Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Ma MOU je zvijer on je digao CHELSEA iz mrtvih , uveo disciplinu u momcad , ljubav , međusobno su se svi postovali , cak su plakali kad je otisao , to je dovoljan pokazatelj koliko je uradio , ja bih rado volio da se on vrati i da ponovo budemo NAJBOLJI :D
[quote name='cech_No1' timestamp='1328104212' post='22225']
Ma MOU je zvijer on je digao CHELSEA iz mrtvih , uveo disciplinu u momcad , ljubav , međusobno su se svi postovali , cak su plakali kad je otisao , to je dovoljan pokazatelj koliko je uradio , ja bih rado volio da se on vrati i da ponovo budemo NAJBOLJI :D
[/quote]
i ja
nove spekulacije , mou se vraca na fudbalski hram u londonu , da li je to tacno vidjecemo u narednim danima , ako se to dogodi nadamo se boljim danima i boljim igrama nasih pulena :D daj boze da se vrati :D :D :D :D :D :D
Svaka cast MOU jedan od najboljih trenera si (uz SAF i Wengera) ali imamo mi AVB-a (koji ce imati sansu da popravi utisak do kraja ove sozone) .
  • Autor
Ne znam više šta je pametno...sigurno da bih volio vidjeti Jose Mourinha iduće sezone i opet titulu na Stamford Bridge - ali šta poslije? Zašto smo ulazili onda ikako u avanturu s AVB-om i taj višegodišnji plan. Šta da Mou doÄ‘e osvoji sve za godinu-dvije i onda će htjeti promjeniti sredinu takav je on...Kad bi obećao da će ostati u klubu i da će mu AVB biti pomoćnik, to bi bilo idealno. Ali mislim da je to nemoguće.
AVB vise nikad nikom nece biti pomocnik, s tim je gotovo.. covjek koji osvoji tri trofeja u jednoj sezoni nece se vratit da bude pomocnik..
ja jos uvijek kazem da covjek nema s kim da radi.. kada mu dovedu igrace po njegovoj mjeri bicemo oni stari i necemo se bojati kada dode vrijeme za utakmicu protiv Man Utd i necemo se bojati jednog Napolia u sesnestini finala LP.. ako ne budemo dobri kada mu se dovedu igraci i kada napravi ekipu kakvu on zeli onda cu odustati od AVBa..
Po meni Roman je jedan od krivaca (sto se trenera tice) sto smo u ovakvoj situaciji, ne moze AVB doci i nakon 2 dana sklopiti sve kockice i naci sve igrace koji mu trebaju i on je covjek od krvi i mesa lako je nama pisat kako bi nam dobro dosao Hazard Neymar Hamsik...
Da se vratim na pocetak teksta prvo otkaz Murinju covjek osvoji najjacu ligu na svijetu 2 godine zaredom i to nas zakuca na prvo mjesto dobije otkaz....
Skolari je bio promasaj od samog pocetka...
Gus nije mogao ili nije htio da preuzme CFC zbog repke...
Anceloti u prvoj uzeli smo PL i kup,a u drugoj sezoni smo bili 2 odlican rezultat i pored toga on je tu bio vec 2 godine i siguran sam da je ostao da bi odma na ljeto doveo kvalitetnije pojacanja i sastavio Chelsea jer je vec imao ''viziju'' nekog novog Chelsea...
zavolio sam ja AVB-a , ali neke njegove odluke stvarno nemogu shvatiti

forsiranje stalno istih igrača, mi cjele sezone igramo s jedno 15 igrača, i makar su neki od njih loši ili u lošoj formi, AVB njih svejedno forsira, umjesto da da priliku nekom drugom koji je dotada nije dobio

stvarno kretenizam, neznam šta on misli postić sa takvim radom
A na početku sezone je stalno rotirao igrače, nijedna tekma nije počela sa istim kadrom od prethodne. I šta je bilo?? Bunili se opet neki, zašto stalno rotira, treba se znati ko igra i onda samo nekad ubacivati druge i bla bla...

Ne može bolan niko nama ugodit, Bog nam ne može ugodit i kad bi htio.
AVB treba dovest igrače i napravit ekipu kakvu želi da se dokaže ko menadžer?? Alooo, nije vam ovo Football Manager, FIFA ili šta ja znam, daj meni ekipu načinjenu od Ronalda, Messija, Rooneya, Xavija, Inieste, Modrića i sličnih pa ću i ja biti prvak Europe. Ako je već tako dobar menadžer, kakvim ga predstavljate, trebao bi i sa ovim igračkim kadrom biti bar treći u Premiershipu ove sezone.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1328301982' post='22849']
Ne znam više šta je pametno...sigurno da bih volio vidjeti Jose Mourinha iduće sezone i opet titulu na Stamford Bridge - ali šta poslije? Zašto smo ulazili onda ikako u avanturu s AVB-om i taj višegodišnji plan. Šta da Mou doÄ‘e osvoji sve za godinu-dvije i onda će htjeti promjeniti sredinu takav je on...Kad bi obećao da će ostati u klubu i da će mu AVB biti pomoćnik, to bi bilo idealno. Ali mislim da je to nemoguće.
[/quote]

