22992'] Nije ni Mourinho bolji po tom pitanju.. Je li on napravio nesto s nekom ekipom, a da prije toga nije doveo povelik broj igraca ?? [/quote] E ako se ovo usudiš reći možeš odma prestati gledati nogomet do kraja života. Čovjek je doveo par igrača, a najjači od tih je bio Maniche, koji je kasnije završio u Lokomotivu Moskvi (!?) Unormali se i prekini svršavat na AVB-a. Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23268 [quote name='Tinmar' timestamp='1328362195' post='23006'] Osvojili bi LP u naredne 3 godine sigurno. U svemu ostalome AVB ima prednost. Budućnost kluba, mlađi igrači, [b]ljepša igra[/b], sigurnost.. [/quote] brate ako ti našu igru smatraš lijepom, a Realovu ne onda... a ni za mlađe igrače nisam baš siguran, kod AVBa od mlađih jedino Lukaku uđe zadnjih 10 minuta i to svake 4. utakmice, a kod Moua Callejon ima puno veću ulogu što se tiče sigurnosti, tu se slažem jer ipak mislim da je AVB menadžer koji može ostati dugo vremena na jednom mjestu, a kod Mourinha mislim baš i nije tako (ili bi možda i on bio spreman ostati kod nas dulje vremena?)[quote name='Wisey' timestamp='1328398053' post='23241'] Ne vjerujem da je mislio sada, već dogodine. Uostalom AVB je i doveden ponajviše radi sexy nogometa. [/quote] mi pod AVBom nismo pokazali ni s od sexy nogometa a po meni ono što real igra, to je sexy nogomet, meni je taj nogomet najljepši (da,ljepši i od barcinog) http://www.youtube.com/watch?v=QeSLMYvrddg pogledaj samo ovo...zbog takvih akcija se nogomet i gleda Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23269 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1328408583' post='23259'] E ako se ovo usudiš reći možeš odma prestati gledati nogomet do kraja života. Čovjek je doveo par igrača, a najjači od tih je bio Maniche, koji je kasnije završio u Lokomotivu Moskvi (!?) Unormali se i prekini svršavat na AVB-a. [/quote] Isto sto ga ti pljujes na svakom postu mogu i oni lizat ga. Svako ima svoje misljenje kao i ti @topic Ne znam ni ja vise sta bi bilo najbolje nek odluce oni koji su zaduzeni za to.. aa za ovo mladji igraci.. Mislim da cemo sljedecu sezonu biti mnogo manji prosjek godina.. Pogledajte samo koga kupuje i nije dzabe ih toliko na posudbama da mu je laske vidjet ko ce se snaci a ko ne/. Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23288 @chelseathebest Callejon ima 24 godine , dok Lukaku , Piazon , Lalkovic , Josh imaju po 18/19 godina ? . Callejon je do svoje 24. godine bio na posudbi u Espanjolu , i tek od ove sezone je u Realu . Ja sam uvjeren da ce AVB dati sansu 3 od njih 4 do 24 godine . . . Ipak sam ja za to da AVB ostane nas trener , mislim da je nemoguce i nerealno ocekivati da AVB prve sezone osvoji LP ili Premiership , ali isto tako nije se trebao naci u ovoj poziciji da se bori za LP sljedece sezone ... Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23309 Mou ne gura mlade? Eto s AVB-om ćete se usrećit po tom pitanju.. Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23314 [quote name='Wisey' timestamp='1328398053' post='23241'] Ne vjerujem da je mislio sada, već dogodine. Uostalom AVB je i doveden ponajviše radi sexy nogometa. [/quote] Cekaj malo kakav sexy nogomet?? Ako bi itko trebao biti doveden zbog sexy nogometa onda bi to bio Gardiola.Ne simpatisem Barcu ali njihova igra je daleko najbolja od svih. Sto se tice Mou. nebi imao nista protiv da se vrati jer AVB nije bas nista dobro pokazao ovu sezonu. Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23315 Mourinhova napadacka taktika u Realu je iskljucivo i samo iskljucivo plod ekipe, covjek u timu ima 90% "mekanih" i tehnicki potkovanih igraca i kako nece igrati atraktivan i napadacki nogomet jos kad se uzme u kakvoj ligi igraju... Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23316 [quote name='Marchelo' timestamp='1328443316' post='23314'] Cekaj malo kakav sexy nogomet?? Ako bi itko trebao biti doveden zbog sexy nogometa onda bi to bio Gardiola.Ne simpatisem Barcu ali njihova igra je daleko najbolja od svih. Sto se tice Mou. nebi imao nista protiv da se vrati jer AVB nije bas nista dobro pokazao ovu sezonu. [/quote] Očito nisi gledao Porto prošle sezone. AVB-u si spreman dati samo jednu sezonu, a s ovom ekipom trebaju najmanje 2-3 da sudimo njegov pravi potencijal. Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23320 [quote name='Marchelo' timestamp='1328443316' post='23314'] Cekaj malo kakav sexy nogomet?? Ako bi itko trebao biti doveden zbog sexy nogometa onda bi to bio Gardiola.Ne simpatisem Barcu ali njihova igra je daleko najbolja od svih. Sto se tice Mou. nebi imao nista protiv da se vrati jer AVB nije bas nista dobro pokazao ovu sezonu.[/quote] ma kakav guardiola mislim da se guardiola nebi baš lijepo proveo u nekom klubu koji nije barca Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23329 [quote name='chelseathebest' timestamp='1328444730' post='23320'] ma kakav guardiola mislim da se guardiola nebi baš lijepo proveo u nekom klubu koji nije barca [/quote] Dijelimo isto misljenje Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23333 Pa da najveći talijanski bunkeraš vodi Real Madrid oni bi igrali donekle lijepo jer svi njihovi igrači igraju atraktivno, takvi su igrači sami po sebi. Mourinho u Realu i nema igrače s kojima može bunker igrat. Kod nas je imo Terryja, Carvalha, Makelelea, Essiena,.. u Interu Samuela, Lucia, Cambiassa,.. a šta će u Realu Ramos i Pepe igrat bunker? Ne bih rekao. AVB daje šansu mladima, ne previše ali daje, i ne samo to, on je izuzev Meirelesa samo mlade igrače dovodio. Aj Cahill ima 26 ali i to je ok. Nije AVB nešto posebno ali nije čovjek toliko loš i ne zaslužuje da ga se otkanta samo tako. Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23338 Pa dobro nisam bas pratio porto ali sigurno nisu igrali poput bracelone.Ali eto znam da treba imati strpljenja sa trenerom.Sta bi bilo da smo kojim slucajem navijaci Redsa pa da cekamo titulu 22god. Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23340 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1328408583' post='23259'] E ako se ovo usudiš reći možeš odma prestati gledati nogomet do kraja života. Čovjek je doveo par igrača, a najjači od tih je bio Maniche, koji je kasnije završio u Lokomotivu Moskvi (!?) Unormali se i prekini svršavat na AVB-a.[/quote] Ama nije bitno koje je igrace doveo, bitno je da je doveo 6 igraca kad je dosao na klupu Porta.. igrace koji odgovaraju njegovoj filozofiji i slozio sebi ekipu.. isto to je uradio kad je dosao u Chelsea, isto to je uradio kad je dosao u Inter, isto to je uradio kad je dosao u Real, znaci nije nigdje dosao preuzeo ekipu i ostvario nesto.. TAKO DA AVBu TREBA DATI VREMENA DA I ON SEBI SLOZI EKIPU.. tako da i isto to ja tebi mogu reci prekini svrsavat ma Mourinha, covjek je otisao prije 5-6 godina, znaci gotovo, proslost, zaboravi vise.. AVB je sadasnjost i buducnost.. Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23365 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1328442882' post='23309']Mou ne gura mlade? Eto s AVB-om ćete se usrećit po tom pitanju..[/quote] Sturridge 22 godine, Mata 23 godine, Luiz 24 godine, Ramires 24 godine, Romeu 20 godina. Lukaku ipak ima 18 plus još što mu ovaj neosedlivi Torres stalno smeta. McEachran ista stvar.. mladi igrači su do 24 godine a ovo da netko ispod 19 godina može nešto igrat je samo fantazija, pogotovo za klub koji se još traži i krvavo treba svaki bod ne bi li ostao četvrti. Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23384 http://www.vecernji.ba/vijesti/mourinho-napusta-real-ljeto-se-vraca-chelsea-clanak-373422 Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23423 [quote name='Tinmar' timestamp='1328451171' post='23365'] Sturridge 22 godine, Mata 23 godine, Luiz 24 godine, Ramires 24 godine, Romeu 20 godina. Lukaku ipak ima 18 plus još što mu ovaj neosedlivi Torres stalno smeta. McEachran ista stvar.. mladi igrači su do 24 godine a ovo da netko ispod 19 godina može nešto igrat je samo fantazija, pogotovo za klub koji se još traži i krvavo treba svaki bod ne bi li ostao četvrti. [/quote] dobro, istina je to mladi su to igrači, a već su nam nosioci igre ali kad pogledaš neke od bitnijih igrača u realu, oni su isto mladi, najviše 24 godine - Di Maria (23), Higuain (24), Coentrao (23), Marcelo (23), Granero (24), Ozil (23), Benzema (24), Khedira (24), Sahin (23) neki od njih igraju u prvom timu, a ostali dobivaju dobru minutažu, jedino mislim da Sahin (i možda Granero) nije dobivao neku posebnu minutažu tako da ne stoji da AVB daje više prilike mladima nego Mou kod AVBa me smeta to što priliku ne dobiva Lukaku(pored lošeg Torresa), Bertrand (kad Asha nema ili da ga se eventualno odmori), Lalkovic(ili netko drugi pored lošeg Maloude) pa čak ni Cahill(kad nam fali stoper, rađe stavlja Baneta tamo), McEachran (u nekreativnom veznom redu) itd. Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23436 [quote name='chelseathebest' timestamp='1328456373' post='23423'] dobro, istina je to mladi su to igrači, a već su nam nosioci igre ali kad pogledaš neke od bitnijih igrača u realu, oni su isto mladi, najviše 24 godine - Di Maria (23), Higuain (24), Coentrao (23), Marcelo (23), Granero (24), Ozil (23), Benzema (24), Khedira (24), Sahin (23) neki od njih igraju u prvom timu, a ostali dobivaju dobru minutažu, jedino mislim da Sahin (i možda Granero) nije dobivao neku posebnu minutažu tako da ne stoji da AVB daje više prilike mladima nego Mou kod AVBa me smeta to što priliku ne dobiva Lukaku(pored lošeg Torresa), Bertrand (kad Asha nema ili da ga se eventualno odmori), Lalkovic(ili netko drugi pored lošeg Maloude) pa čak ni Cahill(kad nam fali stoper, rađe stavlja Baneta tamo), McEachran (u nekreativnom veznom redu) itd. [/quote] Istina ali ne znam koliko je to bio slučaj u Interu i Chelseaju.. Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23521 Tinmar jel još uvijek želiš da AVB ostane kod nas dulje vrijeme? pitanje vrijedi i za ostale koji su to željeli prije 2 sata mislim da bi vam sada svima trebalo biti jasno da AVB nema veze s nogometom i nema niko pravo uspoređivat Murinja i AVBa, pa to je ko da uspoređuješ Ferarri i šasiju Yuga MURINJO VRATI SE MOLIT ĆU TE NA KOLJENIMA Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23555 [img]http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/09_04/joseDM2309_468x212.jpg[/img] Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.