14. septembar 2022.4 god. comment_334397 Šta ti dečko radiš, 10 kvalitetnih minuta imao danas... Prijavi
14. septembar 2022.4 god. comment_334401 Moze polako da cekira kartu za dojcland, kao brat mi verner. Pa Broja je za ovog izmislio fudbal, jedino su isti u promasivanjima mrtvih sansi. Prijavi
14. septembar 2022.4 god. comment_334405 Kakvih kurčevih šansi ovaj šanse vidio nije, češće Elizabeta II u zadnjih godinu dana vidjela kurca nego ovaj šanse, nije on dobacio do toga Prijavi
14. septembar 2022.4 god. comment_334407 On nije lazna 9-ka, on je lazni fudbaler. Ne zajebavam se, ovaj kao da je zalutao u ovaj sport. Ne vidim nista dobro u njegovoj igri ali bukvalno. Pa kad skontate koliko je kostao on bi morao razvaljivati, sam rjesavati utakmice. Covjek da se zove Havertic i da je iz Bosne rodom, ne bi mogao u Zeljeznicaru igrati. Tako mi svega. Prijavi
14. septembar 2022.4 god. comment_334421 Treba ga vratiti na njegovu prirodnu poziciju pa će nešto od njega i biti. Ovako šteti i sebi i klubu. Nadam se da će Potter to spoznati. Ima Aubu i Broju naprijed, nema potrebe i njega da gura. Prijavi
15. septembar 2022.4 god. comment_334449 10 hours ago, Spaha said: ali zabio je gol u finalu lige sampiona I u finalu FIFA Club's World Cup i ima isto goal involvementa kao Messi sa 22 godine Čovjek je odigrao par utakmica kao Dennis Bergkamp i jedno 50 kao amater. Nevjerovatna razlika. Prijavi
16. septembar 2022.4 god. comment_334468 Goofy are you okay? bas mu odgovara nadimak goofy, isti. Prijavi
16. septembar 2022.4 god. comment_334469 Jebo mater pa jel moguce ovoliko los biti. Ni po cemo ali bukvalno ni po cemu covjek nije talenat. Kontrola lopte losa, tehnika losa, brzina, dribling, sut... pa majku ti jebem covjek je placen 70 miliona i zaradjuje skoro 10m godisnje za ovo??!!! Prijavi
16. septembar 2022.4 god. comment_334470 37 minutes ago, diablo_bih said: Goofy are you okay? bas mu odgovara nadimak goofy, isti. i dodju tukel i potter pogledaju video i kazu floperc igra sljedecu Prijavi
16. septembar 2022.4 god. comment_334472 Izgleda da kod nas treneri mogu birati samo formaciju, igrači koji će igrati su unaprijed određeni. Prijavi
16. septembar 2022.4 god. comment_334473 1 hour ago, hamco said: Jebo mater pa jel moguce ovoliko los biti. Ni po cemo ali bukvalno ni po cemu covjek nije talenat. Kontrola lopte losa, tehnika losa, brzina, dribling, sut... pa majku ti jebem covjek je placen 70 miliona i zaradjuje skoro 10m godisnje za ovo??!!! Sad bih napisao otkaz svima koji su ovog skautirali, doveli i gurali. Srecom svi ti su vec dobili otkaz. Sada mogu napisati noga u dupe odmah svakome ko bude forsirao ovog lika, smatrajuci ga nekim talentom. Los je do bola, al ono amaterski los. Bukvalno ne zna 3 dobre stvari s loptom i bez nje. Prijavi
16. septembar 2022.4 god. comment_334474 Nikog iz Njemačke više nikad ne dovesti, osim iz Bayerna. Prijavi
16. septembar 2022.4 god. comment_334475 Just now, reLo said: Nikog iz Njemačke više nikad ne dovesti, osim iz Bayerna. Odoi nek se ne vraca. Nego De bruyne, haland, son, kompany svi su to iz njemacke dosli Prijavi
16. septembar 2022.4 god. comment_334476 Ma nema veze klub u kojem neko igro. Treba bolje skautirati, ne davati tek tako ogromne novce za bilo koga. Za Havertza ponestaje vise opravdanja, mijenjao je trenere, mijenjao poziciji, igrao je od AMC, LW, ST, RW, bukvalno proban je na svim pozicijama. Da on poneki gol, normalno je da ce dati kad stalno igra ali slabo je to, preslabo. Ovaj gore video sto je diablo postavio je sramota. Ko sto Wisey kaze amaterski je los bio. Osnovne stvari kao pas na 3m su mu problem. Ne znam vise sta da mislim. Toliko sam imao velika ocekivanja od njega ali mislim da sam izgubio vise nadu. Prijavi
16. septembar 2022.4 god. comment_334477 Prošle sezone je nešto i odigrao, ove jedno veliko ništa Prijavi
16. septembar 2022.4 god. comment_334479 Na osnovu cega je dobio poziv za reprezentaciju? Izgleda su svabe u zescim givnima sto se napadaca tice. Meni je najsmesnije to sto su mu svabe dali nadimak Alleskönner – igrac koji moze da uradi sve. Na zalost, u nasem slucaju on ne radi nista! Prijavi
17. septembar 2022.4 god. comment_334484 jest vas skaro nafuro na prevaru. bolje da nismo nikog doveli. Prijavi
26. septembar 2022.4 god. comment_334578 Nisam znao da ovo može, iznenadio me sa ovim potezom. Svaka čast. Što se tiče drugog gola, očekivao sam da kod nas sa pozicije centarfora zabija upravo ovakve golove, samo je problem što kod nas nema ko da šutne kako bi ovaj eventualno pokupio odbijanac. Prijavi
2. oktobar 2022.4 god. comment_334718 Haverc je los. Ali treba reci da bi i Haaland kod sahiste izgledao malo bolje od panjine Lukakua. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.