Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

[quote name='Elao' timestamp='1327838753' post='21256']
Mene pitaj ovo na kraju sezone ;)
[/quote]

Potpisujem.
Iako mi je velika želja da se Mou vrati,ne bih rekla da ce se to desiti...
Mislim da ce AVB ostati u trener na kraju sezone,ako i ne osvoji nista (Roman došo' pameti) :lol: ^_^
[quote name='Blues_95' timestamp='1327843792' post='21290']
Upravu si ima se jos dosta igrati , ali 90% je Real osvojio naslov .
Izgubit ce u El Clasicu (to je 3 boda i eventualno ce jos jednom kiksat) i to je to :)
[/quote]

Pod uvjetom da Barca sve redom pobjedi što se neće desit.
Ne vraća se Murinjo nigdje... Ostaće on u Realu 100%, a i da ide iz Reala ne bi volio da dođe nama jer mi imamo svog 'Mister Special' i kakav je - da je, mi ga volimo. Barem ja.
[quote name='chelseathebest' timestamp='1327869237' post='21459']
šta bi dao da cigani iz katalonije ne izbore ni ligu prvaka...ali to nije moguće u onoj rupi od španjolske lige
[/quote]

a čuj, pa to je isto ko kad kažeš da liverpool osvoji premier ligu :D
Mou je Mou, ali ..... Šta kada bi dali nogu AVB-u, i onda nam se opet ponovi slučaj Mourinho :S Ja sam za AVB-a jer sam 100 posto siguran da će nas već sljedeće sezone dignuti iz ponora, kada doÄ‘e još 1-2 kvalitetno pojačanje. Ipak je učio od najboljeg ;)
Nista od toga, njegov pomocnik je izjavio da ne ide nigdje na ljeto a i Arsenal je jedan od klubova gdje ga bas nikako ne bih mogao zamisliti
Necu nista reci dok se sezona ne zavrsi nek stoji sad kako je kasnije ce se odlucivati..

Samo mi idete na zivce sa Mourinhom.. Sad vam je Bog a kad ga utakmice nisu isle bili ste ko abramovic mislili ( goni ga, daj mu otkaz). Sad ste skontali covjek nam donijeo trofeje niko drugi nije daj ga nazad..
[quote name='soxx' timestamp='1327945194' post='21603']
Necu nista reci dok se sezona ne zavrsi nek stoji sad kako je kasnije ce se odlucivati..

Samo mi idete na zivce sa Mourinhom.. [b]Sad vam je Bog a kad ga utakmice nisu isle bili ste ko abramovic mislili[/b] ( goni ga, daj mu otkaz). Sad ste skontali covjek nam donijeo trofeje niko drugi nije daj ga nazad..
[/quote]

Baš ne. Ne znaš šta pričaš.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1327947400' post='21615'] Baš ne. Ne znaš šta pričaš.[/quote]Kako kome.. Kako se prepucavalo prije za njega ne znam ko je to bio zelio da ostane.. Ne brini znam sta pricam.
  • Autor
[quote name='soxx' timestamp='1327945194' post='21603']Necu nista reci dok se sezona ne zavrsi nek stoji sad kako je kasnije ce se odlucivati.. Samo mi idete na zivce sa Mourinhom.. Sad vam je Bog a kad ga utakmice nisu isle bili ste ko abramovic mislili ( goni ga, daj mu otkaz). Sad ste skontali covjek nam donijeo trofeje niko drugi nije daj ga nazad..[/quote]

Nije nam samo Mourinho donosio trofeje, to su bili i Hiddink i Ancelotti. A odakle ti to brato da su navijači bili protiv Mourinha? I kad je bilo najteže, navijači su bili uz njega. Nosali su se transparenti po Londonu podrške Mourinhu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.