24. august 2022.4 god. comment_332728 Pas u prostor, hahaha. E a mora lopta na ving-beka pa makar bio smal sveta. Zaista se nekad pitam, je l neko gleda i analizira sve ove utakmice i ukazuje na greske, jer koliko mi se cini ponavljaju se beskonacno. Prijavi
24. august 2022.4 god. comment_332731 Bravo Adi bravo Bari, nemam vremena da kopam al ovo najbolje pokazuje tu tezu o Tuhelu i napadu. Ja kolilko se secam cak je i Kova u Interu i Realu imao bolje kreacije. Sve zavisi sta trener od tebe trazi sta ti pusta sta ne. Tuhel je veoma veoma rigidan po pitanju discipline u igri kako nazad kako napred. U prevodu Modric i Verati da su tu nema nista od kreacije. Top klasa igraci jesu takvi jer oni u sebi imaju tu lucidnost i ko im to sputava cao ili igrac ode ili propada. Nije cudo sto se on nije snasao pored veratija mbapea nejmara. Dobar trener zna na koji nacin i dokle idu granice te slobode u igri. Lamps je pa druga krajnost ali zato su se digli i Mount i Dzejms i Abraham za jako kratko vreme i zato je ona titula LS bar 30% Lampsova. Ista prica sa Haverzom mora da ih malo opusti i da slobode. Doci ce goloovi kad se oslobode stega. Verovatno je i Vernera radio taj strah. Tuhel ili ce to da shvati brzo sto sumnjam ili ce da leti. Prijavi
24. august 2022.4 god. Popularna objava comment_332732 Hahaha cekaj jel ja to dobro vidim, sad smo došli do toga da Tuchel zabranjuje igracima da dodaju napadaču tj da pošalju loptu u prostor? Hahaha nadmašili ste i sami sebe. Nemaš kreativne igrače, jedini Kova je takav (ne vrhunsko kreativan). On je i gurao takve lopte, ali su ga svake sezone naši sjajni strijelci zakidali za bar 5-6 asistencija. Hahha Tuchel zabranjuje proigravanje.. ova je najjača do sad Prijavi
24. august 2022.4 god. comment_332735 bruka situacija je bila prosle sezone kao sa tog gore videa, a nerijetko se i lukaku nalazio u istoj. na stranu to sto je masio pruzene sanse, ali cinjenica da nam se svaki napad sastoji da lopta mora ici na krilo i da se kruzi oko 16terca i zatim da se pokusa probiti kroz sredinu. vjerovatno je tu tjukl nesto zamislio, ali ocigledno da to nikako ne funkcionise i da napad jednostavno ispasta. Prijavi
25. august 2022.4 god. Popularna objava comment_332765 14 hours ago, njuso21 said: Hahaha cekaj jel ja to dobro vidim, sad smo došli do toga da Tuchel zabranjuje igracima da dodaju napadaču tj da pošalju loptu u prostor? Hahaha nadmašili ste i sami sebe. Nemaš kreativne igrače, jedini Kova je takav (ne vrhunsko kreativan). On je i gurao takve lopte, ali su ga svake sezone naši sjajni strijelci zakidali za bar 5-6 asistencija. Hahha Tuchel zabranjuje proigravanje.. ova je najjača do sad njuso ne shvataj bukvalno. Niko ne govori o tome da im on zabranjuje da proigravaju. Pricam o tome da su igraci usablonirani i da iz tog razloga nisu navikli niti mogu na svoju ruku da rade neke stvari. Jedno je kad te trener do te mere usablonira da samo gledas kako da ne pogresis a drugo je kad te pusti da sam odlucujes u nekim situacijama. U onim gore situacijama se ne radi o zabrani proigravanja vec i losoj navici da ne gledaju. Prijavi
25. august 2022.4 god. comment_332769 Rekao sam jednom i sad cu opet. MI NEMAMO IGRU, TAKTIKU kao sto imaju City, liverpool, Arsenal, Real, Bayern. Mi smo bez ideje,cekamo neku kontru paa ako krene krene i tako dalje. Imamo sjajne igrace ali sa ovakvom igrom izgubicemo ove igrace za par sezona. Tuchel mora da menja neke stvari. Predefanzivni smo, igraci neigraju na svoju prirodnu poziciju t.e gube kvalitet i sve vrline koje imaju. Mora se nesto menjati. IGRACE, TAKTIKA ILI TRENER Prijavi
