Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

[quote name='mata10' timestamp='1327683017' post='20806']
Pa zbog toga Mourinho nikad nece ni doci u United.. To je klub koji se nikad nije nalazio u podredenom polozaju u odnosu na igrace i trenera pa kao sto rekoh to nece sigurno napraviti ni zbog jednog Mourinha..

Kada je Mourinho dosao u Chelsea u prvom prelaznom roku je potrosio 70 mil funti, pa poslije toga je doveo Schevchenka za nekih 40 mil eura itd..
U Inter mozda to nisu bila skupocjena pojacanja ali je bilo konstantno dovodenje novih igraca.. znaci on je u dvije sezone doveo Mancinia, Muntaria, Quaresmu, Pele, Milito, Motta, Sneijder, Eto i za sve ove igrace je potroseno preko 100 mil, znaci nije ni da nije skupocjeno.. znaci 8 igraca u dvije sezone.. pa United ne dovede toliko igraca za 6 sezona.. aa za Real da i ne pricamo..
[/quote]

Ako je 100m previse za 8 igraca, ne znam sta da ti kazem onda... Za koliko ce ih dovesti, za 40m? Pa nije sastavljao ekipu za Sienu vec za Inter. Mourinho uvijek pametno trosi i rijetko kada ce se desiti da ce on dovesti nekoga za velike pare a jos rijedje da ce promasiti transfer (naravno, zna se desiti, ali to je extremno mali broj slucajeva, i on je covjek).

Nikad Mourinho nece dati 90m kao sto je Real otresao za Ronalda.
Mourinho nije doveo Schevchenka, to svi znamo... Ali je zato doveo Ballacka dzabica... Imao je Jose vrlo pametne transfere u Chelsea ali nikada nije bacao pare... I napravio je jak tim da smo mogli svakoga pobjediti i za svakoga smo bili strah i trepet, za razliku od danas kada to vise nismo..
Ne zelim ja sa ovim reci da Mourinho nije dobar, a i veliki trener.. jer nije lahko ni kontrolisati i trenirati ekipu punu zvijezda, ustvari nema puno onih koji uspijevaju u tome.. samo mislim da takav covjek nije za United.. bio bi recimo savrsen za City.. ali nadam se da do toga nece doci..
Ja sam za to da AVB ostane.. aa i svakako mislim da i ako se bude vracao nema sanse da se vrati kod nas..
bez obzira na to osvoji li se neki trofej ili ne, dao bi kako kažeš nogu avb-u i poželio dobrodošlicu jose-u...
jedan je mourinho, najveća glupost je što je ikako i odlazio, bzvz..
Roman je napravio najvecu gresku sto je uopste i dao otkaz Joseu, jer je ovaj bio toliko srecan, zadovoljan da je htio ostati do kraja karijere kod nas. Vjerujem da je Romanu i dan danas jasno da je pojeo govno sto ga je otpustio...

Nisam pametan da odgovorim na ovo pitanje. Najbolje bi bilo kada bi oni (Boas i Jose) bili tandem kao nekada, ali to se nece desiti. A cisto sumnjam da ce se Mourinho vratiti kod nas iako je Chelsea za njega poseban klub.
Mourinho je jednom prilikom izjavio da neće nikad preć u rivala Intera ili Chelsea , sad mije žao što nemogu nać taj ćlanak da ga kopiram pa će te mi morat vjerovat na rječ :PP makar možda i članak nije istinit. Al da bi volio Moua bi AVB se do sad nije najbolje snašao i što mi se ne sviÄ‘a pkušava stvorit Brazilsko-Španjolsku kooniju s ponekim portugalcem. Sa Mouom je to izgledalo puno bolje, i ako bi imali mogućnost za njegovo sam dovoÄ‘enje al sumnjm Roman je preponosan da bi priznao grešku , a vraćanje Moua bi to definitivno bilo. Tako da ako se stvari ne poprave definitivno bi volio Moua. Makar bi bilo poželjno naravno ako je sve ovo istina da se već stupi u kontakt s njim da ga se "osigura".
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1327834182' post='21243']
ÄŒestitam na prvom naslovu prvaka Španjolske, Bože :)
[/quote]
Kojem naslovu ? Kakvom naslovu ?
Ima se još dosta igrati druže bez obzira što je to Primera. :mellow:
Mourinho Boze , vrati nam se :D Pa trenutni igraci bi se preporodili sa njim on je strasan trener od njih bi zivotinje napravio
Veoma tesko pitanje,ali ipak Mourinho je Mourinho i volio bih da se ponovi saradnja Mourinho-trener AvB-pomocnik a Di Matteu naci neko drugo mjesto u klubu :).
[quote name='exampLe' timestamp='1327841841' post='21272']
Veoma tesko pitanje,ali ipak Mourinho je Mourinho i volio bih da se ponovi saradnja Mourinho-trener AvB-pomocnik a Di Matteu naci neko drugo mjesto u klubu :).
[/quote]

Ja bih ovo vise nego ista volio, ali nazalost nece se desiti. Ne bi Boas prihvatio da bude opet u drugom planu jer je postao trener sada... A Mourinha vidim u Manchesteru i ostajem pri tome. Samo ne znam koji Manchester...
Nebih dirao Andrea prije 2013 godine, treba mu dati godinu dana da on to sve poslozi, da se rijesi staraca i maloumaca i skroi ekipu za buducnost. Sto se tice Mourinha dok je bio trener Chelsea i nisam ga bas gotivio radi defanzivne taktike sto je prenio i u Inter. U Realu mu je to malo teze izvest jer nema takvi igraca "razbijaca" tipa Pepe-a.
[quote name='Wisey' timestamp='1327840262' post='21264']
Kojem naslovu ? Kakvom naslovu ?
Ima se još dosta igrati druže bez obzira što je to Primera. :mellow:
[/quote]
Upravu si ima se jos dosta igrati , ali 90% je Real osvojio naslov .
Izgubit ce u El Clasicu (to je 3 boda i eventualno ce jos jednom kiksat) i to je to :)
ne brinu mene trofeji, mene više brine igra u kojoj ne pokazujemo nikakav pomak

ako ovako nastavimo igrati do kraja sezone, onda definitivno AVB mora otići
slažem se da nije realno očekivati da on složi u jednoj sezoni momčad koja može osvojiti ligu prvaka, ali ako on nemože poboljšati ovu igru koju igramo cijelu sezonu( izuzev valencije i možda još 1 tekme), onda on nema šta raditi kod nas

sudit ćemo mu na kraju sezone

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.