Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Duzi post, ne znaci dobar post. Ne kida ni Cuadrado, a ni Salah. Mrsko mi na ove ostale gluposti odgovarati.

Isto tako forum ne služi da bi vrijeđao nekoga znaš, već služi da svako iznosi svoje mišljenje. Tako da, ja sam svoje mišljenje iznio i ja stojim izza toga, ti imaš prao napisati da se ne slažeš, ali nemaš pravo pisati kako su to gluposti.  Previše si dopuštate pojedinci, al dobro.

Kidaju i Cuadrado i Salah, jer imaju minutažu, vjeruje im se ;)   I svi oni gore nabrojani, dok gle čuda, kod nas nisu mogli, što li??  Sigurno zato što ja valjam gluposti.  Al nek su tvoje sve pametne, to je važno.

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 393 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Naravno da ce ti rec da su gluposti, ne moramo uzet u obzir jacinu lige, za razliku cemo uzet samo minute koje su imali kod nas. Imali su ih jbt, kolko tolko ali su imali. Oduceni od fudbala su izgledali, nisu se mogli sastavit s loptom, nisu dorasli zadatku i ni blizu nivoa.

Ali sto Wisey kaze, preglupo je sad plakati i sjecati se tih igraca. To je ono sto kazem, sad se sefu sve gleda. Najmanja sitnica, sve bas sve. I to me nervira.

Mou voli ovaj klub vise od bilo kojeg na svijetu, licemjerno je rec da nije tako sad. Nakon losih rezultata. Nakon svega loseg, nakon svakakvih cudnih desavanja, poraza, pressica, izjava... Sve je protiv nas, nemamo no srece, ne kazem da nezasluzeno gubimo ili da smo nezasluzeno tu gdje jesmo, daleko od toga ali definitivno nimalo srece nemamo na nasoj strani. A treba nam, treba nam i sreca i znanje koje nas sef IMA, kako neko moze rec da nema to vise, treba nam par dobrih jakih tekmi, treba nam pojedinaca, treba nam da ne primamo olako golova, na kraju krajeva treba nam puno puno vise vjere i strpljenja... Ruzno je pricati da sefa boli kurac, ne boli, nista mi ne mozemo znati sta se sve tamo desava, sta je iza zatvorenih vrata. Zapital se iko od vas zasto mu ne daju otkaz, zasto mu vjeruju i dalje, zasto mu daju podrsku. Najlakse je dovest novog trenera. Mislite da je s tim problem rijesen? Nije!!! Preprepreslaba nam je konkurencija, donekle je Mou kriv, ali nije to sve njegova krivica. Sigurno je on imao svojih top zelja koje mu nisu ostvarene. Pa ne drzi on sve konce kluba Chelsea, mnogo je to slozeniji sistem jebemu mater.

Da se okrenem malo onom cime raspolaze, odnosno cime grijesi s tim sto ima. Bane-Fabregas. Uz duzno postovanje i svu ljubav prema Banetu, njegovo je kako izgleda gotovo na ovom nivou. Azpi umjesto Baneta greska broj jedan. Greska broj dva Cesc i nedovoljno dobra zamjena. Dalje sve na stranu, al za mene Ruben jos nije taj nivo da bude standardan prvotimac, tj. da bude top da bude prevaga. Vidjelo bi se to da igra koliko vi svi zelite. Za mene je on igrac za buducnost. Drugacije je trebalo s njim i treba i eto jos jedne sefove greske. Moje misljenje. Grijesi sef dosta, ali ne mogu a da ne podijelim krivicu, barem 50:50 sef-ostali...

Svi mi zelimo najbolje klubu(sem wiseya koji ne zeli penal ako ce bit nezasluzenih bodova hehe), ali dobro treba razmislit o otkazu i o tome sta ce isti donijet. Dobro treba razmialit ko to moze nesto bolje uciniti za nas klub. Ko to moze zasjesti duzi niz godina i istisnuti sefa malo iz nasih srca. Pomaketi malo u stranu, za mene ga niko nikad nece istisnuti. Shvatam ja da ovdje puno klinaca udje pa pise klopp gvardilo itd, svi boljo strucnjaci od sefa... Al nmg vise citati to, sjebo sam zivaca od pocetka shipa da to nije normalno. Molim vas malo racionalnije razmisljajte o komplet situaciji pa pisite.

Za kraj, sefe radi sta znas zelim ti sve najbolje. Jos uvijek te podrzavam, jbg

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Kada samo vidiš činjenicu da on nakon osvojenih 8 bodova iz prvih 8 utakmica i dalje svaki trenutak koristi isključivo da bi sebe digao do zvjezda, ne znam kako ga nije sramota da u ovoj situaciji daje izjavu tipa "ako meni daju otkaz, ostaju bez najboljeg trenera" znači karakter nula, ja bi njega nakon ove izjave otpustio bez problema.

dzan  

U tom dijelu gdje govoris kako voli klub i te stvari, skoro niti sa jednom se ne slažem ali neću ti reći da su gluposti. A i tebi svaka čast kao i diablu, također i penzioneru koji me sinoć isto tako uvrijedi.  Ako se ne slažete samnom, možete napisati to, možete svoje argumente istaknuti, možete me i na ignore staviti nikakav problem, al mislim da nije uredu da me nazivate glupim i da iznošenje moga mišljenja smatrate glupostima. 

