Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Ja sam citam na njemackim portalima pisu kako je low odbio real da preuzme na ljeto ima posao sa repkom.. Spominju kako je mou mogao u cfc doci a on ( low ) bi ga zamjenio.. Ne znam.. Ja mislim da ovo gore nije patka i da nam nece doci mou a volio bi.. jbg :(
[quote name='soxx' timestamp='1331366788' post='34406']
Ja sam citam na njemackim portalima pisu kako je low odbio real da preuzme na ljeto ima posao sa repkom.. Spominju kako je mou mogao u cfc doci a on ( low ) bi ga zamjenio.. Ne znam.. Ja mislim da ovo gore nije patka i da nam nece doci mou a volio bi.. jbg :(
[/quote]

Low je sve odbio.... a i pametno mu je to, pa ima jednu od najjačih i najperspektivnijih repki svjeta, tamo ga jako cjene , u idućih par godina osvojit će sigurno EP i SP sa tom generacijom ako on ostane.
A Mou je puno puta izjavio da želi doć u Englesku da mu se neda više bla bla... on će sigurno ispisat povjest s Realom pa pobogu nakon 8 godina proveo ih je dalje od osmine finala i sad su najveći favoriti za Lp i nakon dugo vremena osvojit će i Španjolsku ligu, maximalno još iduću sezonu će ih vodit i onda ide dalje , isipisao je povjest s Realom al tamo nemože bit najveći, dok u Chelsiju može lako to bit jer u usporedbi s Realovom Chlsijeva povjest je 0 , nažalost al tako je i tu puno lakše može bit ono što želi "najveći u povjesti jednog kluba" i tu bi dugo ostao ako to napravi..
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1331814889' post='35706']
[url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/mourinho-zelim-chelsea-ali-u-finalu/76632"]Mourinho: Želim Chelsea, ali u finalu[/url]
[/quote]

ako Bog da :)
doći do finala bi bio ogroman uspjeh, a onda je sve moguće
ako se nađemo s Realom u finalu, Mou će morati pričekati još koju sezonu da uzme LP u Madrid :)
  • 3 sedmice kasnije...
  • Autor
[quote name='soxx' timestamp='1333545957' post='39559']
Citao sam na goal.com da je izjavio vratiti se u inter al nzm kada..
[/quote]

Da, to sam ja postavio i ovdje, ali nije to to:

[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/1036-the-special-one-ostaje-u-realu-do-isteka-ugovora.html"]http://chelseabalkan.com/index.php/item/1036-the-special-one-ostaje-u-realu-do-isteka-ugovora.html[/url]
Ma nema gdje se neće vratiti. Jednom kad ode iz Madrida u Shitty il tamo neki klub, pričat će o povratku u Real.. Samo se vi palite na te priče, meni to ne može prodati.
Jbga ljudi misle da je on lud za Chelsea, a u stvari njemu je isto vodio Inter, Chelsea ili neki treci klub sve dok prima veeliku platu.
Mourinho i da je dao ovu izjavu, dao je u korist Chelseaju, da bi ih oslobodio bilo kakvog pritiska, da tuku Barcelonu, zna Mourinho sto govori, citajte malo megju redovima.
Mourinho sve što kaže ima neku korist za njega, tako da je ovo ne bih protumačio tako da su oni superfavoriti.
sigurno da bi Mou htio da Chelsea prođe...

em voli Chelsea, a farcelonu vjerojatno mrzi
em ima više šansi u finalu protiv Chelsea, jer oni kompleksi od farcelone koje Realovi igrači imaju su gotovo neizlječivi
[quote name='millanius' timestamp='1333630121' post='39714']
Mourinho i da je dao ovu izjavu, dao je u korist Chelseaju, da bi ih oslobodio bilo kakvog pritiska, da tuku Barcelonu, zna Mourinho sto govori, citajte malo megju redovima.
[/quote]

točno to, zna Mou što govori, zna da kad smo podcjenjeni da smo najopasniji i da što nas se više otpisuje to smo gladniji uspjeha i dokazivanja,
ali isto tako kao što i Wis kaže netreba se previše obazirat ni na njega ni na Barcu, moramo gledat u toj tekmi kako da mi odigramo što bolje i tim putem tražit finale.

I evo što je Mou izjavio: [color=#000000][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3]"[/size][/font][/color][b]Barcelona će proći u finale jer su jako dobri. Oni nisu favoriti, oni su superfavoriti. Da budem iskren, ne vjerujem da će finale biti Real - Chelsea. Može biti Bayern ili Barcelona, samo ne mislim da će biti Real - Chelsea, [color=#ff0000][size=4]a svi znamo zašto[/size].[/color][/b][color=#000000][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3]" [size=4]time je htio ukazat na suđenje, a n reč da je Chelsea pre slaba ekipa da bi prošli barcu. Ja mislim da nam je napravio uslugu.[/size][/size][/font][/color]
Zna Mou sta prica, izjavio je da su oni favoriti sto je logicno, al indirektno je uputio i na već poznato suđenje u Uefaloninu korist.. treba samo procitat cijeli razgovor, nikako nije rekao da je Chelsea slabiji od smradova iz Spanjolske, nego da je uvjeren da Chelsea nece proc u finale.. svi znamo zasto, zna i Mou, pogotovo kad je navodio kako bi mogli u finalu bit i Bayern i Real i Barcelona, ali nikako Chelsea.. nije tesko shvatiti

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.