9. februar 2012.14 god. comment_24762 ok, a znaš li ti da preko 40% muškaraca ima indetičnu frizuru Prijavi
9. februar 2012.14 god. comment_24777 [quote name='mata10' timestamp='1328811076' post='24750']Mozda misle ako se pocnu sisat kao ovi u Barci da ce bolje igrat ili konacno dobit Barcu [/quote] Joj silnog simpatizera Barce, koliko postova moš o njima napisat... Prijavi
10. februar 2012.14 god. comment_25191 [url="http://www.youtube.com/watch?v=cgrOLjOucr0&feature=related"]http://www.youtube.com/watch?v=cgrOLjOucr0&feature=related[/url] tko ga ne može ne volit Prijavi
10. februar 2012.14 god. comment_25194 [quote name='chelsea4evercr' timestamp='1328914571' post='25191'] [url="http://www.youtube.com/watch?v=cgrOLjOucr0&feature=related"]http://www.youtube.c...feature=related[/url] tko ga ne može ne volit [/quote] u nekim delovima klipa zvuči kao žešći Rus! Prijavi
10. februar 2012.14 god. comment_25196 [quote name='Zxenox' timestamp='1328914730' post='25194'] u nekim delovima klipa zvuči kao žešći Rus! [/quote] pokupia od abre Prijavi
10. februar 2012.14 god. comment_25199 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1328815518' post='24777'] Joj silnog simpatizera Barce, koliko postova moš o njima napisat... [/quote] Ja nisam simpatizer Barce, ali nisam hejter kao vecina ovdje.. ja jesam bio kao vi i mrzio Barcu, mrzio Liverpool, mrzio United tako da vas razumijem, ali jednostavno dode to nekako s godinama pa pocnes drugacije gledat na te stvari.. covjek mora biti realan i priznati, reci da ljudi igraju trenutno, ali i zadnjih nekoliko godina ubjedljivo najbolji fudbal, a to se uostalom vidi i po broju trofeja koje su osvojili.. to su cinjenice.. Prijavi
10. februar 2012.14 god. comment_25200 http://www.youtube.com/watch?v=C5yhZvzOnd0 Da potpalim malo ovu priču. Josea možete ili voljeti ili mrziti, al biti navijač Chelseaja i mrziti ga je nemoguće. Prijavi
10. februar 2012.14 god. comment_25202 [quote name='chelsea4evercr' timestamp='1328914860' post='25196'] pokupia od abre [/quote] da, to sam i ja prvo pomislio Zasigurno broj 1. na svetu! Prijavi
10. februar 2012.14 god. comment_25204 Iz moje price uvijek nekako ispada da ja ne volim ili mrzim Mourinha, ali to stvarno nije tako.. ja ga i volim i postujem.. kako mozes ne voljeti covjeka koji je klubu za koji navijas donio toliko radosti i trofeja ?? Prijavi
10. februar 2012.14 god. comment_25205 [quote name='Zxenox' timestamp='1328915364' post='25202'] da, to sam i ja prvo pomislio Zasigurno broj 1. na svetu! [/quote] kad ga vidim ima u sebi onu djecju zelju i inatljivost da se pokaze onn je dobro sam reka [b]the special one[/b] Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25243 [quote name='mata10' timestamp='1328915245' post='25199'] Ja nisam simpatizer Barce, ali nisam hejter kao vecina ovdje.. ja jesam bio kao vi i mrzio Barcu, mrzio Liverpool, mrzio United tako da vas razumijem, ali jednostavno dode to nekako s godinama pa pocnes drugacije gledat na te stvari.. covjek mora biti realan i priznati, reci da ljudi igraju trenutno, ali i zadnjih nekoliko godina ubjedljivo najbolji fudbal, a to se uostalom vidi i po broju trofeja koje su osvojili.. to su cinjenice.. [/quote] Razumijem ja to brate, al ako vec igraju tako lijep i dobar nogomet, koji meni uopce nije lijep, sto im trebaju sva ta glumatanja i suci? Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25254 Pa glumatanja i simuliranja su sastavni dio fudbala, to imas kod svake ekipe samo negdje malo vise, a negdje malo manje.. suci uvijek malo pomazu onim boljim ekipama, jer se tako stite neki od najboljih igraca.. ti imas simuliranja i u Chelseau imas utakmica u kojima nam sudije sviraju neke stvari koje se inace ne sviraju.. sto, pa zato sto je uvijek takav odnos prema boljim i jacim ekipama.. to je uvijek tako bilo.. aa Barca je sad najbolja pa zbog toga i ima najvecu zastitu od sudija.. ovo se takoder najbolje primjeti na utakmicama reprezentacija u kvalifikacijama ili barazu ili prevnstvima gdje se uvijek stite oni bolji i jaci.. Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25256 [quote name='Zxenox' timestamp='1328920602' post='25255'] kao protiv QPR kad je sviran penal za Sturrige-a.. [/quote] upravo.. Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25260 slažem se da se bolje ekipe uvjek pogurnu , ali Barca nebi bila najbolja ekipa da nema sudaca, i za simuliranje se slažem, ali to što rade biskvit peder, alves i kompanija pa to je smiješno, i sramotno za klub takve reputacije. Ja osobno nisam hejter Barce al nakon svega protiv nas, a bome i protiv drugih klubova nemožeš ni očekivat da volim taj klub, a bome nevolim ni njihov nogomet fol najljepši , pa to je silovanje lopte , uff da mi je vidjet tu famoznu Barcu sezonu dvije u Premier Ligi. Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25262 Barca se nije rodila, da tako kazem, kao najbolja.. znaci morao si neki rezultat napravit da bi te uvazali kao najboljeg.. oni su se poceli stvarati i biti prepozntljivi po svojoj igri jos devedesetih godina.. znaci morao si se pokazat kao jedan od boljih da pocnes dobijati pomoc sudija.. ako oni kad god se sastanu sa najjacim engleskim klubovima pobjede zasto mislis da ne bi mogli igrati u PL protiv prosjecnih engleskih ekipa ?? pa ljepota fudbala je upravo u onim beskrajnim pasovima koji izludju protivnika, pa zatim onim lucidnim pasovima prvestveno Xavia i Inieste, pa onim solo prodorima Messia itd.. ljepota fudbala nije u nabijanju lopte sa jednog kraja terena na drugi, tj klasicna engleska igra.. i sa tom igrom i nema rezultata, a to nam pokazuje i broj trofeja koje je osvojila engleska repka na SP i EP.. da u PL nema stranih igraca to bi bila potpuno druga prica.. Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25266 a čuj ova BArca sa Xavijem i Iniestom i Messiem se gradila nije Barca uvjek vladala a ovi samo nasljedili oni nisu bili prvi par godina prije nego su ovi došli i dok Gaurdiola nije došao (kolko se sjećan Rijkaard je bio treći) al moraš priznat da ih je i Platini dosta pogurao, ali morma priznt da im zavidim i da bi u Chelsiju volio vidjet takav pristup i rad s mladima. E to je klasična priča tipičnog Barcinog navijača oni pobjeđuju u LP (neećmo o tome kako) največe engleske klubove, oni bi rasturili i Premier ligu, krivo , njima je olakotna okolnost to što oni imaju puno slaibju ligu od engleske i oni protiv jednog getafe ili deportiva mogu odmarat igrače i čuvat se za LP dok Chelsiju kad Stoke dolazi na noge nije baš sigurno a kamoli ako je gostovanje , isto vrijedi i za bilo koji drugi klub , tako da vjerujte mi da je barca par godina u engleskoj bila bi to druga pjesma. A o ukusima se ne raspravlja meni je draže vidjet tipični engleski nogomet s žestokim tempom akd sjeva s jedne na drugu stranu puca se u svakoj akciji , a ti ako voliš barcin stil , neka, samo uživaj gledajući Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25268 Pa nije bitno ciji si navijac.. jer kad se prica o tome kako bi Barca prosla u PL mozes pricat samo ako gledas da oni pobjeduju sve najjace engleske klubove iz cega se moze izvuc zakljucak da bi prosli dobro u PL.. ne mozes to gledat preko neceg sto se nije desilo i kontat sta bi bilo kad bi bilo.. mozes ti tu samo imat neko svoje subjektvino misljenje.. ja se slazem da je PL jaca i konkurentnija od Primere ali da Barca tu ne bi dobro prosla ili da bi bila druga prica to ne vec teze ide jer nemas nista sto podupire tvoje misljenje pogotovo ako se pogleda upravo to da oni pobjeduju sve eng klubove.. Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25270 Koga to oni pobjedjuju, man utda, arsenala, posjetimo se van persie dobio crveni zbog nicega Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25276 United je prosle sezone dominirao u PL, a Barca se poigrala s njima.. Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25294 [quote name='mata10' timestamp='1328915245' post='25199'] Ja nisam simpatizer Barce, ali nisam hejter kao vecina ovdje.. ja jesam bio kao vi i mrzio Barcu, mrzio Liverpool, mrzio United tako da vas razumijem, ali jednostavno dode to nekako s godinama pa pocnes drugacije gledat na te stvari.. covjek mora biti realan i priznati, reci da ljudi igraju trenutno, ali i zadnjih nekoliko godina ubjedljivo najbolji fudbal, a to se uostalom vidi i po broju trofeja koje su osvojili.. to su cinjenice.. [/quote] a kolko bi trofeja osvojili da nije bilo svih tih krađa? i stoji to što si rekao da suci često guraju jače ekipe, ali ajde pogledaj koga guraju kada se sastanemo mi s barcelonom, arsenal s barcelonom, inter s barcelonom, real s barcelonom.. itd. to nisu slabije ekipe, to je sve vrh europskog nogometa...i