Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kai Havertz (2020-2023, 139 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 85,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Probaću analizirati bez da bacam drvlje. Ima tehniku, može kontrolisati loptu na malom prostoru i inteligentan je da utrči iz drugog plana (gol protiv Newcastlea pokazuje svo troje odjednom). To je po

• Hahaha cekaj jel ja to dobro vidim, sad smo došli do toga da Tuchel zabranjuje igracima da dodaju napadaču tj da pošalju loptu u prostor? Hahaha nadmašili ste i sami sebe. Nemaš kreativne igrače,

Objavljene slike

• Popularna objava

Ma i ja sam ga podržavao, ali dzaba tebi svi lični treneri i pičke materine kad ti niko ne kaže da se nabildaš. Drug nemaš eksplozivnost, nemaš dribling, nisi glup jedino što ti preostaje je da poradiš na snazi i ti i još 100 stručnjaka oko tebe ne možete to skontat. Jebo vam ja mater kolektivno. Ne možeš jedan duel pošteno dobiti, svaki put kad ti uzmu loptu udaraš ljude iz frustracije pa kako ti ne dođe u glavu da popraviš to. 

Treba vidjeti sa Bayernom neku posudbu do kraja sezone. Nek' ode fino da se nabilda, napuca ko konjina. Kad se vrati odvest ga fino, lijepo na stocnu pijacu i ostavit ga tu.

Govedo jedno nesposobno. 

Generalno je čitav napad takav, nema igrača koji je kao Hazard koji sve sam može da uradi, da napravi nešto iz ničega. Havertzu ili bilo kome ko igra u napadu trebaju šanse, ostalima treba odigra akciju sa njima itd. Nije niko od njih Hazard da uzme loptu sam, izvrne pola odbrane na guzicu i zabije. Možda bude ovaj novi malac od 100 miliona 

29 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Generalno je čitav napad takav, nema igrača koji je kao Hazard koji sve sam može da uradi, da napravi nešto iz ničega. Havertzu ili bilo kome ko igra u napadu trebaju šanse, ostalima treba odigra akciju sa njima itd. Nije niko od njih Hazard da uzme loptu sam, izvrne pola odbrane na guzicu i zabije. Možda bude ovaj novi malac od 100 miliona 

Moze Felix, al za nesec dana :D

Moze i Nkunku, al za jedno pola godine :D

Mudri je tip igraca slican Hazardu, brz ko metak, ima taj dribling iz mesta, jak je 1 na 1.  Cak i fizikalije ima dobre. Samo treba verovati u njega i bice on odlican. 

Mislim da nam je veći problem nedostatak igrača dobrih u igri bez lopte nego individualaca koji sami mogu napravit nešto. Fali i toga, ali takvih se može živjeti u dobro složenom sistemu, a bez ovih drugih nemaš oko čega složit sistem. Tu dobri dijelom leži problem zašto je Kai loš, trenutno on u špici nema smisla jer nije 9. Imao bi smisla kad bi imali igrače koji znaju iskoristiti prostor koji on može otvoriti svojim vračanjem u sredinu, ali mi to nemamo. Trebao je bit Sterling koji je to odlično radio u Cityu...

Al u jednom trenutku je pokazao koliko je spor da nisam mogao da vjerujem, prokomentarisao je i diablo na shoutboxu to, ne mogu naći trenutak, al bilo je skoro pa komično.

Moramo se rijesiti ovog "talenta" cim prije. Dosta je vise bilo parazitiranja u klubu. Sad bi ovaj na konto jednog gola 5 godina ugovor i mjesto u prvom sastavu. 

Bez pravog napadaca nema uspjeha. Rekao sam sa zlatnom loptom nikad se nece prvenstvo osvojiti, a tako je i sa Havercom kao centralnim igracem u napadu. 

3 hours ago, Wisey said:

Moramo se rijesiti ovog "talenta" cim prije. Dosta je vise bilo parazitiranja u klubu. Sad bi ovaj na konto jednog gola 5 godina ugovor i mjesto u prvom sastavu. 

Bez pravog napadaca nema uspjeha. Rekao sam sa zlatnom loptom nikad se nece prvenstvo osvojiti, a tako je i sa Havercom kao centralnim igracem u napadu. 

Ma on je napadac jer niti mi imamo drugog, niti imamo gde njega da stavimo. Najmanje smeta kad je gore u vrhu. 

