29. septembar 2015.11 god. comment_236501 Sreća pa nam nisu svirali penal u 90+ da bi imao čime da se opravda. :) Bar da jesu, pa da se oparim... Sramni smo, kao i njegovo vodjenje tima, postavljanje igraca, prvih 11 i mnogo stvari.. od onako sigurne ekipe na pocetku prosle sezone do ovog bunara... ko je krivac? Ko moze drugi biti kriv? Imao si igrace, imao si prelazni rok.. dovodis neke Djibudobioa zato sto te Everton jebe 2 meseca? Sramota su ovi rezultati, ova igra.. ova forma igraca. Ko je za to kriv? Ivanovic? Nije on kriv zato sto igra iako je ocajan, sto Matic sedi na klupi ili Hazard, a Ramires igra krilo.. Prijavi
30. septembar 2015.11 god. comment_236518 Sreća pa nam nisu svirali penal u 90+ da bi imao čime da se opravda. :) Sacekaj, ti navijas ocigledno da ispadnemo iz svega, samo da bi imao nesto da pricas protiv managera ? :S Nije ti vazniji bod, nego ti je vaznije srati po mou, hajde da nije bio penal, nego je 150% bio penal, moralo se ono svirati... Prijavi
30. septembar 2015.11 god. comment_236523 Sa ovim igrackim kadrom i nacinom igre koju on forsira,za vikend ce da potpise sam sebi smrtnu presudu,ako ne primeni radikalne neke mere protiv Sautemptona bojim se da nam novi neuspeh ili ti poraz ne gine. ONO sto mi je proslo kroz glavu je izjava nekog spanskog novinara iz Marke,kad se vratio u Celzi rekao je sledece: da ljudi zive u zabludi da to nije onaj Murinjo od ranije kojeg su znali,sad je ta recenica poprimila punu konotaciju. Prijavi
30. septembar 2015.11 god. comment_236529 Nek se zabije i on i Eva i Ivanovic u šest pički materina. Dopizdilo sve, prvo sto nista ne kupuje u prelaznom roku, drugo sto ne zna postaviti ekipu. Retard Prijavi
30. septembar 2015.11 god. comment_236533 [quote name="Eden Hazard(10)" post="236523" timestamp="1443577184"] Sa ovim igrackim kadrom i nacinom igre koju on forsira,za vikend ce da potpise sam sebi smrtnu presudu,ako ne primeni radikalne neke mere protiv Sautemptona bojim se da nam novi neuspeh ili ti poraz ne gine. [/quote] Pa mora igrati sa ovim igračkim kadrom, ne može dovesti nikoga. Uradio je nešto radikalno. Nije mu igrao Hazard, nisu ni Terry, ni Matic a i kad su igrali gubili smo. Baš me zanima šta bi ti uradio za sljedeću utakmicu. Ali pošto te nema do sljedeće lošije partije ne očekujem odgovor. Jedino što nije do sada uradio je to što nije kaznio Ivanovića za sve loše partije koje pruža. Prijavi
30. septembar 2015.11 god. comment_236545 Ulazimo iz neuspjeha u neuspjeh totalno hladno u opušteno, kao da smo Cardiff, bez nekih rezova koje prave veliki klubovi kada se nađu u krizi, bez nekih poteza sa kojim se pokazuje želja da bude bolje, to je ono što brine, kao da su nam porazi postali realnost. Meni ne može biti jasna odluka da mrtvog Ivanovića ostaviš u prvom sastavu a Hazarda na klupi, Ivanović je potrošen igrač koji uz sve to nije u formi, čim krilo rivala krene na njega znaš da je to već prilika za njih, dok Hazard takođe nije u nekoj formi ali on u svakom trenutku može biti igrač poteza, jednostavno previše je kvalitetan da bi ostao na klupi u situaciji kada dolazimo do ovakvih rezultata. Samo se nadati da možemo do 4.mjesta, ja više uopšte ne gledam koliko kasnimo za prvim mjestom već samo koliko kasnimo za 4. mjestom. Prijavi
