Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kevin De Bruyne (2012-2014, 9 nastupa)

Istaknuti odgovori

Cekaj , nisam shvatio tvoj komentar hoces reci da on nije dobar? Da je u rangu Perisica,upravu si Belgijska liga nije ni priblizno jaka kao Engleska ali on je jedan on najvecih talenata , i nadam se da cemo ga dovesti . A sto jest jest ruzan je xD :D :D :D :D :D :D

Hocu reci da on jest potencijal, no jos uvijek nedokazani potencijal, takvih ima mali milijun u svijetu.

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 74,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Havertz bi i njih uspio ugušiti

• 100 asistencija u PL, od toga 99 za City i 1 za Chelsea. Šteta što ne igra odbranu, bio bi legenda Chelseaja.

• Zamisli da si tamo nekad imao KDBa i Hazarda ili sa Matom čak ili sad sa Kanteom...

Jesi ti pogledao njegove golove?Ima top u nogama, nisam mogao vjerovat kakve je golove dao na goal showu.

Jesi ti pogledao njegove golove?Ima top u nogama, nisam mogao vjerovat kakve je golove dao na goal showu.

mozda je dobar potencijal ali tip je isti šrek... xD ne zelim ga u timu... :D

edit: sada sam vidio njegova tri gola protiv brugge-a i mogu reci da prva dva nisu nista posebno... tj. i prvi i drugi njegov gol idu samo golmanu na dušu jer je to MORAO obranit... ali ovaj treci gol to je vec velemajstorija moram priznat... ;)

mozda je dobar potencijal ali tip je isti šrek... xD ne zelim ga u timu... :D

edit: sada sam vidio njegova tri gola protiv brugge-a i mogu reci da prva dva nisu nista posebno... tj. i prvi i drugi njegov gol idu samo golmanu na dušu jer je to MORAO obranit... ali ovaj treci gol to je vec velemajstorija moram priznat... ;)

Ko to bgt pita Äiji je to gol, golmanov ili igraÄev, on je postigao 3 velemajstorska gola i ni na jedan ne mogu da dam negativan komentar, a ovo što golmanu ide na dušu ne ide, kao ni ÄŒehu protiv Arsenala, mogao je odbraniti bar 2 gola al nije, pa bože moj ;)

Ko to bgt pita Äiji je to gol, golmanov ili igraÄev, on je postigao 3 velemajstorska gola i ni na jedan ne mogu da dam negativan komentar, a ovo što golmanu ide na dušu ne ide, kao ni ÄŒehu protiv Arsenala, mogao je odbraniti bar 2 gola al nije, pa bože moj ;)

sine... nemaš ti pojma... :P :D

Sve je izvesnije da ce Celsi probati da kupi De Bruynea, u januarskom prelaznom roku.

http://www.footylatest.com/chelsea-closing-in-15-million-rated-belgian-winger/25234

Al otkud sad 15 miliona :blink: :huh:

Sve je izvesnije da ce Celsi probati da kupi De Bruynea, u januarskom prelaznom roku. http://www.footylatest.com/chelsea-closing-in-15-million-rated-belgian-winger/25234 Al otkud sad 15 miliona :blink: :huh:

Ma daaaaaaaaaaaaj 15 miliona izrigat ću se pu pu pu fuj gada za ovog polurazvijenog i nedokazanog talenta 15 miliona, majketi Romane ja cu ti za tih 15 miliona glancat cipele 30 godina...više će ti se isplatit

• 1 mjesec kasnije...
momak je talenat nema sta , koga briga bolan za cijenu ne placate vi hajde molim te puno vam 15 mogo bi za 10tak , smijesni ste...neke cijene astronomske za neymara bi dali 40-50m sta je on dokazo igra sa amaterima , i ovo ce momku trebat 1-2 godine da dodje na razinu lige ali je jako dobra kupovina , uz lukakua matu staridza i njega imat cemo mome za dobrih 7-8 godina
Nadam se da ce doci, dobar igrac ima sut, dribling i sto je najbitnije pas.. zamislite nekad u skorijoj buducnosti njega i Josha kao par veznjaka :)
[quote name='sisa01' timestamp='1325724426' post='14675']Ija sam jos ljetos bio za njegovo dovodjenje, lik je stvarno masina s razornim udarcem :D[/quote]

mlad momak, bila bi to dobra kupovina za budućnost jer dečko ima 20 godina.
[url="http://theshedender.com/2012/01/tabloid-talk/chelsea-still-want-belgian-youngster"]Chelsea still want Belgian youngster[/url]
[url="http://theshedender.com/2012/01/tabloid-talk/chelsea-still-want-belgian-youngster"]http://theshedender....lgian-youngster[/url]
[quote name='chelseathebest' timestamp='1326137996' post='15834']

čekamo zadnji dan prijelaznog roka da za njeha platimo 20 mil eura više nego što zapravo vrijedi
[/quote]
pa naravno ne znam zasto ste si napeti tek je 9 01 mi obicno kupujemo 31 01
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1326148612' post='15902']
pa naravno ne znam zasto ste si napeti tek je 9 01 [u][b]mi obicno kupujemo 31 01[/b][/u]
[/quote]
:D Tačno tako. Ne treba ništa ni očekivati, do tada.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.