2. oktobar 2022.4 god. comment_334721 2 hours ago, Wisey said: Haverc je los. Ali treba reci da bi i Haaland kod sahiste izgledao malo bolje od panjine Lukakua. Kako bi Halland izgledao loše? Prijavi
2. oktobar 2022.4 god. comment_334726 Tako sto ne bi imao prilike. Sreca pa smo dobili Pottera, jer je Tuchel zamalo sterilisao napad. Prijavi
2. oktobar 2022.4 god. comment_334727 Bilo koji napadač bi u našoj igri izgledao loše jer jednostavno nema šanse za gol. Prijavi
2. oktobar 2022.4 god. comment_334733 7 hours ago, hamco said: Nastupi u finalima Lige Sampiona: Haaland 0-1 Kai Golovi za trofej prvaka Evrope: Haaland 0-1 Kai Golovi za trofej prvaka sveta: Haaland 0-1 Kai Golovi za reprezentaciju Nemacke: Haaland 0-10 Kai Tisina tamo. Havertz je Drogba, daje samo bitne golove. Haaland nabija statistiku protiv fenjerasa, nesto kao Lukaku. Prijavi
4. oktobar 2022.4 god. comment_334775 On 10/2/2022 at 12:44 PM, Kun Aguer0 said: Bilo koji napadač bi u našoj igri izgledao loše jer jednostavno nema šanse za gol. Kako to Chelsea ne stvara šanse za gol. Po dva zicera na svakoj utakmici promašimo. Hajde pogledaj highlights Christal Palace- Chelsea. Prijavi
4. oktobar 2022.4 god. comment_334776 55 minutes ago, barcelonahater said: Kako to Chelsea ne stvara šanse za gol. Po dva zicera na svakoj utakmici promašimo. Hajde pogledaj highlights Christal Palace- Chelsea. Pod Tuchelom govorimo kako Haaland ne bi mogao meda. Pod Potterom je dosta drugacije, vec se nazire dosta bolja napadacka igra. Prijavi
5. oktobar 2022.4 god. comment_334782 11 hours ago, barcelonahater said: Kako to Chelsea ne stvara šanse za gol. Po dva zicera na svakoj utakmici promašimo. Hajde pogledaj highlights Christal Palace- Chelsea. Kad se to igralo, koje takmičenje jel Kup Uefa ? Ne mogu da nađem, pomozi mi Prijavi
5. oktobar 2022.4 god. comment_334785 2 hours ago, Kun Aguer0 said: Kad se to igralo, koje takmičenje jel Kup Uefa ? Ne mogu da nađem, pomozi mi Neću ti pomoći. Pojasni argument, nije mi jasno šta govoriš. 12 hours ago, diablo_bih said: Pod Tuchelom govorimo kako Haaland ne bi mogao meda. Pod Potterom je dosta drugacije, vec se nazire dosta bolja napadacka igra. Bio bi zaista puno lošiji pod Tuchelom, to se slažem. Prijavi
5. oktobar 2022.4 god. comment_334789 Daj reLo provjeri IP ko je ovaj zajebant, na svakoj temi neki provokacije. Da se nije Cae vratio Prijavi
5. oktobar 2022.4 god. comment_334795 2 hours ago, reLo said: Trebinje. Dakle Rogex is back. vratio ti se pajdo Prijavi
19. oktobar 2022.3 god. comment_335324 Sraman nivo igre Aleskonera vec citave sezone. On je istovrememo i metiljav i bezobrazan i nadmen . A da samo znate koliko cesto sam pozeleo Vilijanu neku povredu, ali za ovog me je iskreno sramota. Da nije Nemac, mislio bih da mu je Ramadani ili Zahavi menadzer, a da je nas jadni klub sa Balkana, pa da zbog toga mora da igra. Prijavi
19. oktobar 2022.3 god. comment_335326 Volio bih samo da oni koji ga simpatisu ili koji smatraju da je dobar igrac da kazu u cemu je to on dobar. Jebo me sav svijet, pa ja sam Wernera kritikovao ali on je za ovog Maradona. Morata je bolji od Havertza. Neko je spominjao poziciju, pa danas je evo igrao 10-ku, igrao je do sad sve pozicije u napadu i nigdje nije solidan a kamoli dobar. Po kojoj logici je on kostao 70 miliona? Prijavi
20. oktobar 2022.3 god. comment_335336 Najviše prekršaja u ligi: 1. Moises Caicedo - 21 2. Kai Havertz - 20 Prijavi
20. oktobar 2022.3 god. comment_335337 Samo sto Caicedo pravi takticke faulove a Havertz jer kasni. Kakva smlata od igraca. Prijavi
20. oktobar 2022.3 god. comment_335338 Zamisli Škaro svršavao na ovu prevaru dok nije došao. Ni njega nema na forumu otkako je došao. Prijavi
20. oktobar 2022.3 god. comment_335344 Ubjedljivo najgori igrac ekipe ove sezone, cak i Jorginho nije vise king te titule. Prijavi
22. oktobar 2022.3 god. comment_335404 Generalno lik ne radi ništa korisno ove sezone, završnica nikakva, razigravanje suigrača nikakvo, ni dupli pas da odigra ni ništa. Svađa se i faulove pravi i to je to, nije mrljav fizički kao kad je došao ali nije nešto ni jak, presing nikakav. Broja je već bolji špic od njega a ako ovako nastavi ni na toj poziciji 10ke se neće dugo zadržati, skinuće ga Čuku mali Prijavi
22. oktobar 2022.3 god. comment_335416 54 minutes ago, Adi said: Havertz + 40 miliona za Bellinghama Nisu u Dortmundu ludi da ga placaju i pola ko mi. Prijavi
25. oktobar 2022.3 god. comment_335680 Đaba mu ako ovako ne nastavi dalje, je li to do pozicije ili do protivnika, ne znam, ali jednostavno neka mu ova utakmica bude osnova za svaki ostali meč. Gol je fenomenalan, nema tu puno priče. Ali mi je čudan igrač kako god okreneš. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.