u tim se tekmama UVIJEK gura barcelona, to je očito guranje od strane UEFE ajde si malo razmisli da nije bilo svih tih krađa u korist barcelone, kolko bi trofeja osvojili oni, i jel bi ljudi sad pričali da je barcelona "najbolja ekipa ikad" naravno da nebi, nitko nebi ni pomislio na to da je barcelona najbolja, realno kad se uzme sve u obzir, na koji način su došli do tih trofeja, oni nisu ni blizu nekakve "najbolje" ekipe i istina je da postoje simuliranja u svakoj ekipi, ali jel ti vidiš što ovi iz farse rade?? pa to nije nogomet, to je kazališna predstava, ona valjanja i sve...ma fuj, odvratno i oni pritisci na suce, dok ga okruže svi igrači njihovi, pa on jadan, pod pritiskom mora dati karton nekome..to se ponekad dogodi kod svakog tima(u nekim situacijama kada je stvarno bilo nešto žešće, za karton), ali kod farse svaki jebeni normalni faul i svi odma okruže suca i traže karton a njihova igra = kao što su vinko i dubro rekli je silovanje lopte, dosadna igra koja ti može poslužiti ko dobra uspavanka i stvarno nerazumijem kako možeš ne mrzit barcelonu nakon 2009. ja mrzim i united i barcelonu, ali kad oni igraju međusobno, jasno je da navijam za united...ona 2009. im nikad neće bit oproštena...bar od mene Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25296 Ko god misli da se u Engleskoj igra fudbal kao prije 15 godina, taj onda ne gleda fudbal. Kakvo crno nabijanje lopti, o cemu mi pricamo ovdje? Koja to ekipa nabija lopte? Ne igra nijedna ekipa kao Barcelona, nijedna na svijetu, ali ljudi u Engleskoj se stil fudbala promijenio pa ima sigurno 10 godina... To se vidi kao iz aviona. Engleska reprezentacija uopste ne igra taj fudbal, nabijanje lopte. I oni su to promijenili, ali jednostavno im se ne mogu sloziti kockice. Los izbor trenera, a i bar 20% uticaja na igre igraca ima i preduga sezona u PL, pa igraci (oni glavni) dodju nikakvi na prvenstvo i onda kada ga zavrse, pocinje im opet sezona. A znamo da se ni u jednoj ligi tempo i raspored ne moze porediti sa onim u PL. Pa ako malo pogledate i ta "talentovana" Spanija je do prije 4 godine imala samo 1 trofej. Tek od 2008. godine su krenuli sa dominacijom. Zasto? Pa zato sto im je liga bazirana na 2 tima, Real i Barcelonu. Igraci iz ta 2 kluba cine i reprezentaciju. Igraju citavu sezonu zajedno, razumiju se. A najveci uticaj ima ova zlatna generacija Barcelone, zbog njih Spanija i jeste uzela 2 trofeja sa posljednja 2 prvenstva. Dakle, slozile im se sve kockice, odlicna generacija igraca je tu. Izvinjavam se sto sam skrenuo sa teme. Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25305 U Engleskoj mozda samo ovi jaci klubovi ne igraju taj klasicni engleski fudbal jer su puni stranih igraca i trenera sa strane, a skoro svi drugi klubovi koji su sacinjeni uglavnom od domacih igraca Engleza ili ostalih iz Velike Britanije i domacih trenera itekako igraju taj fudbal.. mozda je malo modifikovan ali vrlo malo i uglavnom se sve svodi na isto, neke duge lopte, nabijanja, preskakanje igre itd.. Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25307 zašto mi pričamo o barceloni na temi o Joseu? ispričavam se Jose što sam te zablatio spominjajući farselonu u tvojoj temi... Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25339 @mata 10 pa nemožeš to tako štreberski gledat jer tako gledano je onda i Hajduk jači od Reala odigrali su remi s Barcom a Barca pobjedila Real. A i ti i ja znamo da Hajduk nije jači od Reala. Sad ko što su i spomenuli tu je jak engleski tempo, nema pauze igra se i na badnjak i na novu i staru godinu, u engleskoj sve sami krkani za razliku od barce u kojoj večinom plačipićke, čast izuzetcima, a onda ad pogledaš da seBarci sudi svaki kontakt pa sve me zanima nakon jedno par engleskih kola kupova i europskog natjecanja kako bi ta BArca fizički izgledala dok su svježi možda bi i počeli dobro u Premier ligi al nakon mjesec-dva sve se bojim , pa onda utakmica Barca-United sudi Webb pa nebi ovi živi izašli sa terena. Nema tu simuliranja svakog kontakta jednom se zamjeriš sudcu i mogu te polomit taj će jedva faul dosudit jednostavno to je engleski mentalitet pa i navijači ako si primjetio čim vide valjanje po terenu i simuliranje zviždi cjela tribina. Al kao što je rečeno nije ovo tema za Barcu to je tema velikog Moua pa nečemo duljit... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.