A to da najviše voli Chelsea

BGCBC96CUAEKLoJ.jpg​

Isto tako forum ne služi da bi vrijeđao nekoga znaš, već služi da svako iznosi svoje mišljenje. Tako da, ja sam svoje mišljenje iznio i ja stojim izza toga, ti imaš prao napisati da se ne slažeš, ali nemaš pravo pisati kako su to gluposti.  Previše si dopuštate pojedinci, al dobro.

Kidaju i Cuadrado i Salah, jer imaju minutažu, vjeruje im se ;)   I svi oni gore nabrojani, dok gle čuda, kod nas nisu mogli, što li??  Sigurno zato što ja valjam gluposti.  Al nek su tvoje sve pametne, to je važno.

Pa kako reagovati, kada kazes da Cuadrado i Salah deru u ligi? :O Cuadrado jos veci retard nego kod nas :S Salah igra solidno, ali se pogubi precesto, isto kao i kod nas. Ne znam o cemu pricati sa tobom, o slici Mourinha u realovoj opremi ? Je li to ne smije nositi opremu kluba kojeg vodi ?

Cuadrado gori nego kod nas?? De nemoj me zasmijavati majke ti, nego odgledaj koju utakmicu Serie A, pa komentariši. 

Ovo za Mourinha , malo sredi vid ;)

Skoro je Alegri izjavio da je Kvadrado dobar igrac samo jos treba da nauci kada da dodaje loptu, sreca pa ima tek 27 godina pa ce u narednih par sezona sigurno uspeti da nauci :D

Right back Branislav Ivanovic is in awful form. Yet he has played more minutes this season than any other player. There seems a reluctance to switch Cesar Azpilicueta from left back and introduce Baba Rahman, signed from Augsburg in August for £21.7million.

‘Baba Rahman doesn’t know what it is to play in this kind of championship,’ said Mourinho. ‘He needs time to adapt. At the same time, every team is a team of giants. 

'If you don’t have a minimum of five tall players good in the air, you are dead on set-pieces. When I play Azpilicueta and Baba, I have only three.’ 

Kakav je ovo lik jebote zivot, cuj ne zna Rahman igrati u Premiershipu ko da ga je doveo iz prve lige federacije BiH a ne iz Bundeslige hahahh

A i ovo za visinu je smijurija kad skontas koliko su golova primili iz prekida.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Mene sto se tice ima logike to za prekide, mozda smijesno zvuci nekome ali eto... A da se postavlja pitanje za koji kurac je doveden, to bez daljnjeg... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Cuadrado gori nego kod nas?? De nemoj me zasmijavati majke ti, nego odgledaj koju utakmicu Serie A, pa komentariši. 

Ovo za Mourinha , malo sredi vid ;)

Pa uz pomoc Arene i gledam italijane, jesu retardirani odreda svi. I opet tu taj Cuadrado jos gori od konkurencije.

Sto se tice slike, rekao je da voli 3 tima, Porto, Chelsea i Inter. I tako ce to uvijek biti.

Sto se tice slike, rekao je da voli 3 tima, Porto, Chelsea i Inter. I tako ce to uvijek biti.

Tipičan primer plastike, možeš samo jedan klub da voliš.

Ma Baba Rahman je kriv za sve jer se još nije adaptirao na ligu. Pa što ga niste poslali u neki engleski klub a Luiza ostavili dok se ovaj "adaptira."

Ovog Murinja drogiraju.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Nema ovde srece,ovo sto sam pricato za Babu je horor,decko dolazi iz jedne Bundeslige koja je uz PL najjaca liga na svetu on prica da nije spreman,on je jednostavno covek koji nema herca za mlade fudbalere,vidimo kakvi bekovi igraju u Arsnelau neko Monreal,Beljarin koji su fizici slabiji od babe,danas gledam Everton igraju neki klinci iz omladinskog pogona imas osecaj kao da godinama igraju u PL.

Jednostavno,ne veruje mladim fudbalerima i to je problem najveci sa Murinjom.

Kurciti se mora

Portugalac je istakao i da uživa u nekim apsektima kako sam priznaje najgoreg perioda trenerske karijere.
„Ovo mi samo pokazuje koliko sam veliki. Ne bojim se, nisam očajan i neću plakati. Shvatio sam koliko sam veliki i dalje. Kada pobeđujete i osvajate titule, onda je život lak. U ovom trenutku mi je teško i nesrećan sam zbog loših rezultata, ali sam srećan zbog načina na kojim to sve podnosim i kako se suočavam sa tim.“

Kaže da Baba ne zna kako je igrati u ovoj ligi, pa kako će znati ako nije dobio ni sekunde na terenu, možda mu Bane koji igra u top formi nakon svake utakmice priča svoj iskustva. Žao mi Babe jer je napustio jednu zdravu sredinu i došao u cirkus ekipu..