Nemci poziv Bajerna ne odbijaju, i nadamo se da ce takav stici na leto.

16 hours ago, ker said:

Al u jednom trenutku je pokazao koliko je spor da nisam mogao da vjerujem, prokomentarisao je i diablo na shoutboxu to, ne mogu naći trenutak, al bilo je skoro pa komično.

Cini mi se Mount dao loptu u prostor i da se odbila od nekog defanzivca, samo da je brzi Havertz tu bio stigao bi do zicera, ali sta je, tu je.

21 hours ago, soxx said:

Jestel spremni za dolazak pravog Kai Havertza. Jos malo...

Uskladite obaveze, nemojte da bude nisam vam rekao

Ovdje se vidi da zna igrati desno krilo. Trebalo ga je tu forsirati.

Sto je najgore ja mislim da on ipak najvise moze pruziti upravo na ovoj poziciji napadaca koju sad igra. To je zato jer je spor da igra krilo, nije bog zna pokretljiv i svestran da igra na poziciji 10-ke. Ne kazem da igra napadaca nesto posebno dobro ali i dalje ga tu vidim od vece koristi nego bilo gdje drugo.

Meni je najvise krivo na njega sto nije radio na sebi fizicki. Pa jebemu majku vidis da ti je to najslabiji dio i opet boli te kurac. 

• Popularna objava
19 hours ago, diablo_bih said:

Cini mi se Mount dao loptu u prostor i da se odbila od nekog defanzivca, samo da je brzi Havertz tu bio stigao bi do zicera, ali sta je, tu je.

Ovdje se vidi da zna igrati desno krilo. Trebalo ga je tu forsirati.

U PL ne moze igrati krilo nikako. Mnoggo vise brzine, snage i eksplozivnosti treba nego u mekanoj Bundesligi. Tako da mani se te price. 

Ne moze ti krilo igrati lik od koga se lopta odbija oo od martinele. 

Ako ne ne razigra uz Felixa, Mudryka i Nonija na ljeto se pozdraviti s njim. Bukvalno mu je to posljednja sansa da pokaze sta umije i moze. 

Ja imam neki osjecaj da ce proigrati uz ova 2-3 pojacanja. 

1 hour ago, Whisper said:

U PL ne moze igrati krilo nikako. Mnoggo vise brzine, snage i eksplozivnosti treba nego u mekanoj Bundesligi. Tako da mani se te price. 

Ne moze ti krilo igrati lik od koga se lopta odbija oo od martinele. 

Pa generacijski talenti mogu sve dobiti. Ovaj je zajebao Romana i zbog njega se patimo godinama. Ako ne uspije sa Felixom i Mudrykom, nece vala ni sa Nkunkuom. Ja sam nekako uvjeren da svi ljevaci mogu igrati to desno krilo, samo treba imati volje i kuveta u sebi, sto Havertz na oko izgleda da nema.

Ako želimo Kaia da igra napadača, onda mora složit igru oko njega kao napadača. On može bit nekakva lažna devetka, koja neće zabijati hrpu golova ali će otvarat šanse drugima. Al onda treba i složit igru i igrača oko njega da to ima smisla. Ako očekujemo da će bit glavni strijelac sa 30+ golova onda sigurno nećemo ništa dobit od njega, jer on to jednostavno nije, ni profilom ni kvalitetom

10 minutes ago, ja13 said:

On može bit nekakva lažna devetka, koja neće zabijati hrpu golova ali će otvarat šanse drugima. 

Ova rečenica je sve što je pogrešno s našim napadom. Ko da ideš tri na jedan s golmanom i niko neće da puca. Treba imati sve tri igrača koja zabijaju golove redovno. Pod redovno mislim po 15ak (bez penala i hettrika protiv norwicha) golova sve trojica.

1 minute ago, BT14 said:

Ova rečenica je sve što je pogrešno s našim napadom. Ko da ideš tri na jedan s golmanom i niko neće da puca. Treba imati sve tri igrača koja zabijaju golove redovno. Pod redovno mislim po 15ak (bez penala i hettrika protiv norwicha) golova sve trojica.

Mislim da vise misli kao Jesus nesto, ne zabija, ali pravi pometnju. Doduse u Arsenalu je nesto i zabijao.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.