30. septembar 2015.11 god. comment_236546 Sacekaj, ti navijas ocigledno da ispadnemo iz svega, samo da bi imao nesto da pricas protiv managera ? :S Nije ti vazniji bod, nego ti je vaznije srati po mou, hajde da nije bio penal, nego je 150% bio penal, moralo se ono svirati... Ma ja navijam za Arsenal nego se pravim ovde. :P Ako nisi odmah shvatio zašto sam ono napisao, nema vajde ni objašnjavati. Prijavi
30. septembar 2015.11 god. comment_236560 Ne zamjerim mu veceras nista osim stavljanja Ivanovica u prvih 11.Dobru je igru i taktiku postavio,to sto igraci prave individualne greske nije do njega. Ja se licno zapitam sta Murinjo moze da promjeni kada nemamo dovoljno kvalitetne igrace koji mogu ove panjeve zamjeniti. da baš, ekipa vrijedna preko 500M (4 po vrijednosti u svijetu po transfermarketu) nije dovoljno kvalitetna da pobjedi Newcastle, Palce i sl. A opet čak i ako nije, tko je kriv za to? Pa mou je ovdje već treću sezonu, on dovodio igrače koje nazivaš panjevima, a oni koji su tu još od prije njegova dolaska, opet je on kriv što ih se nije riješio. Prijavi
30. septembar 2015.11 god. comment_236607 Pa mora igrati sa ovim igračkim kadrom, ne može dovesti nikoga. Uradio je nešto radikalno. Nije mu igrao Hazard, nisu ni Terry, ni Matic a i kad su igrali gubili smo. Baš me zanima šta bi ti uradio za sljedeću utakmicu. Ali pošto te nema do sljedeće lošije partije ne očekujem odgovor. Jedino što nije do sada uradio je to što nije kaznio Ivanovića za sve loše partije koje pruža. Zasto ne daje sansu Loftus Ciku u PL decko je vise nego sprema,da zaigra sa Maticem bila bi druga prica,mali Traore je takav talenat da igra u napadu dao bi vise golova nego Kosta do sada...Imao tesko obolelog coveka na klupi koji unistava klub. Prijavi
1. oktobar 2015.11 god. comment_236707 Bolje sad da gubimo, da dobije otkaz i gotovo izdajaaa Prijavi
1. oktobar 2015.11 god. comment_236711 „Tek je početak sezone. Ima još puno utakmica i puno iskušenja do kraja. Nismo krenuli dobro i to je jasno i meni i igračima. Svjesni smo da možemo i moramo bolje. Ono što me raduje je činjenica da to i možemo. Čitam u medijima da je potrebno probuditi igrače. Znam ja to. Znaju to i igrači. Ono što može veseliti navijače Chelseaja je činjenica da ja znam kako se prelazi iz negativne u pozitivnu energiju. Od danas će biti onako kako ja kažem, a uvjeren sam da će to donjeti i rezultate. Da ne bude zabune, igrači se slažu sa mojim stavom i filozofijom i spremni su stati iza mene kao i ja iza njih." - Jose Mourinho Prijavi
1. oktobar 2015.11 god. comment_236712 U fazoinu igrace totalni bunker na 1-2 gola,evo isprozivao ga klulturno Kuman danas koji je on posebni. Prijavi
1. oktobar 2015.11 god. comment_236714 „Tek je početak sezone. Ima još puno utakmica i puno iskušenja do kraja. Nismo krenuli dobro i to je jasno i meni i igračima. Svjesni smo da možemo i moramo bolje. Ono što me raduje je činjenica da to i možemo. Čitam u medijima da je potrebno probuditi igrače. Znam ja to. Znaju to i igrači. Ono što može veseliti navijače Chelseaja je činjenica da ja znam kako se prelazi iz negativne u pozitivnu energiju. Od danas će biti onako kako ja kažem, a uvjeren sam da će to donjeti i rezultate. Da ne bude zabune, igrači se slažu sa mojim stavom i filozofijom i spremni su stati iza mene kao i ja iza njih." - Jose Mourinho Moze, hajde da vidimo sta se dalje desava... Vjerujmo u sefa Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
