Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 393 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Vidjet cemo sta ce da odradi sljedecu tekmu, ne bi trebalo barem igra kao u prvom poluvremenu da se desava.

Bio je u Portu, Interu, dosta od njega zemice ;)

U Portu koji nikada do sada nije bio jaci ok, njegova zasluga. Inter je imao dobru ekipu ne mozes nikako reci da je to samo njegova zasluga, u tom Interu je i Manchini vezao 3 sezone za redom osvojivsi titule i kupove.

Vezao je mancini kurcinu u tom interu, vidjeli smo sta je ucinjeno od njega, kada je mourinho otisao.

Ne moras meni vjerovati evo ti dokaza, Mourinho je precijenjen trener i ne mozes nikako reci da prije njega nije nista uradjeno u Interu

Evo ti Manchinijevih trofeja, svaku sezonu je osvojio nesto.

slika1-c70220.png

slika2-65db3d.png

Lahko je Mourinho otici u veliki klub pun zvijezda i falit se uspjesima, evo sto sad ne promijeni nesto ako je tako pametan, smijem se kladiti da jedva ceka otkaz.

glupost je govorit da je mou loš trener jer rezultati govore suprotno. To što nam ne ide ne znači trebamo obezvrjeđivat njegove dosadašnje rezultate i uspjehe. U svom najboljem periodu je bio jedan od najboljih trenera svijeta i takav će u povijesti ostat i zapamćen, međutim taj period je prošao, on više nije ni sjena onogo što je nekoć bio plus po meni je njegov najveći problem što je očito nije trener za dugi period, došao je odradio svoje dvije sezone i sad je vrijeme za rastanak.

Zemo nemoj se provaljivati ko Boga te molim.Nekad je pametnije nista ne reci nego svasta pricati.

O cemu ti? Osvojio je ligu prvaka s Interom i to je uspjeh koji treneri nisu imali prije njega. Trenutno imas bar 5 trenera koji su bolji od njega.

Čovječe, diskusije i polemike o trenerskim kvalitetima Josea Mourinha i izjave da je prosječan trener, aman, ne želim ni da komentarišem to.

Činjenica je, da je ove sezone u mnogome podbacio, prvo u sastavljanju ekipe za novu sezonu, pa nadalje. 

Meni je od svega najtužnije, što nikakve promjene nema, iz utakmice u utakmicu, uvijek se sve svodi na isto, isti stil igranja i isti stil pušenja, mijenjaj nešto, u najgorem slučaju zatvori se, traži ti šansu iz kontre, ako je odbrana u tolikom rasulu. 

Svaku utakmicu ista slika, beskrajna dodavanja na sredini i kraj napada pred protivničkim golom, bez ikakve jebene opasnosti.

Kakvih 5, ima ih mnogo više. Mourinho je nažalost trenerski Torres.

Otprilike da je tako. Mi s njegovim ostankom na klupi cemo samo tonuti dublje nego sto jesmo.

Čovječe, diskusije i polemike o trenerskim kvalitetima Josea Mourinha i izjave da je prosječan trener, aman, ne želim ni da komentarišem to.

Činjenica je, da je ove sezone u mnogome podbacio, prvo u sastavljanju ekipe za novu sezonu, pa nadalje. 

Meni je od svega najtužnije, što nikakve promjene nema, iz utakmice u utakmicu, uvijek se sve svodi na isto, isti stil igranja i isti stil pušenja, mijenjaj nešto, u najgorem slučaju zatvori se, traži ti šansu iz kontre, ako je odbrana u tolikom rasulu. 

Svaku utakmicu ista slika, beskrajna dodavanja na sredini i kraj napada pred protivničkim golom, bez ikakve jebene opasnosti.

Svaka cast za komentar, prilicno si u pravu. Tako se kritikuje, osnovano i objektivno. Podbacio jeste, to je ocigledno. Na takvu kritiku moze da se odgovori bez problema i da se lepo nastavi diskusija.

Sramota me ko sve navija za Celsi, boli me kurac uvredite se. Pun mi je kurac vise prica kako je Murinjo prosecan trener koji je sve osvajao bez konkurencije i na srecu. Stavljate subjektivno misljenje ispred kluba. Dosad sam skontao ko voli a ko ne voli Murinja, skontao sam i ko ga mrzi i ne moze ocima da ga vidi, a prikriva to samo kada dobro igramo. Plastika jebena, kad sve ide lepo, onda se napalimo na Murinja i na triplu krunu, a kad ne ide onda necete da stanete iza tima i trenera nego sto kenjate. 

Smesno je traziti otkaz u ovom trenutku, smesno. Kretenski. Licemerno.

Talkchelsea nekima ovde truje mozak i rasudjivanje rekao bih. Senzacionalizam cist

Ne znam ni koji kurac vise dolazim na ovaj forum samo se nerviram... Pickasto ponasanje nekih ce me naterati da odjebem odavde.

O cemu ti? Osvojio je ligu prvaka s Interom i to je uspjeh koji treneri nisu imali prije njega. Trenutno imas bar 5 trenera koji su bolji od njega.

Hajd molim te navedi tih 5 trenera koji su bolji i trofejniji od njega.Pazi,ja ne pricam o njemu kao sadasnjem treneru,vec generalno kroz sve ove godine bavljenja ovim poslom,kako je to on prosjecan trener?Evo ubjedi me nekim jakim argumentom ja cu istog momenta prestati pratiti sport uopste,ne samo fudbal.

