20. juli 2022.4 god. comment_330852 Zabio je u zadnjoj protiv Arsenala izvan 16m kad se odbila lopta od nekog Prijavi
21. juli 2022.4 god. comment_330880 11 hours ago, hamco said: Alonso definitivno ima najbolju tehniku suta. Alonso u ofanzivnom aspektu nema ni jednu manu ali bukvalno Prijavi
25. juli 2022.4 god. comment_331034 Samo sa mog druga Wiseya https://twitter.com/ts10i_/status/1551307204577431553?s=21&t=vT48uZuYo0rCQ4oOBlN3QQ Prijavi
25. juli 2022.4 god. comment_331035 Pa nas Alleskönner vise puta pogodio golmane, nego sto je dao golova . Prijavi
25. juli 2022.4 god. comment_331039 a snaga šuta na nivou pjetlića, ali iz banjalučkog željezničara Prijavi
25. juli 2022.4 god. comment_331040 Zamisljam kada se skupe promasaji Havertza i Sterlinga, ima Tuchel da dozivi nervni slom. Prijavi
25. juli 2022.4 god. comment_331042 Ima nekih isječaka gdje su pretjerali ali kad skonas on da poboljsa zavrsnicu imao bi 20+ golova lagano Prijavi
25. juli 2022.4 god. comment_331043 5 hours ago, hamco said: Samo sa mog druga Wiseya https://twitter.com/ts10i_/status/1551307204577431553?s=21&t=vT48uZuYo0rCQ4oOBlN3QQ Dobro je da neko napravi ovakve videe. Slika govori hiljadu rijeci, a tek video. Ima tu jos dosta slicnih situacija. Mislim da je sada i mnogima jasnije kojima sam mozda bio dosadan ponavljajuci jednu stvar, ali ipak covjek ocekuje od igraca placenog 90 miliona eura da zna sutnuti jebenu loptu. Decko je ocigledno preskako treninge gdje se uci tehnika sutiranja. Njegovi udarci nemaju ni preciznost ni snagu. Prijavi
26. juli 2022.4 god. comment_331062 Nikad više ne pregovarati sa njima, neka nastave pojačavati direktne konkurente sve dok postoje Prijavi
26. juli 2022.4 god. comment_331066 Lijepo nas izjebase za transfer jos podjebavaju, samo što je tužno što im niko od igrača ne može ubaciti loptu u kantu Prijavi
7. august 2022.4 god. comment_331651 Tragikomicno. I onda dodju ljudi objasnjavati kako nemamo drugog rjesenja nego da Havertz izigrava laznu devetku. Prijavi
7. august 2022.4 god. comment_331654 Kai iđa jednu veliki manu a to je kretanje bez lopte i u tom pogledu nije ni malo napredovao. To sto je fizicki slabasan ne mora nuzno da mu predstavlja problem ako se krece kako valja ali to ga koci gubi snagu na duel igru, ulazi u pfobleme i nece ni malo napredovati ako na tome ne poradi. On sa dobrim kretanjem samo bi glavom dao 10 golova. Koji je razlog ne znam ali verujem da ima i do Tuhela. Prijavi
7. august 2022.4 god. comment_331657 Ovo je jedini igrac koji ne zna ni na jednoj poziciji igrat, ali raja i dalje kritikuje tuchela. Najs Prijavi
7. august 2022.4 god. comment_331658 Just now, Fazlija said: Ovo je jedini igrac koji ne zna ni na jednoj poziciji igrat, ali raja i dalje kritikuje tuchela. Najs Tuchel ga forsira i oko njega gradi igru, neću svog ćaću kritikovati, logično da ću Tuchela. Prijavi
7. august 2022.4 god. comment_331660 Havertz je odigrao par utakmica na kojima je bio dobar u svemu. Dobro se kretao, bio brz, driblao, savršen prijem lopte, realizacija, skok, vizija.. Ostatak utakmica je odigrao tako da od nabrojanog nije ništa pokazao. Kad je na terenu mora biti u sredini, da makar iskoristimo to što je visok. Prijavi
7. august 2022.4 god. comment_331667 1 hour ago, Fazlija said: Ovo je jedini igrac koji ne zna ni na jednoj poziciji igrat, ali raja i dalje kritikuje tuchela. Najs floperca su hvalili kad je dolazio da je njegova najveca predost sto moze igrati na vise pozicija, a neko je kacio i podcast gdje neki vrli strucnjak veli da je njegov problem i sto zabija golove pa ga treneri vise guraju u napad Prijavi
13. august 2022.4 god. comment_331934 U prvom kolu je dobio 5 zračnih duela, samo je Mitrović dobio više od svih igrača u ligi. Meni se činilo da je pogubio sve, ali je dobio 5 od 7. Problem su bili dueli na zemlji, tu je dobio samo 3 od 9. Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_331954 12 hours ago, Adi said: U prvom kolu je dobio 5 zračnih duela, samo je Mitrović dobio više od svih igrača u ligi. Meni se činilo da je pogubio sve, ali je dobio 5 od 7. Problem su bili dueli na zemlji, tu je dobio samo 3 od 9. Džaba kad smo imali jednu priliku i to onu Sterlingovu, najgore će biti ako u današnjoj tekmi ili sledećoj slučajno stvorimo šansu za Havertza a on je ne iskoristi Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_332075 9 hours ago, Kun Aguer0 said: Džaba kad smo imali jednu priliku i to onu Sterlingovu, najgore će biti ako u današnjoj tekmi ili sledećoj slučajno stvorimo šansu za Havertza a on je ne iskoristi Šta kažeš? Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_332106 1 hour ago, reLo said: Šta kažeš? Tačno sam znao da će se to desiti, moralo se to desiti, jebo majku pa špic Chelsea je stvarno uklet. Eto baš kod one akcije, sve je odlično odradio čak se i odlično postavio na loptu ali ne znam majke mi kako je ono prošlo pored gola, ja sam već vrisnuo reko gol, kad nije, kontam šta nije daj taj VAR prošla je kroz mrežu majku joj jebem Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_332107 Očvrsnuo jeste i fizički i mentalno ali mora ući u niz gdje ove prilike rješava, mora ući u niz gdje zabija golove pogotovo iz ovakvih prilika. Kad već ide sa tim zajebanim pristupom ko Costa neka malo pogleda kako je onaj ludak iz ničega zabijao, više je golova zabio iz ničega i kurčevih šansi nego sa tacne. Čovjek je zabijao sa obje noge, glavom iz svih pozicija, samo šteta što je ludak Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_332113 Što bi Englezi rekli shithousery, tim se čovjek bavi cijelu utakmicu, nekad bljesne pa pokaže silni talenat, ali uglavnom tanko. Mislim da bi mu bolje bilo da se koncentriše na fudbal, da se više trudi, a manje unosi u facu protivnicima. Ne stoji mu taj fazon nikako, nije Diego Costa. Više mi liči na Oscara. Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_332121 Havertz je danas bio u svemu dobar osim u zavrsnici. Apsolutno je konstantno ucestvovao u svemu, cak mu je i kontrola lopte i driblinzi bili na nivou sto mu je mozda i najveca boljka. Mora zavrsnicu poboljsati, ne znam kako je ono danas promasio. U prvom je cak i dobro sutirao ali mu je Loris fenomenalno odbranio i iz tog kornera smo i zabili gol. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.