Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 393 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Bane je krtica. Pokusava da se osveti Murinju zbog Eve. Sabotira ekipu ocajnim igrama a van terena odaje takitike i postave novinarima :D

"If we arrive in May and Hazard doesn't have a good period, we are in trouble and he is too because his season was very bad"

Još jedna izjava u maniru jedan bod je bolji nego nijedan.

http://www.espnfc.com/club/chelsea/363/blog/post/2643933/jose-mourinhos-methods-now-in-doubt-at-chelsea

http://www.espnfc.com/club/chelsea/363/blog/post/2638970/jose-mourinho-attacking-weakness-has-been-exposed

Procitati oba clanka, odlicna analiza i pravo novinarstvo.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Da. Bane Ivanovic bojkotuje vec 2 mjeseca i vise. Terry i Cahill također. Fabregas od januara bojkotuje kao i Oscar. Falcao bojkotuje još od kad je bio u Man Unitedu a Matić od kad se završila sezone. Ramires bojkotuje već dvije godine.

Ni jedan naš igrač nije imao uzastopno dvije solidne utakmice. Mislim da nije riječ o bojkotu nego je ovo ogledalo igre drugog dijela prošlogodišnje sezone. Post u transfer periodu ih je koštao.

Mnogo gotivim Murinja i nisam se nadao da ce do ovoga doci ali ovo je otislo predaleko tako da..

maxresdefault.jpg

Ne mozes vjerovati izjave kakve daje. Covjek misli da je iznad kluba.

Realno ovaj covjek nema vise sta ponuditi novo, nema imaginacije, pregazilo ga je vrijeme. Sasvim dovoljno utakmica ima i ove, a i prosle sezone koji to pokazuju. Igra nikakva, a vadjenje Matica je potez koji najbolje oslikava da je potpuno izgubio konce.
Obrusio se na igraca, Nemanja bio uz Davea najbolji protiv Citya, najbolji protiv Evertona, odlican protiv WBA.. Nedopustivo da se iskali na ovom momku.

Ima tu jos stosta za napisati al Mourinho ne bi smio nastaviti voditi ovaj tim jer bi moglo pogubno biti.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Necu nista komentirati sada, u svom kratkom zivotu sam naucio da se nista ne radi vruce glave. Samo cu obajviti video intervjua da oni koji znaju engleski cuju sta je Mou rekao, a ne da citaju ono sto relo s vremena na vrijeme zeli da cuju pa konstantno izvlaci iz konteksta i uvrce rijeci koje izgovori.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=9baePPZfRYA[/media]

Ja nikad ne bježim, nisam bježao kad je prvi put dobio otkaz, kad je AVB bio trener, kad je debeli konobar bio trener, neću ni ako Mou dobije sada otkaz, al da mi neće bit drago to svakako.

Ja isto dijelim mišljenje, svi kolektivno dijele krivicu, pa i trener, ali kako mourinho kaže uvjeren je u top4 do kraja sezone ako ostane trener i ja bih mu dao priliku...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.