11. februar 2023.3 god. comment_340261 Trom, loš prijem, loš pas, ne zna zicere završiti kad nije u ofsajdu, mekan u duelima i kao takav je standardan prvotimac. Znači Potter bukvalno samo zbog njega zaslužuje otkaz, na stranu sve ostalo. Prijavi
11. februar 2023.3 god. comment_340264 Zar nije zivot nepravedan, kako je moguce da ovako traljav covjek bude uopste profesionalan fudbaler a kamoli igrac jedne ekipe kao sto je Chelsea? Da je rodjen u Bosni, on ne bi igrao za Derzelez Zenicu, jebes mi sve. Prijavi
11. februar 2023.3 god. comment_340274 Da je Fofana ušao sa klupe i zabio 3 gola opet bi ovaj startao narednu. Prijavi
11. februar 2023.3 god. comment_340281 Spodoba od igrača. Bukvalno se lik godinu dana bruka po terenu. Inzaghi bi mu pozavidio koliko visi u offsideu. Al' boli ga kurac realno. Zna da će svaki vikend standardno u prvoj postavi biti. Silky German... Svanut' će mi kad ode iz kluba. Prijavi
11. februar 2023.3 god. comment_340282 21 minutes ago, hamco said: Zar nije zivot nepravedan, kako je moguce da ovako traljav covjek bude uopste profesionalan fudbaler a kamoli igrac jedne ekipe kao sto je Chelsea? Da je rodjen u Bosni, on ne bi igrao za Derzelez Zenicu, jebes mi sve. ima mali nafake. interesantno kako u fudbalu ima tako nekih igraca koji bez obzira kako igraju, opet se guraju, igraju, a neki koji bi bili zadnji na listi na prodaju, se prodaju preko noci. Prijavi
12. februar 2023.3 god. Popularna objava comment_340389 Haland 24 gola, ovaj 24 puta u ofsajdu ista stvar ako mene pitate Prijavi
12. februar 2023.3 god. comment_340391 A da je bio 10 puta u ofsajdu do bi bilo 17 sansi odnosno + 3 do 4 gola. To nista ne bi promenilo u tome kako ga mi dozivljavamo. On je covek koji apsolutno nije napredovao ni u fizickom ni u tehnickom smislu a y taktickom je nazadovao. Prijavi
12. februar 2023.3 god. comment_340402 On 2/11/2023 at 3:33 PM, reLo said: Torres je za njega Drogba. Torres je u svoje vrijeme bio igrač svjetske klase i najbolji napadač u PLu, tako da ne brukaj se reLo. Prijavi
15. februar 2023.3 god. comment_340516 Opet najgori ubjedljivo, sem pasa za felixovu prečku, u napadu nije ništa dobro uradio. Polukontra 3 na 4, on vrati Ziyechu nazad. Prijavi
15. februar 2023.3 god. Popularna objava comment_340526 Ajde pakuj se jebo ti sve svoje, ne izlazi mi na oci drugo poluvrijeme. Kakav beskrvni nakaradni beskicmeni strkljo, sto ti krvavih majki jebem pa onako se meni lopta ne bi odbijala da nikad lopte vidio nisam. Jel realno ovo jebote, pa ocekivao sam bar u LP da ce zivnuti a ono truplo truplo mati moja mila. Goni ga u 100 pm. Mililitar krvi i zivota nema u njemu jebem ga mlitava, kakav besprizorni beskrvnjak jebo mater svoju..mrs, i povedi Ziyecha, tu ste po zalaganju, trci, i krvi, u gram dva mater vam jebem obojici. Prijavi
15. februar 2023.3 god. comment_340527 Ma covek osnove fudbala ne zna ili se pravi blesav. U situaciji kada Enzo fantasticno startuje i doda mu loptu u noge, on ima jedan na jedan. Ali prvim kontaktom mu lopta bezi pola metra i tako se zavrsava akcija. Opis njegove igre ukratko Prijavi
15. februar 2023.3 god. Popularna objava comment_340529 ovo hamco ima alt profil i piše na ekavici 1/1 Prijavi
15. februar 2023.3 god. comment_340558 Jebem mu 17. koljeno i jebem mu sjeme i porijeklo retardirano. Najgori igrac ovog kluba je on. Cucurella, Ziyech, Chalobah su male mace za njega. Covjek koci citavu ekipu svojim traljavim kretanjem i prijemom lopte. Samo je Auba gori od njega ali i to samo jer ga boli kurac pa se ne trudi. Majke mi skaro ako si ziv i zdrav (nadam se iskreno da jesi), jebo te ovaj ljubitelj magaraca u dupe. Prijavi
15. februar 2023.3 god. comment_340561 stvarno djeluje kao da se prije pola sata probudi iz totalne anestezije Prijavi
15. februar 2023.3 god. comment_340562 1 hour ago, drogba 11 said: u gram dva mater vam jebem obojici. reLo de vrati one signature na forum, čisto da stavim ovaj post drogbe kao signature isto kao kad je dubrovcanin prije 10 godina stavio moj ep psovki Floranu Maloudi 3 minutes ago, hamco said: Majke mi skaro ako si ziv i zdrav (nadam se iskreno da jesi), jebo te ovaj ljubitelj magaraca u dupe. I ovo je veoma duhovito Prijavi
15. februar 2023.3 god. comment_340572 Ne smije vise parazitiranja u klubu biti. Ovo se mora nabiti nogom kilometrima daleko, taman i na gubitku bili. Govno od igraca. Ovo ako je fudbalski talent, onda sam ja krizanac Maradone i Pelea licno. Prijavi
16. februar 2023.3 god. comment_340635 Napokon imamo napadača koji je lider u više statističkih kategorija. Da je većina prekršaja proizašla iz pokušaja presinga ne bi mi bio problem. Prekršaji su mu uglavnom odraz nemoći. Prijavi
16. februar 2023.3 god. comment_340637 Covek se ne libi da skrlja i golmana i igraca, bilo sa loptom, bilo bez nje. Saglasan sam da je u pitanju nemoc, mada bih rekao i neuracunljivost. Prijavi
16. februar 2023.3 god. comment_340653 pokusava decko da ga izbace iz prvih 11 al poter se onda namjerno zainatio da jos vise igra. Prijavi
16. februar 2023.3 god. comment_340655 Eh kad bi njega u pudlicu uzeo atletik u zamenu za felixa pa da se zvratimimo za njima. Prijavi
4. mart 2023.3 god. comment_341542 Panjina skoro 40 metara sam prema golu trci i uspije promasiti sansu. Antitalenat. Prijavi
4. mart 2023.3 god. comment_341543 Al fakat je covjek teski kloc. Nemoguce da je uspio kao fudbaler a kamoli na ovako visokom nivou i da igra za jedna klub kao Chelsea. Prijavi
4. mart 2023.3 god. comment_341544 Nadam se da ga je Potter ostavio na terenu jer ne računa na njega protiv Dortmunda. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.