Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

[quote name='Wisey' timestamp='1327343025' post='19934']
bojim se da muku muči u Španiji i da se ne osjeća najbolje.
[/quote]
[url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/mourinho-napusta-real/72986"]http://sportsport.ba/ino_fudbal/mourinho-napusta-real/72986[/url]

Wisey prorok. :D Pa jebote ovaj Real je tako ogavan klub, stvarno nevjerovatno.
  • Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Kad jednom dođe voditi neki drugi engleski klub baš me zanima hoćete li ga i tada tako voljeti...
Inače, mislim da je njegova sljedeća stanica vođenje Portugala, nisam siguran. Njemu je bitnije osvojit LP sa što je više klubova moguće i neko prvenstvo sa Portugalom nego ijedan klub, nego išta drugo.. želi biti najbolji i najtrofejniji trener u povijesti i to mu je bitnije od svega. Pa makar to značilo voditi Manchester City/United nauštrb Chelseaja. Nek mu je sa srećom, ja ga ne želim natrag.
[quote name='Tinmar' timestamp='1327495778' post='20253']
Kad jednom dođe voditi neki drugi engleski klub baš me zanima hoćete li ga i tada tako voljeti...
Inače, mislim da je njegova sljedeća stanica vođenje Portugala, nisam siguran. Njemu je bitnije osvojit LP sa što je više klubova moguće i neko prvenstvo sa Portugalom nego ijedan klub, nego išta drugo.. želi biti najbolji i najtrofejniji trener u povijesti i to mu je bitnije od svega. Pa makar to značilo voditi Manchester City/United nauštrb Chelseaja. Nek mu je sa srećom, ja ga ne želim natrag.
[/quote]
zaboravia je s jednim klubom osvojit ligu prvaka ;) ;)
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1327501204' post='20274']
zaboravia je s jednim klubom osvojit ligu prvaka ;) ;)
[/quote]
Realom ? :D
[b] [size=4]Kako su čelnici Barcelone prije četiri godine odbili Mourinha[/size][/b]

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/kako-su-celnici-barcelone-prije-cetiri-godine-odbili-mourinha/120125118
  • Autor
[quote name='mata10' timestamp='1327510651' post='20315']
[b] Kako su čelnici Barcelone prije četiri godine odbili Mourinha[/b]

[url="http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/kako-su-celnici-barcelone-prije-cetiri-godine-odbili-mourinha/120125118"]http://www.sarajevo-...rinha/120125118[/url]
[/quote]

Istina ili medijska laž?
[quote name='Caeruleus' timestamp='1327513531' post='20322']

Istina ili medijska laž?
[/quote]
Odlucite sami :D
Baš kao što Wis reče Jose nije svako. Sretan rodjendan Special One :D

[img]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s320x320/427681_338248736195638_180782751942238_1158227_1695940802_n.jpg[/img]
Ako je istina da se ovako ponasaju igraci prema njemu, to ne treba da vas cudi. Ne mogu se Spanci (i oni koji igraju u Spaniji) porediti za igracima iz PL, okruzenje je cudo! Jednostavno, drugaciji je to mentalitet. Banalan primjer je svakako foliranje. U Engleskoj ce ti zvizdati na svakom stadionu ako si folirant, dok u Spaniji sa ovacijama pozdravljaju takve poteze i jos se takmice, ko ce biti uspjesniji u tome. To je samo jedan "mali" primjer, ali govori dosta... Fali tu srcanosti i discipline!

Igraci i strucni stab Reala, zaboravljaju 2 stvari koje je Jose ucinio za njih dosada:
- donio im trofej u prvoj sezoni
- odveo ih do polufinala LS, nakon tolikih godina posta i blamaze od Lyona

Stra'ota je biti trener u Spaniji!

A i ja sam siguran da ce naredni tim biti iz Manchestera, vjerovatno United.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1327672981' post='20756']Ako je istina da se ovako ponasaju igraci prema njemu, to ne treba da vas cudi. Ne mogu se Spanci (i oni koji igraju u Spaniji) porediti za igracima iz PL, okruzenje je cudo! Jednostavno, drugaciji je to mentalitet. Banalan primjer je svakako foliranje. U Engleskoj ce ti zvizdati na svakom stadionu ako si folirant, dok u Spaniji sa ovacijama pozdravljaju takve poteze i jos se takmice, ko ce biti uspjesniji u tome. To je samo jedan "mali" primjer, ali govori dosta... Fali tu srcanosti i discipline! Igraci i strucni stab Reala, zaboravljaju 2 stvari koje je Jose ucinio za njih dosada: - donio im trofej u prvoj sezoni - odveo ih do polufinala LS, nakon tolikih godina posta i blamaze od Lyona Stra'ota je biti trener u Spaniji! A i ja sam siguran da ce naredni tim biti iz Manchestera, vjerovatno United.[/quote]

