Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kai Havertz (2020-2023, 139 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 85,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Probaću analizirati bez da bacam drvlje. Ima tehniku, može kontrolisati loptu na malom prostoru i inteligentan je da utrči iz drugog plana (gol protiv Newcastlea pokazuje svo troje odjednom). To je po

• Hahaha cekaj jel ja to dobro vidim, sad smo došli do toga da Tuchel zabranjuje igracima da dodaju napadaču tj da pošalju loptu u prostor? Hahaha nadmašili ste i sami sebe. Nemaš kreativne igrače,

Objavljene slike

On nije lazna 9-ka, on je lazni fudbaler.

Ne zajebavam se, ovaj kao da je zalutao u ovaj sport. Ne vidim nista dobro u njegovoj igri ali bukvalno. Pa kad skontate koliko je kostao on bi morao razvaljivati, sam rjesavati utakmice. Covjek da se zove Havertic i da je iz Bosne rodom, ne bi mogao u Zeljeznicaru igrati. Tako mi svega.

Jebo mater pa jel moguce ovoliko los biti. Ni po cemo ali bukvalno ni po cemu covjek nije talenat. Kontrola lopte losa, tehnika losa, brzina, dribling, sut... pa majku ti jebem covjek je placen 70 miliona i zaradjuje skoro 10m godisnje za ovo??!!!

37 minutes ago, diablo_bih said:

Goofy are you okay? bas mu odgovara nadimak goofy, isti.

i dodju tukel i potter pogledaju video i kazu floperc igra sljedecu

1 hour ago, hamco said:

Jebo mater pa jel moguce ovoliko los biti. Ni po cemo ali bukvalno ni po cemu covjek nije talenat. Kontrola lopte losa, tehnika losa, brzina, dribling, sut... pa majku ti jebem covjek je placen 70 miliona i zaradjuje skoro 10m godisnje za ovo??!!!

Sad bih napisao otkaz svima koji su ovog skautirali, doveli i gurali. Srecom svi ti su vec dobili otkaz.

Sada mogu napisati noga u dupe odmah svakome ko bude forsirao ovog lika, smatrajuci ga nekim talentom. Los je do bola, al ono amaterski los. Bukvalno ne zna 3 dobre stvari s loptom i bez nje.

Just now, reLo said:

Nikog iz Njemačke više nikad ne dovesti, osim iz Bayerna.

Odoi nek se ne vraca.

Nego 

De bruyne, haland, son, kompany svi su to iz njemacke dosli

Ma nema veze klub u kojem neko igro. Treba bolje skautirati, ne davati tek tako ogromne novce za bilo koga.

Za Havertza ponestaje vise opravdanja, mijenjao je trenere, mijenjao poziciji, igrao je od AMC, LW, ST, RW, bukvalno proban je na svim pozicijama. 

Da on poneki gol, normalno je da ce dati kad stalno igra ali slabo je to, preslabo. 

Ovaj gore video sto je diablo postavio je sramota. Ko sto Wisey kaze amaterski je los bio. Osnovne stvari kao pas na 3m su mu problem.

Ne znam vise sta da mislim. Toliko sam imao velika ocekivanja od njega ali mislim da sam izgubio vise nadu. 

• 2 sedmice kasnije...

Nisam znao da ovo može, iznenadio me sa ovim potezom. Svaka čast.

Što se tiče drugog gola, očekivao sam da kod nas sa pozicije centarfora zabija upravo ovakve golove, samo je problem što kod nas nema ko da šutne kako bi ovaj eventualno pokupio odbijanac.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.