5. februar 2012.14 god. comment_23661 [quote name='chelseathebest' timestamp='1328465250' post='23521']Tinmar jel još uvijek želiš da AVB ostane kod nas dulje vrijeme? pitanje vrijedi i za ostale koji su to željeli prije 2 sata mislim da bi vam sada svima trebalo biti jasno da AVB nema veze s nogometom i nema niko pravo uspoređivat Murinja i AVBa, pa to je ko da uspoređuješ Ferarri i šasiju Yuga MURINJO VRATI SE MOLIT ĆU TE NA KOLJENIMA[/quote] Imaš li pare za kartu, za Madrid. Idi pa moli... Jeste smiješni... Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23689 [quote name='how yes no' timestamp='1328470132' post='23661'] Imaš li pare za kartu, za Madrid. Idi pa moli... Jeste smiješni... [/quote] ti si smješan, jasno je ko dan da ova avantura s AVB-om ne vodi nigdje Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23765 Ja nikad nisam rekao da je Muorinho lošiji od AVB-a. Moruinho je najbolji trener u povijesti možda. Ne želim da AVB ostane zbog toga što je opako dobar, želim da ostane zbog tih plaćenih 25 milijuna i zbog toga što ulaže u budućnost. Pa dokle će Chelsea otpuštat trenere nakon sezone-dvije, dokle? Vama je to samo tako, trener više-manje. Meni se AVB isto ne sviđa, pa da je bilo tko na klupi kažem da mu treba dat šansa ako je imalo dobar trener. Naravno, vidjet ćemo kako će biti do kraja sezone, ako baš bude loše a onda ga 'ebi, goni ga odakle je doš'o i traži drugog. Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23767 [quote name='Tinmar' timestamp='1328479633' post='23765']Ja nikad nisam rekao da je Muorinho lošiji od AVB-a. Moruinho je najbolji trener u povijesti možda. Ne želim da AVB ostane zbog toga što je opako dobar, želim da ostane zbog tih plaćenih 25 milijuna i zbog toga što ulaže u budućnost. Pa dokle će Chelsea otpuštat trenere nakon sezone-dvije, dokle? Vama je to samo tako, trener više-manje. Meni se AVB isto ne sviđa, pa da je bilo tko na klupi kažem da mu treba dat šansa ako je imalo dobar trener. Naravno, vidjet ćemo kako će biti do kraja sezone, ako baš bude loše a onda ga 'ebi, goni ga odakle je doš'o i traži drugog.[/quote] meni je AVB simpatičan, ali dosad nije pokazao nešto što bi jedan trener Chelsea trebao...nezna uopče čovjek nekakve izmjene napravit, na taktičkom planu je 0, za razliku od Mourinha koji svojim izmjenama zna okretati rezultate zato bi ja najrađe da nam se vrati Mou Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23774 Dolazi covjece pomagaj posidjeo sam zbog AVB-a.Da mi je netko jucer rekao da cemo voditi 3:0 i primiti 3 komada rekao bi da nije normalan. Dolazi kako god znas.Avionom,taxi,brodom,podmornicom,biciklom,skejtom ma scim god oces ali samo pozuri!!! Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23775 [quote name='chelseathebest' timestamp='1328480221' post='23767'] meni je AVB simpatičan, ali dosad nije pokazao nešto što bi jedan trener Chelsea trebao...nezna uopče čovjek nekakve izmjene napravit, na taktičkom planu je 0, za razliku od Mourinha koji svojim izmjenama zna okretati rezultate zato bi ja najrađe da nam se vrati Mou [/quote] I ja bih tri kurve za doručak pa šutim.. Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23791 Au kako bi ga hvalili da nije sudio webb i da se zavrsilo kako se trebalo zavrsiti. Ne ocekujem od danasnje djece da imaju neki karakter sa cvrstim misljenjem, ali vi bas prelazite te granice do ciste gluposti, kao da nemate imalo mozga, sta se desava u ovim glavama danasnjih generacija nikad mi nece biti jasno. Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23794 [quote name='diablo_bih' timestamp='1328482339' post='23791']Au kako bi ga hvalili da nije sudio webb i da se zavrsilo kako se trebalo zavrsiti. Ne ocekujem od danasnje djece da imaju neki karakter sa cvrstim misljenjem, ali vi bas prelazite te granice do ciste gluposti, kao da nemate imalo mozga, sta se desava u ovim glavama danasnjih generacija nikad mi nece biti jasno.[/quote] ne lupaj gluposti mogao bi prvo malo pročitati šta ljudi pišu pa onda reći nešto Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23815 Vidim ja uvijek nakon svake tekme sta vi pisete, kada pobjedimo, ne pisete nista, a kada je x i kada se nesto desi, kriv je avb i torres. Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23818 [quote name='diablo_bih' timestamp='1328483365' post='23815'] Vidim ja uvijek nakon svake tekme sta vi pisete, kada pobjedimo, ne pisete nista, a kada je x i kada se nesto desi, kriv je avb i torres. [/quote] Aj ne tresi se. Ne govori tako "Vi pisete" nego kad vec govoris tako reci tko je govorio to. Ja sigurno nisam rekao da je Torres kriv za danasnji x ali da je mogao zabiti to jes sigurno. Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23822 Kratko si ti tu, vecina ovih sto blate danas avba sute kada bude dobar rezultat i naravno komentari protiv torresa(koji se btw jedini trudi u svakoj tekmi, on i luiz naravno), a mata sto se one 2-3 tekme nije vidio, malo ko je spomenuo. Prijavi
5. februar 2012.14 god. comment_23824 Danas sam dežurni policajac, tako da vas lijepo i uljudno molim da prestanete offtopičariti i da se prebacite na prikladnu temu. Hvala. Prijavi
6. februar 2012.14 god. comment_23910 [quote name='diablo_bih' timestamp='1328483974' post='23822'] Kratko si ti tu, vecina ovih sto blate danas avba sute kada bude dobar rezultat i naravno komentari protiv torresa(koji se btw jedini trudi u svakoj tekmi, on i luiz naravno), a mata sto se one 2-3 tekme nije vidio, malo ko je spomenuo. [/quote] nakon ovog komentara vidim da nema smisla raspravljati s tobom torres koji se jedini trudi svaku tekmu uz luiza?? Luiz da, torres je daleko od toga i Matu nediraj...spominješ njegove zadnje 2-3 loše tekme(ne gledajuću jučerašnju u kojoj je bio odličan), dok nas je u 90 % utakmica ove sezone nosio i bio nam glavni igrač znači ti bi branio Torresa i napadao Matu??? stvarno se ponekad zapitam... Prijavi
6. februar 2012.14 god. comment_23923 Hoćeš reći da se Torres ne trudi?? Sigurno je jedan od onih koji su najviše znoja prolili boreći se ove sezone. Zanemari to što ne daje golove, eto skini koju tekmu i pomno ga prati, pa ćeš vidjet kolko pridonosi igri. Koliko truda ulaže. Zato ga ja i branim, da ga recimo boli kita, da ljenčari na terenu, ja bih onda bio u prvim safovima, da ga kritikujem. Prijavi
6. februar 2012.14 god. comment_23925 točno sam ga gledao u nekim situacijama, kad izgubi loptu, ili kad mu netko ne doda točno, uopće se ne trudi da ju vrati nego jednostavno stane Prijavi
6. februar 2012.14 god. comment_23928 Ma to je rijetko. Pa koliko je samo žutih pokupio nakon što izgubi loptu, pa u želji da je vrati ukliže i karton dobije. Džaba pričaš, njegov trud nikad nije došao u pitanje. Čak se velika većina treba ugledati na njega. ZdraO! Prijavi
6. februar 2012.14 god. comment_23931 A kakve to veze imaju Torres i Mata sa Mourinhom? De mi recite hocu i ja da znam. Prijavi
6. februar 2012.14 god. comment_23941 [quote name='chelseathebest' timestamp='1328536674' post='23910'] nakon ovog komentara vidim da nema smisla raspravljati s tobom torres koji se jedini trudi svaku tekmu uz luiza?? Luiz da, torres je daleko od toga i Matu nediraj...spominješ njegove zadnje 2-3 loše tekme(ne gledajuću jučerašnju u kojoj je bio odličan), dok nas je u 90 % utakmica ove sezone nosio i bio nam glavni igrač znači ti bi branio Torresa i napadao Matu??? stvarno se ponekad zapitam...[/quote] Eto koliko razumijes. Ne napadam ja matu, nego govorim kako svaki put blatite ove, a kada mata dragi ne igra dobro, niko ni da spomene to u temi. Nebitno, prica je o Mourinhou. Prijavi
9. februar 2012.14 god. comment_24744 legenda se ošišala [img]http://www.24sata.hr/image/jose-s-novom-frizurom-ide-po-prvi-naslov-nakon-08-godine-504x335-20120206-20120209164256-e224d4be9f7da512614f1badae8188ad.jpg[/img] Prijavi
9. februar 2012.14 god. comment_24750 Mozda misle ako se pocnu sisat kao ovi u Barci da ce bolje igrat ili konacno dobit Barcu Prijavi
9. februar 2012.14 god. comment_24754 @zxenox Guardiola, Dani Alves, Abidal, Iniesta je imao sad je malo duza, Valdes, Keita, takoder Pique je jedno vrijeme imao takvu frizuru.. nas Romeu je dosao iz Barce i ima takvu frizuru.. jel ti dosta ?? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.