ne želimo vidjeti Josea u unitedu...tek ćemo onda imati prave probleme sa njima...ovo sad je mila majka za to
Nikad United nije bio veci i jaci nego sa Fergusonom i vjerovatno nikad ni nece biti.. Mourinho ce tesko proci u Unitedu, to je trener koji mora konstantno da dovodi nove igrace i skupocjena pojacanja, a toga nema u Unitedu..
[quote name='mata10' timestamp='1327679766' post='20788']Nikad United nije bio veci i jaci nego sa Fergusonom i vjerovatno nikad ni nece biti.. Mourinho ce tesko proci u Unitedu, to je trener koji mora konstantno da dovodi nove igrace i skupocjena pojacanja, a toga nema u Unitedu..[/quote]

ako su spremni da dovedu Moua, onda su i spremni da mu kupe što god poželi
Nece se oni prilagodavat njemu, nego on njima.. u Unitedu nikad ni jedan igrac, a ni trener, nije bio veci od kluba, pa nece ni Mourinho..
[quote name='mata10' timestamp='1327679766' post='20788']
Nikad United nije bio veci i jaci nego sa Fergusonom i vjerovatno nikad ni nece biti.. Mourinho ce tesko proci u Unitedu, [b]to je trener koji mora konstantno da dovodi nove igrace i skupocjena pojacanja[/b], a toga nema u Unitedu..
[/quote]

Ne slazem se, zar ti nije dovoljan primjer Inter za vrijeme Mourinha i poslije Mourinha, takodjer Chelsea... Sa Chelseam je osvojio dvije titule prvaka u dvije sezone a nismo kupovali neka Bog zna kakva skupocjena pojacanja ni zvijezde... Sa Interom je osvojio ligu prvaka a kupovao je odbacene igrace, Etto, Snejider, Lucio itd i dovodio ih za relativno jeftine pare u odnosu koliko vrijede.. Snejider nije valjao Realu a Mou ge je itetkako znao iskoristiti... On sigurno zna izvuci maksimum iz svakog igraca...
To je trener koji poslije Sir Alexa sigurno ima najvise postovanja od svojih igraca a i ostalih klubova... Mislim da bi Mourinho mogao uspjeti u Manchesterum on voli ovaj engleski stil igre i odgovara mu, to je vec mnogo puta izjavio...

[quote name='mata10' timestamp='1327681390' post='20798']
Nece se oni prilagodavat njemu, nego on njima.. u Unitedu nikad ni jedan igrac, a ni trener, nije bio veci od kluba, pa nece ni Mourinho..
[/quote]

Ni sa ovim se ne slazem... Mourinha ne moze dovesti svako to je sigurno. Oni ako budu zeljeli njega moraju znati da se Mournihno nije htio prilagoditi ni pokloniti Abramovichu a kamo li da se pokloni tamo nekim Amerikancima ili kome vec... Mou moze gdje hoce, ima ime i dokazan kvalitet, autoritet i jos mnogo toga... Nije nikad bio niciji rob i uvijek je radio po svojim pravilima, to se mnogima svidjalo ili ne, on ima svoj stav...
Pa zbog toga Mourinho nikad nece ni doci u United.. To je klub koji se nikad nije nalazio u podredenom polozaju u odnosu na igrace i trenera pa kao sto rekoh to nece sigurno napraviti ni zbog jednog Mourinha..

Kada je Mourinho dosao u Chelsea u prvom prelaznom roku je potrosio 70 mil funti, pa poslije toga je doveo Schevchenka za nekih 40 mil eura itd..
U Inter mozda to nisu bila skupocjena pojacanja ali je bilo konstantno dovodenje novih igraca.. znaci on je u dvije sezone doveo Mancinia, Muntaria, Quaresmu, Pele, Milito, Motta, Sneijder, Eto i za sve ove igrace je potroseno preko 100 mil, znaci nije ni da nije skupocjeno.. znaci 8 igraca u dvije sezone.. pa United ne dovede toliko igraca za 6 sezona.. aa za Real da i ne pricamo..
[quote name='mata10' timestamp='1327683017' post='20806']Pa zbog toga Mourinho nikad nece ni doci u United.. To je klub koji se nikad nije nalazio u podredenom polozaju u odnosu na igrace i trenera pa kao sto rekoh to nece sigurno napraviti ni zbog jednog Mourinha.. Kada je Mourinho dosao u Chelsea u prvom prelaznom roku je potrosio 70 mil funti, pa poslije toga je doveo Schevchenka za nekih 40 mil eura itd.. U Inter mozda to nisu bila skupocjena pojacanja ali je bilo konstantno dovodenje novih igraca.. znaci on je u dvije sezone doveo Mancinia, Muntaria, Quaresmu, Pele, Milito, Motta, Sneijder, Etto i za sve ove igrace je potroseno preko 100 mil, znaci nije ni da nije skupocjeno.. znaci 8 igraca u dvije sezone.. pa United ne dovede toliko igraca za 6 sezona.. aa za Real da i ne pricamo..[/quote]

to je više to Fergia i njegovog stila, ima United itekako para da kupi šta želi, bez obzira na dugove ( danas su svi veliki klubovi više manje zaduženi i tako žive i boli ih kurac, a banke im to toleriraju)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.