Svaka cast za komentar, prilicno si u pravu. Tako se kritikuje, osnovano i objektivno. Podbacio jeste, to je ocigledno. Na takvu kritiku moze da se odgovori bez problema i da se lepo nastavi diskusija.

b

Sramota me ko sve navija za Celsi, boli me kurac uvredite se. Pun mi je kurac vise prica kako je Murinjo prosecan trener koji je sve osvajao bez konkurencije i na srecu. Stavljate subjektivno misljenje ispred kluba. Dosad sam skontao ko voli a ko ne voli Murinja, skontao sam i ko ga mrzi i ne moze ocima da ga vidi, a prikriva to samo kada dobro igramo. Plastika jebena, kad sve ide lepo, onda se napalimo na Murinja i na triplu krunu, a kad ne ide onda necete da stanete iza tima i trenera nego sto kenjate. 

Smesno je traziti otkaz u ovom trenutku, smesno. Kretenski. Licemerno.

Talkchelsea nekima ovde truje mozak i rasudjivanje rekao bih. Senzacionalizam cist

Ne znam ni koji kurac vise dolazim na ovaj forum samo se nerviram... Pickasto ponasanje nekih ce me naterati da odjebem odavde.

Nije to razlog da odeš, ako je rasprava u okviru kluba, kakva god da je nema veze, uvijek imaš istomišljenike ili ljude koji misle približno kao ti.

Bio je nekad Mourinho vrh, laže ko kaže da nije, Ali mene iskreno zaboli klitoris za nekada, nisam pretplaćen na History TV kao neki Looserpolovci i slični. Mene zanima ono što je sad. 

Mourinho je nekad bio dominantan trener, danas više nije. Ne zna se prilagoditi današnjem nogometu, protivnicima.

Po meni postoji dobra analogija između nogometaša i trenera. Ako nogometaš može propasti (Torres recimo), može i trener. Zašto to ne bi moglo biti tako?

Mourinho je nekad vozio automatik i bio je najbolji u tome. Danas vozi manualni i jednostavno mu nejde, nije dobar u tome. Pregazilo ga vrijeme.

Nekad je bio mlad, nabrijan. Danas je samo tvrdoglav starac.

Imali smo neke kratkoročne uspjehe s njim, ali dugoročno gledajući, ništa se nije stvorilo. 

I naravno da ima mnogo trenera koji su bolji od njega. A mi navijači Chelseaja, mi koji gledamo njegov tim svaki vikend, mi bi to pogotovo trebali znati. Naravno treba samo skinuti rozne naočale i prihvatiti stvarnost.

Važi, navrati ako mou podvije rep i ode.

Hajd molim te navedi tih 5 trenera

1. Carlo Anceloti

2. Pep Guardiola

3. Jurgen Klop

4. Diego Simeone

5. Alan Pardew

Hoces jos.

Mourinho je nekad bio najbolji trener, nije to vise trener iz prvog Chelsijevog mandata.

Nabraja covek, nabraja, i onda stavi Pardjua u ovakvo drustvo....

Game over.

Alan Pardew je najbolji trener u premiershipu. Tebi ako se ne svidja to je tvoja stvar, Mourinho ga jos nije pobijedio. To je moj izbor.

1. Carlo Anceloti
2. Pep Guardiola
3. Jurgen Klop
4. Diego Simeone
5. Alan Pardew

Hoces jos.
Mourinho je nekad bio najbolji trener, nije to vise trener iz prvog Chelsijevog mandata.

Zasto ne budes cojk i odgovoris skroz na moje pitanje.Ni jedan od njih nije trofejniji od njega.I to on je daleko ispred njih.U isti kos sa njim mogao bi samo Anceloti.Zemo ne budi dvolican,trazio sam da mi kazes koji su to treneri kroz historiju bolji od njega jer si rekao da je Murinjo precjenjen trener koji je svoje uspjehe zasnivo na sreci.Insistiram na dobrom argumentu!

Zasto ne budes cojk i odgovoris skroz na moje pitanje.Ni jedan od njih nije trofejniji od njega.I to on je daleko ispred njih.U isti kos sa njim mogao bi samo Anceloti.Zemo ne budi dvolican,trazio sam da mi kazes koji su to treneri kroz historiju bolji od njega jer si rekao da je Murinjo precjenjen trener koji je svoje uspjehe zasnivo na sreci.Insistiram na dobrom argumentu!

Nisam nigdje spomenuo srecu nemoj sad i to natovarati. Anceloti je uspjesniji trener od Mourinha u svim segmentima, od lige prvaka pa nadalje. Moj odgovor je bio da trenutno ima bar 5 boljih trenera od njega a ne uspjesnih od njega.

Mourinho preživljava sa 8 bodova iz 7 utakmica isključivo na prošlu sezonu i onaj stari mandat (te šta se dešavalo između 2 boravka Josea), sve i jedan drugi trener bi u ovom scenariju bio smijenjen. 

Ne mozemo svu krivicu na SEFA BRATE NE IDEEE... Ne mogu da vjerujem da se trazi otkaz jebote. Lik ima punu podrsku svih navijaca i uprave i romana. Patite i dalje:))))))))

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.