6. decembar 2011.14 god. comment_9830 http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=29251»John Terry nije mogao sjediti skrštenih ruku. Bila je ponoć, ali mu to nije smetalo da nazove Didiera Drogbu i Franka Lamparda. »Ne smijemo dopustiti da ode», kazao je tada kapiten Plavaca. Terry je dodao: »Mourinho je došao u svlačionicu i pozdravio se sa svakim igračem. Najviše je razočaran i pogođen bio Didier Drogba koji je plakao kao malo dijete.» Autori su za potrebe intervjuisali i Alexa Fergusona, Cristiana Ronalda, Massima Morattija, Javiera Zanettija, Marca Materazzija, Petera Kenyona.... Prijavi
6. decembar 2011.14 god. comment_9837 Zar nisi znao ovo? Ne mogu reći da sam znao, ali sam načuo priču da je Drog posebno bio potresen. Prijavi
6. decembar 2011.14 god. Autor comment_9845 Evo ti ovdje malo opširnije: http://www.index.hr/sport/clanak/istina-o-mourinhovom-odlasku-rastanak-je-bio-strasan-drogba-je-plakao-kao-malo-dijete/586997.aspx Prijavi
6. decembar 2011.14 god. comment_9847 Rado bih pročitao ovu knjigu, vidjećemo preko neta imal kako da se naruči ili šta. :) Drogbi i dan-danas nedostaje Mourinho što je i jedan od razloga zašto on nikad nije pretjerano gotivio druge trenera, čak je neke i bojkotovao (Big Phil). ;) Prijavi
6. decembar 2011.14 god. comment_9865 Rado bih pročitao ovu knjigu, vidjećemo preko neta imal kako da se naruči ili šta. :) Drogbi i dan-danas nedostaje Mourinho što je i jedan od razloga zašto on nikad nije pretjerano gotivio druge trenera, čak je neke i bojkotovao (Big Phil). Ak' nađeš, linkaj :D Prijavi
11. decembar 2011.14 god. comment_10433 E moj Jose sta prozivljavas. http://www.youtube.com/watch?v=-8qXHYcFL3Y Prijavi
11. decembar 2011.14 god. Autor comment_10462 Može li mi netko objasniti kako on nikada nije proglašen legendom kluba, a npr. neki igrači poput Ruuda Gullita jesu (čovjek odigrao 32 utakmica za CFC)??? Kako je to moguće i da li je Mou ikad stavljen na pladanj da se glasa za njega? Mislim ako je kakvi su rezultati bili, tko ga je pretekao? Prijavi
11. decembar 2011.14 god. comment_10474 Ne, ne možeš reći da Gullit nije legenda, ali znam šta želiš postići s ovim. Prije recimo da si išao s Robbenom, ali ajde nebitno je sada. Odgovor je jednostavan: na oficijalnom siteu stoje legendarni IGRAČI, a ne treneri. Svakako da bi tu onda mogao staviti još par imena koji su se zaslužili naći na toj listi i pored Special Onea. Prijavi
11. decembar 2011.14 god. Autor comment_10476 Ne, ne možeš reći da Gullit nije legenda, ali znam šta želiš postići s ovim. Prije recimo da si išao s Robbenom, ali ajde nebitno je sada. Odgovor je jednostavan: na oficijalnom siteu stoje legendarni IGRAČI, a ne treneri. Svakako da bi tu onda mogao staviti još par imena koji su se zaslužili naći na toj listi i pored Special Onea. Znači samo legendarni igrači tamo stoje i nitko drugi? Prijavi
11. decembar 2011.14 god. comment_10479 Mislim da da. Da su uključeni treneri vjerovatno bi se tu osim Mourinha našlo i ime Teda Drakea, Davea Sextona, Carla Ancelottija ... Prijavi
11. decembar 2011.14 god. Autor comment_10482 Pošto se tamo nalazi i Matthew Harding, onda da vidimo s reLom da temu o Mourinhu prebaci na Legende. Prijavi