2. oktobar 2015.11 god. comment_236735 http://www.sportklub.rs/zvezde-okrecu-ledja-murinjuznaci gotov je,samo je pitanje. Prijavi
2. oktobar 2015.11 god. comment_236737 Ode nama sezona u kurac. Ono sto sam pisao prosle godine da nas krasi duh, zajednistvo, sloga, porodicna atmosfera i prijateljstvo... sve se okrenulo naopako. Nazalost. Ko je kriv, ne znam, ali ovako necemo jos dugo. Prijavi
2. oktobar 2015.11 god. comment_236746 Ma glupost obicna,kakve urote i picke materine.Mediji jedva cekaju da neko od zvijezda ne zaigra u prvoj kako bi osuli paljbu odnosno kako bi oni u nedostatku konkretnih i tacnih informacija imali o cemu pisati.Jbga,valja zaraditi platu. Prijavi
2. oktobar 2015.11 god. comment_236747 Ne kazem da je istina, ali Neil Ashton je znao imati tacnih informacija iznutra samog kluba. A ovo je originalno njegov clanak iz Daily Maila, uz malo senzacionalizma nasih kod prevoda. Prijavi
2. oktobar 2015.11 god. comment_236748 Ne kazem da je istina, ali Neil Ashton je znao imati tacnih informacija iznutra samog kluba. A ovo je originalno njegov clanak iz Daily Maila, uz malo senzacionalizma nasih kod prevoda. Ne treba,on da nam kaze vidi po govoru tela igraca na samom terenu,da imaju neki konflikt sa Murinjom. Prijavi
2. oktobar 2015.11 god. comment_236749 Pošto je zatvorena tema za prelazni rok, ostaviću ovde, navodno sledećeg leta spremamo 29 miliona funti za portugalskog TINEJDŽERA Rubena Nevesa. Igrao je protiv nas dobro u LŠ. Prijavi
2. oktobar 2015.11 god. comment_236756 Kaže da imamo krticu u klubu, ponavlja se priča iz Reala :D Prijavi
2. oktobar 2015.11 god. comment_236758 'Neću vam reći koga ću poslati na teren sutra protiv Southamptona. Možda imate neke izvore koji vam to mogu otkriti. Juče i danas smo odradili taktički trening, te sam siguran da imate neku krticu koja će vam otkriti šta smo radili' Hahahaha, ne treba nam krtica kad svaku utakmicu koristiš iste igrače i formaciju. Source: http://www.chelseabalkan.com/index.php/201510025481/vijesti/izjave-i-intervjui/mourinho-imamo-krticu-u-klubu.html Prijavi
2. oktobar 2015.11 god. comment_236759 U fazoinu igrace totalni bunker na 1-2 gola,evo isprozivao ga klulturno Kuman danas koji je on posebni. Otkud ti? A da ti si aktivan na ovoj temi i još ćeš dugo biti osim ako ne padneš na aparate nakon poraza bunkeraša Semeonea.. Mi ne bi trebali ništa čitati, nikakve špekulacije, samo bi tebe trebali pitati šta se dešava jer ti sve znaš. Još se nije na ovom forumu pojavio veći negativac i pesimista od tebe. E neće biti kako ti misliš razbojniče. Ti želiš da Chelsea izgubi a svi mi želimo da pobijedi. To je razlika između nas koji navijamo za Chelsea bez obzira ko je trener i tebe koji navija protiv samo zato što je trener Murinjo. Ne vjerujem svemu što se piše u novinama jer kada nema rezultata onda se piše svašta i dešava se da se atmosfera u klubu zbog toga pokvari ali čisto sumnjam da su mu igrači okrenuli leđa. Murinjo nije bilo kakav trener niti je trener koji je tek došao u Chelsea. Ono što je najbitnije je da ima povjerenje čelnih ljudi a ja vjerujem da ima. Da nema, već bi bio bivši. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.