25. august 2022.4 god. comment_332775 Koju igru ima Real? Stani nazad i moli Boga da Courtois odbrani 10 šuteva i da Benzema zabije 3 gola iz 2 šanse. Nismo mi defanzivni, mi smo napadački sterlini. Od to troje prvo treba taktiku promijeniti. Prijavi
25. august 2022.4 god. comment_332796 Oklijeva se puno i puno se čeka kod dodavanja, zato na onoliko i hvataju u offsideu. Dobro je imati ovako ubojite bekove, prave i oni često višak ali treba imati i opciju da se lopta gura kroz sredinu, pogotovo kad igraš sa više tih krilnih igrača Prijavi
26. august 2022.4 god. comment_332808 Imamo sjajne bekove, al bez kova i kante smo uzasni u sredinu. I naravno fali nam desno krilo Prijavi
30. august 2022.4 god. Popularna objava comment_333184 Vrhunac igre 1 na 1 mu je da pogodi loptom protivnika i izbori aut ili korner. Vrijeme je da se preseli na klupu. Prijavi
31. august 2022.4 god. comment_333191 Sinoc je bio KATASTROFA. Nepamtim kad je poslednji put bio onako dobar, a ne pa odlican. Kad je promasio cistu sansu za 2:2..da je bio broja na njegovom mestu sve bi bilo drugacije. BROJA U STARTNIH 11 NAREDNU UTAKMICU. Prijavi
31. august 2022.4 god. comment_333196 Ne sjecam se kad smo goreg napadaca imali, izgleda ko’ Alonso u odbrani, mora se ovo mijenjat ba. S ovakvim napdacem ne gine nam konferencijska liga. Prijavi
31. august 2022.4 god. comment_333206 Njegova pozicija nije Napadac i Krilo vec iza napadaca. Kad bi dosao Auba ili neko drugi napadac e onda bi havertz dosao do izraz Prijavi
3. septembar 2022.4 god. comment_333595 Nek si ga i ti stavio majka mu stara, red je bio, to je ono što se sad od tebe traži. Samo ne znam šta kojeg kurca onako slavi kad je zabio prvi gol u sezoni, stavi ti majstore moj 20ak komada pa se onda kurči. Kako god hvala na golu za tri bobe Prijavi
6. septembar 2022.4 god. comment_333830 Čemu ti sluziš u pičku te jebem? Ne znaš u napadu, ne znaš na krilu. Katastrofa. Prijavi
6. septembar 2022.4 god. comment_333839 Izgleda da u Celziju vlada balkanski mentalitet koji se ogleda u tome da ne igraju igraci po zasluzi , nego na osnovu minulog rada. Pazi on mora da igra jer je je l te resio finale ls, a to sto ne zna osnove fudbala, sto je mlohav i ljigav, to nista. Prijavi
6. septembar 2022.4 god. comment_333840 Svega mi ziva istina. On da je rodjen u Bosni ne bi imao mjesta u Slobodi, ne bi tako mi svega. On je klasicni dokaz one poslovice: U njemackoj od 10k NEtalentovane djeca uspije 5k, u Bosni od 10k talentovane djece uspije 10-tak. Prijavi
6. septembar 2022.4 god. comment_333844 Nije da branim Havertza los je, ali Mount je duplo losiji od njega pa sad zamislite kakav je Mount, haha. Prijavi
6. septembar 2022.4 god. comment_333845 Ajmo pričekat da Tuchel dobije otkaz i da dovedemo trenera koji zna složit nekakvu igru, pa onda zaključivati kakav je ko. Nema smisla srat po igračima kad sistem ne postoji. Jbg nije Messi da sve sam napravi unatoč očajnoj igri, ali nije zato loš igrač Prijavi
6. septembar 2022.4 god. comment_333879 Što je najgore nije da ga iko više i na forumu brani, staviš ga u prvih 11 jer često nemaš koga drugog jer su ostali još gori od njega Tuzno nema šta, čitava situacija u ekipi je tužna Prijavi
6. septembar 2022.4 god. comment_333890 Nemojte me ubiti, ali danas je bolji bio od Sterlinga, a pogotovo od Mounta. Ne ide mu na ruku sto je u uzasnoj formi, ali postao je scape goat i to je to. Prijavi
6. septembar 2022.4 god. comment_333892 Ova današnja partija ne zaslužuje komparativ pridjeva dobar. Može se reći samo manje loš. Prijavi
6. septembar 2022.4 god. comment_333897 I ja se slazem, a sta tek napisati za onu stetocinu, Sterlinga sa onim rukicama. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.