11. decembar 2011.14 god. comment_10508 Ne znam sta imate ljudi protiv AVB. Jeste Mourinho dobar trener al i on je dobio otkaz(neki ce reci otkaz neki napustio, ugl. dogovor je bio neki) jer je bio u takozvanoj krizi tj. chelsea nisu isle utakmice kako se sjecam.. Sad bi ga nazad.. Ne treba svaka 2 mjeseca trenera traziti -.-. Prijavi
12. decembar 2011.14 god. Autor comment_10564 Ne znam sta imate ljudi protiv AVB. Jeste Mourinho dobar trener al i on je dobio otkaz(neki ce reci otkaz neki napustio, ugl. dogovor je bio neki) jer je bio u takozvanoj krizi tj. chelsea nisu isle utakmice kako se sjecam.. Sad bi ga nazad.. Ne treba svaka 2 mjeseca trenera traziti -.-. Upravo to...Nama treba naš Guardiola. Prijavi
12. decembar 2011.14 god. comment_10567 Upravo to...Nama treba naš Guardiola. Ne pričaj gluposti, Guardiola nije nikakav trener, i Ray Charles bi vidio da sve konce u Barceloni vuču Xavi i metlica Puyol. Prijavi
12. decembar 2011.14 god. Autor comment_10570 Zato što ovdje nisu samo legendarni igrači, kao na službenoj stranici, ima i bivši predsjednik (Matthew H.), pa tako i trener može. Mourinho je najuspješniji naš trener i sigurno je legenda. Prijavi
13. decembar 2011.14 god. Autor comment_10717 Ali kažem ti Elao, ovdje ne idu samo igrači legendarni, nego i svi ostali. Što se tiče igrača podrazumjeva se da poštujemo ono što piše na offical stranici Ako si mišljenja da bi ovdje trebali biti samo igrači koji su legende kluba, onda ćemo vidjeti za to. To se najmanji problem dogovoriti ;) Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11225 Evo jedan staaari interwiev.... http://edition.cnn.com/2010/SPORT/football/03/16/football.mourinho.chelsea.inter.milan/index.html Prijavi
24. decembar 2011.14 god. Autor comment_12409 http://www.index.hr/sport/clanak/totti-volio-bih-raditi-s-mourinhom-/590221.aspx Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13142 jbni abramović, mourinho je mogao biti chelseajev "vječni" menadžer kao alex manuov... čovjek je za mene definitivno najbolji trener, i zbilja šteta što nije ostao, koliko mi je samo njegovih trenutaka ostalo u sjećanju, i to ne samo u chelseaju, već i u interu...ona njegova nenadjebiva proslava drogbinog gola protiv evertona kao i ostale, pa trčanje po smrdljivom camp nou, i gaženje cigana u LP, valdes cigan ga gura s terena, ovi uključili prskalice, al ne hebe to njega, slavi tamo, trči, njegova arogantna prepucavanja s novinarima itd itd, ma kralj šta reći, i zaista će mi biti drago ako se ikada vrati u chelsea... Prijavi
30. decembar 2011.14 god. comment_13165 Za mene nije najbolji trener, dobar jeste ali najbolji nije.. koju god ekipu da je vodio dobio je pare i doveo sve igrace koje je htio.. izuzetak je Porto ali i tu je imao ekipu koja je bila puna igraca koji su kasnije postali velike zvijezde.. za mene su najbolji treneri Wenger i Ferguson, nikad ne trose puno, nema nekih velikih zvijezda u ekipama ali su uvijek u vrhu.. Prijavi
30. decembar 2011.14 god. Autor comment_13176 Mourinho je jedan od najboljih na svijetu trenera, ali moram se složiti s konstatacijom da je Ferguson klasa iznad Mourinha. Ferguson s igračima tipa braća Neville, Nicki Butt, Carrick, Fletcher, Wes Brown i tako tim antitalentima osvaja sve što se može osvojiti Premiershipe, Lige prvaka, kupove ma sve. Svaka mu čast. Mađioničar. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.