e to sam i ja u prošlom postu naveo , da se bojim tog Mourinhovog "avanturizma" ali opet kad s druge strane pogledaš to bi nam moglo ič u prilog jer on želi veliku karjeru želi da ga se pamti veliki je egocentrik, a već je osvojio 2 od 3 najjače lige na svjetu 2 pehara LP i sad je na pragu da osvoji 3- najjaću liu na svjetu i još jedan LP, i zapravo on ima sve što najveći treneri imju osim jednog a to nešto ču nazvat SAF e to mu fali da postane možda i najveći u povjesti da 1 klub gura uspješno tolke godine i da se na kraju kad kaže odlazim može reć e taj je postigao najviše od svih. A Chelsea je klub koji voli klub u kojem sve to može postić klub u kojem ima nedovršena posla , a i nadu mi daje to što on zapravo traži od Romana sve ono što SAF ima u Unitedu, jednom rječju da bude ŠEF.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1328353494' post='22963']
AVB treba dovest igrače i napravit ekipu kakvu želi da se dokaže ko menadžer?? Alooo, nije vam ovo Football Manager, FIFA ili šta ja znam, daj meni ekipu načinjenu od Ronalda, Messija, Rooneya, Xavija, Inieste, Modrića i sličnih pa ću i ja biti prvak Europe. Ako je već tako dobar menadžer, kakvim ga predstavljate, trebao bi i sa ovim igračkim kadrom biti bar treći u Premiershipu ove sezone.
[/quote]
Nije ni Mourinho bolji po tom pitanju.. Je li on napravio nesto s nekom ekipom, a da prije toga nije doveo povelik broj igraca ?? zato ja uvijek kazem da su Ferguson i Wenger neprevazideni po tom pitanju.. oni rade s onim sto imaju i svake sezone naprave veliki posao, bez nekih senzacionalnih pojacanja..
[quote name='mata10' timestamp='1328359948' post='22992']
Nije ni Mourinho bolji po tom pitanju.. Je li on napravio nesto s nekom ekipom, a da prije toga nije doveo povelik broj igraca ??
[/quote]
Jeste, s Portom.
Kada je dosao na klupu Porta Mourinho je doveo sljedece igrace: Nuno Valente, Derlei, Paulo Ferreira, Pedro Emanuel, Edgaras Jankauskas i Maniche..
[quote name='mata10' timestamp='1328360448' post='22995']
Kada je dosao na klupu Porta Mourinho je doveo sljedece igrace: Nuno Valente, Derlei, Paulo Ferreira, Pedro Emanuel, Edgaras Jankauskas i Maniche..
[/quote]
Nebitno, napravio je od njih strašan tim i osvojio sve moguće trofeje uključujući i LP. Al razumijem šta hoćeš reći i slažem se s tobom, ako želite Moua onda možete zaboraviti na mlade igrače.
[quote name='Wisey' timestamp='1328360776' post='22996']
Nebitno, napravio je od njih strašan tim i osvojio sve moguće trofeje uključujući i LP. Al razumijem šta hoćeš reći i slažem se s tobom, ako želite Moua onda možete zaboraviti na mlade igrače.
[/quote]
Pa jeste napravio strasan tim, ali je prvo doveo 6 igraca.. jeste zelim reci i za to u vezi mladih igraca.. ali ono sto jos zelim reci je da je i Mourinho gdje god da je dosao doveo solidan broj igraca pa tek onda napravio neki rezultat, tj. prilagodio ekipu svojim potrebama i svojoj filozofiji.. to isto ce uraditi i AVB i onda cemo pocet igrat kako se ocekuje od jednog ovakvog kluba..
Kao što sam rekao već negdje, Mourinho bi nam dobro došao jer nemamo ligu prvaka u vitrinama. I opet kad je osvoji kud koji mili moji...
Ako se on vrati to je zapravo jedino na čemu bi mi profitirali. Osvojili bi LP u naredne 3 godine sigurno. U svemu ostalome AVB ima prednost. Budućnost kluba, mlaÄ‘i igrači, ljepša igra, sigurnost..

Jedino mi je žao što je Roman otpustio Mourinha ne pravedno jer da nije, mogao bih zaboravit Mourinha i krenut dalje. Ovako je on bez razloga otpušten pa se njegova sjena još uvijek nadvija nad Stamfordom. On je nama nešto kao prva prava ljubav, postavio je ogromne standarde i svakog novog usporeÄ‘ujemo s njim i taj novi već tada u startu gubi bitku. I kad krene loše, kada doÄ‘u loši dani uvijek zavapimo njegovo ime..
Nažalost, Mourinha nećemo prebolit sve dok se ne vrati. Čak ni ja koji ga ne volim.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.