Baba ne zna kako je igrati u PL, a ako posmatra situaciju može zaključiti da u ovoj ligi možeš igrati ako si u kanal formi ali ne možeš igrati ako nisi upoznat sa ligom u kojoj si odigrao 0 minuta, jebeni Mourinho i njegova logika.

Doveo je čovjeka da bi ga čitavu sezonu upoznavao sa ligom dok mrtvi Bane glumi beka, znači bitno je da mi imamo pet bandera na prekidu a to što protivnici prave autoput po strani gdje igra Ivanović to je manje bitno, dok imamo činjenicu da smo iz istih prekida primili golove.

Ja i dalje mislim da je otkaz Mourinhu jedini način da mi pokrenemo sezonu, očigledno da u svlačionici ne postoji atmosfera jedne složne ekipe, mislim da mnogi igrači žele otkaz Mourinha i tako i igraju kao iz protesta, ako ne uđemo u top 4 ostajemo bez LP i onda dolazi prava katastrofa, onda su odlasci glavnih igrača realnost, jer niko od tih igrača neće sebi dozvoliti igranje u LE. Iz sedmice u sedmicu ništa se ne mijenja, mi se pretvaramo u prosjek klub kojem je normalno da nas Soton bez nekih problema pobjedi na SB, uz sve to naš trener jedino što radi to je da diže sebe. Borba sa Tottenhamom je naša realnost..

Mourinho mi je zgadio i utakmice i sve što ima veze sa fudbalom.

Opet prodaje maglu, kaze Baba Rahman nezna kako je igrati u premiershipu, preko klupe ce vjerovatno nauciti, ubaci ga nemoze biti losiji od Ivanovica nikako.

Dobio punu podršku kluba. Ljudi u klubu na čelu sa Romanom mu vjeruju.

Chelsea have officially given under-fire manager Jose Mourinho a 'vote of confidence' after releasing a club statement insisting that the outspoken Portuguese coach is not about to lose his job despite a terrible start to the 2015/16 season.

The statement read, "The club wants to make it clear that Jose continues to have our full support.

"As Jose has said himself, results have not been good enough and the team's performances must improve. However, we believe that we have the right manager to turn this season around and that he has the squad with which to do it."

http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2015/10/club-believes-in-manager-and-squad.html

Ja u ovom saopštenju vidim i drugu stranu osim podrške, posebno u ovom dijelu: As Jose has said himself, results have not been good enough and the team's performances must improve.

Što je u prevodu: Imaš 2 utakmice da popraviš I IGRU I REZULTATE, inače letiš.

However, we believe that we have the right manager to turn this season around and that he has the squad with which to do it.

Prevod: Ne završiš li u top 4 noga ti je, jer smo ti dali kvalitetne igrače i sad razmisli kako ćeš ih upotrijebiti.

Dakle, ovo saopštenje više vidim kao pritisak na njega nego kao podršku njemu.

I ja sam jedan od onih sto su protiv stalnog mijenjanja trenera i smatram da je najpoštenije da se Murinju ukaže potrebno povjerenje i da pokuša izboriti top4.Međutim, ukoliko to ne uspije otkaz je najrealnije rjesenje.To je nesto sto nas moze debelo unazaditi ukoliko se desi,pocev od igraca koji bi mozda izrazili nezadovoljstvo neigranjem lige šampiona pa do toga da ne mognemo kupiti nove dobre i kvalitetne igrace.U januaru kupiti bar 3-4 nova igraca podhitno.

U januaru kupiti bar 3-4 nova igraca podhitno.

Koga god kupimo igrace opet Mourinhovi ljubimci. Evo ti primjere Baba Rahman neigra a igra Ivanovic koji je nikad losiji. Lofuts Check je bio dugo u akademiji pokidao protiv Macabi Telaviva i on odmah narednu na njegovo mjesto gura Mikela. Problem je u Mourinhovoj taktici davanja pojedinim igracima previse prilika.

Čelsi je ovim saopštenjem i odlukom napravio presedan. Da je na njegovom mjestu bilo koji drugi trener dobio bi otkaz već davno. ReLo čita između redova i tumači onako kako on želi da vidi ali ne mora značiti da je tako. Ono što je važno u saopštenju je to da klub u ovom trenutku stoji uz Murinja a do kad će to biti tako zavisi od mnogih faktora , između ostalog i rezultata kao najbitnijeg.

Što se mene tiče neka nas izvuče iz krize kako zna i umije a upravni odbor neka radi šta hoće i kad hoće.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.