4. oktobar 2015.11 god. comment_236945 Izjaviti poslije ovakve utakmice hladnokrvno ono sto je on izjavio je pisanje po nama u fazonu da je on veci od kluba. Jaruga moj, nije ovo Liverpool ni Arsenal da nam pricas tu pricu o historiji. Realno pogledajte pa recite kolike su stvarno sanse da Mourinho shvati svoje greske i potpuno promijeni igru, za to da se desi potreban je jedan od najvecih preokreta u historiji nekog managera, pogotovo ovako tvrdoglave osobe. Dakle, realnost nam govori da je to gotovo pa nemoguce.Tesko je postici stabilnost s nekim ko tezi haosu, ko tezi sitnim iskricama i otrovnim strelicama prakticno u svakoj izjavi, ko u porazu krivi sve osim sebe samog, ko kreira nepotrebne skandale za klub itdDaj Boze da grijesim i da do tog preokreta dodje, jer sam stvarno zelio trenera na duze staze al objektivan pokusavam biti i ne mogu udarati glavom u zid ko neki pa pricati da je to realna stvar sa Mourinhom. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_236948 Ne pricam nista o historiji, nista o nekom kreditu i nista u tom fazonu. Ako jesam, pogresno sam se izrazio. Samo mi smeta sve ovo i mislim da je jos uvijek rano da se ovaj covjek tjera iz kluba... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_236970 evo jedan vic, koji je inače o muji i hasi ali sam ga ja malo preobilkova :) Kaže Roman (Abramovič): Mourinho, ti si nesposoban, toliko nesposoban da bi na natjecanju za nesposobne bia drugi. Mou: Pa zašto drugi? Roman: Pa zato šta si nesposoban! e evo jedan slika: Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_236975 Ništa od Kloppa u Chelseau. Murinjo ostaje trener. Trenutno nema boljeg od njega za Chelsea. Trenutno ne jer će Klopp u Liverpool. Više informacija na temi Premiership (ENG) Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_236980 Portugalac preživio sjednicu Chelseaja Abramovič dao punu podršku Mourinhu Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/abramovic-dao-punu-podrsku-mourinhu/172880 Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_236981 Džabe sve kad ga niko ne može natjerat da nešto radikalno promijeni. Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_236991 Džabe sve kad ga niko ne može natjerat da nešto radikalno promijeni. Navijaci su mu okrenuli ledja sto se prvi put desilo u Celziju,ako ne izvrsi sad radikalne promene ima 15 dana da razmisli o svemu,onda u klubu drzimo opasnog PSIHOPATU.... Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_237002 Jednostavno ne treba taktizirati sa svakakvim trenerima. Ako ga ne može zamijeniti trener kao što je Klopp neka ostane u Chelseau.Samo da nas izvuce iz ove krize, da se vratimo na pobjedničke staze i da u januaru kupe igrače koji su nam potrebni na određenim pozicijama. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_237004 U tome i jeste problem, mi se bojimo da će nas uvući u još veću krizu nego sada. Jer kad kola krenu nizbrdo nema zaustavljanja.. Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_237005 Svaki igrač ima uspona i padova a posebno ako je na zalasku karijere, takve stvari se znatno osjete. Proljetni dio sezone je pokazao našu stvarnu snagu i samo dobri rezultati iz jesenjeg dijela sezone su nas održali na prvoj poziciji. Neću da komentarišem igrače iz prošle sezone, posebno prvog dijela te sezone samo ću napisati da uporedite Costu, Hazarda, Fabregasa, Oscara, Matića, Terrya i Ivanovića tada sa njihovom ovosezonskom formom. Jasno je bilo već u drugom dijelu sezone da su pojačanja za ovu sezonu vrlo potrebna.Nismo to odradili kako treba i mi smo samo nastavili gdje smo stali ili čak pogoršali našu igru iz tog drugog dijela sezone.Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_237007 http://www.chelseabalkan.com/index.php/201510045488/vijesti/zanimljivosti/mourinho-ostaje-na-klupi-chelseaja.html odkad sam vidia ovo na aparatima sam... Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_237011 Podrzavam odluku da se trener ne smijeni, jer ce chelsea prebroditi ovu krizu, ovo je samo zbog loseg odradenog transfer roka, u sijecnju ce se dovesti pojacanja vjerujem pa ce se tako i podici konkuretnost za prvi sastav sto automatski igrace tjera da daju svoj maksimum inace ce biti izbaceni iz prvog sastava. Mislim da je to najveci problem sto nemamo bas kvalitetnih zamjena na nekim pozicijama pa su si neki umislili da mogu igrati kako hoce Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_237012 Podrzavam odluku da se trener ne smijeni, jer ce chelsea prebroditi ovu krizu, ovo je samo zbog loseg odradenog transfer roka, u sijecnju ce se dovesti pojacanja vjerujem pa ce se tako i podici konkuretnost za prvi sastav sto automatski igrace tjera da daju svoj maksimum inace ce biti izbaceni iz prvog sastava. Mislim da je to najveci problem sto nemamo bas kvalitetnih zamjena na nekim pozicijama pa su si neki umislili da mogu igrati kako hoce Džabe pojačanja, Shawa da smo doveli bio bi backup Banetu. Jednostavno Mou je tvrdoglavi egoista i to je to. Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_237014 Podrzavam odluku da se trener ne smijeni, jer ce chelsea prebroditi ovu krizu, ovo je samo zbog loseg odradenog transfer roka, u sijecnju ce se dovesti pojacanja vjerujem pa ce se tako i podici konkuretnost za prvi sastav sto automatski igrace tjera da daju svoj maksimum inace ce biti izbaceni iz prvog sastava. Mislim da je to najveci problem sto nemamo bas kvalitetnih zamjena na nekim pozicijama pa su si neki umislili da mogu igrati kako hoce Haha, konkurentnost, pa mi smo kvalitetne zamene imali, nego gospodin specijalac ne zna da rotira pa je sve te igrače najurio i dovodio zamene koje su gore od igrača koji su prodani. Da bude još gore, ni njih nije imao pojma da koristi pa ih je poslao na pozajmice i sad treba da ga pravdamo zbog lošeg prelaznog roka i slabe klupe. Pa kad je došao, imao je daleko jaču klupu nego sad. Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_237016 Haha, konkurentnost, pa mi smo kvalitetne zamene imali, nego gospodin specijalac ne zna da rotira pa je sve te igrače najurio i dovodio zamene koje su gore od igrača koji su prodani. Da bude još gore, ni njih nije imao pojma da koristi pa ih je poslao na pozajmice i sad treba da ga pravdamo zbog lošeg prelaznog roka i slabe klupe. Pa kad je došao, imao je daleko jaču klupu nego sad. Po ovom napisanom samo potvrdujes moje, slazem se da smo prije imali kvalitetniju klupu, to sto se lose radilo i prodalo neke dobre igrace jbg Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_237018 Ne zna lik rotirat mogli smo imat de bruyna, matu te jos mnogi drugi u konkurenciji Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_237021 džabe sva pojačanja svijeta kad nemamo igru. A i za nedovoljno kvalitetan igrački kadar kriv je mou jer odkad je došao s više je transfera pogrješio nego pogodio. I da razbijemo onaj mit kako je klub stegnuo remen pa da zato nismo više konkurentni, jer ovo su neki od igrača koje je mu kupio u ove tri sezone: Baba 20M, Cuardado 31M, Luis 20M, Remy 13M, Schurrle 22M. Kao što ste vjerojatno primjetili sve su to igrački koji su ili očajni ili dobivaju pre malu minutažu zbog mou-ove tvrdoglavosti (ne spominjem Williana koji je plačen 35M jer je ipak igra dosta iako je i on očajan). To je ukupno 106M bačeno u vjetar. Niko me ne može uvjerit da za te pare nije moga dovest ta kvalitetna pojačanja koja su nam potrebna. http://www.transfermarkt.com/fc-chelsea/alletransfers/verein/631 Uređeno 4. oktobar 2015.11 god., autor izmjene: ja13 Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_237022 Ne vredi sad raspravljati,moramo da cekamo utakmicu sa Vilom,ako izvede mrtvog Fabregasa na teren,potpisao je smrtnu presudu. Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_237023 Preve sezone kad je dosao imali smo od ofanzivnih veznih Matu, Oskara, Azara, KDB-a, Sirlea i Vilijana... Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_237028 Preve sezone kad je dosao imali smo od ofanzivnih veznih Matu, Oskara, Azara, KDB-a, Sirlea i Vilijana... Strašan potencijal, zaista ne mogu da vjerujem da je Mou to sve upropastio. Matu je šutnuo, pravdajući se kako nije dobar u defanzivi a onda dovede i forsira Fabregasa koji ne zna šta znači defanziva. KDB igrač sa dobrim pregledom igre, te sjajnim centaršutom i šutom, Širle je bio koristan kad god je igrao, zašto ne spomenuti i Mosesa. Doveo je Cuadrada zamalo ga upropastio, eno ga sad u Juveu kida, doveo je Salaha također ga zamalo upropasti, eno i on odličan u Italijii. Nevjerovatno zaista koliki napadački potencijal smo imali, a on je to sve bacio u vodu. Frajer došao na duže staze došao da gradi ekipu za dugi niz godina i onda šta je uradio, prodao ponajbolje i jedne od najtalentovanijih igrača u ekipi i u Engleskoj, mlade igrače a doveo 28godišnjeg Fabregasa, Pedra, 30godišnjeg Falcaa itd.. Ne znam samo zašto mu je uprava to dopustila al eto.. On i ako ostane dugo tu, opet će za sezonu ili dvije morati uveliko kupovati i podmlađivati ekipu, a teško da se može imati ponovo onakav potencijal kao kad je tek došao. Kako ne zna da radi, pokazao je u ovom prelaznom roku, najbolje to pokazuje situacija koju je spomenuo @whisper nakon utakmice s Portom, dobio je ponudu za Mikela od 10 miliona, nije ga htio pustiti, a uz dodatak od 5-6 miliona mogao je dovesti Imbulu. A ko je i šta je Imbula vidjeli smo u prošli utorak. Pa onda Clyne se mogao dovesti vrlo jeftino, Kurzawa iz MOnaca isto tako kad već mu se ne sviđa Baba, Abdenour iz MOnaka se mogao dovesti da pojača odbranu ili možda Laporte, zašto se baš moralo ići na Stonesa? On je već odavno pogubio konce, ne zna šta radi i morao je dobiti otkaz nakon jučerašnje utakmice, ali eto drže ga. Ja mu više ne vjerujem,, ni ako zaredamo 5 pobjeda nakon reprezentativne pauze, vjerovat mu neću. Mnogi ne spominju prošlu sezonu tj proljetni dio iste, koji je bio katastrofalan što se tiče igre, titula zamazala oči, ali ne može se uvjek imati sreća, ne može, a mi smo je tada u ogromnim količinama imali i mnoge utakmice zbog iste dobijali. LOŠI smo, već duži period i očito je da se stanje s ovim trenerom neće popraviti. Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_237029 Dobro, malo je licemjerno spominjati sada sve te igrace. Budimo realni, vecina je trljala ruke od zadovoljstva kad smo za pare od Mate, De Bruynea i Lukakua doveli Costu,Fabregasa i Matica s kojima smo osvojili prvenstvo. Za mene ti igraci sto je pustio nisu nikakav problem i glupo je sada da spinujete.I btw nije istina da je zatekao Schürrlea i Williana u klubu, vec ih je on doveo.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_237030 Dobro, malo je licemjerno spominjati sada sve te igrace. Budimo realni, vecina je trljala ruke od zadovoljstva kad smo za pare od Mate, De Bruynea i Lukakua doveli Costu,Fabregasa i Matica s kojima smo osvojili prvenstvo. Za mene ti igraci sto je pustio nisu nikakav problem i glupo je sada da spinujete. I btw nije istina da je zatekao Schürrlea i Williana u klubu, vec ih je on doveo. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Nije problem u tome što su oni prodani, već u tome što su umesto njih dovedeni igrači koji su daleko lošiji od njih. Schurrlea smo inače pokušali da dovedemo godinu dana pre Murinja. Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_237032 Duzi post, ne znaci dobar post. Ne kida ni Cuadrado, a ni Salah. Mrsko mi na ove ostale gluposti odgovarati. Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_237033 Ja ne mogu da shvatim da smo svi mi ovdje znali da bez pojačanja ne smijemo početi sezonu a oni su skoro svaki dan s njima i nisu doveli adekvatna pojačanja. Jesu oni glupi ili šta? Mi smo ponovo ostalo bez kvalitetnih zamjena, čak su ostalo igrači koji neće ni igrati toliko kao npr. Mikel. Ili npr. doveden je onaj odbrambeni a neće igrati možda ni minute. Kakvi su to potezi? Ti ljudi primaju platu da se šprdaju sa transferima. Baš me zanima ko preporuči onog odbrambenog igrača, ne znam mu ni ime.Bez pravih pojačanja nemaš šta tražiti. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.