Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kai Havertz (2020-2023, 139 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 85,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Probaću analizirati bez da bacam drvlje. Ima tehniku, može kontrolisati loptu na malom prostoru i inteligentan je da utrči iz drugog plana (gol protiv Newcastlea pokazuje svo troje odjednom). To je po

• Hahaha cekaj jel ja to dobro vidim, sad smo došli do toga da Tuchel zabranjuje igracima da dodaju napadaču tj da pošalju loptu u prostor? Hahaha nadmašili ste i sami sebe. Nemaš kreativne igrače,

Objavljene slike

• Autor
AHHAHA DOBRODOŠAO, KOJI VIDEO
https://twitter.com/ChelseaFC/status/1301958249659469824?s=19
KUNE RIP
https://twitter.com/ChelseaFC/status/1301959172192440320?s=19
Konačno je došao taj dan, ispunio mi se najveći san.
Kai Havertz je postao plav, i baš je savršen sav.
Kai je zauvijek igrač moj, spreman sam za njega ići u boj.
Klicko sada bježi u rikverc, jer je došao Kai Havertz.
Protivnici mogu samo da nam zavide, jer za njih više nema nikakve nade.
Tko kaže da može bolje od ovoga, neka se napuši kurca moga.

I na kraju zahvaljujem se svima na forumu što ste trpili moja sranja cijelo ljeto, nadam se kako se isplatilo! Dreams come true

Havertz official ce bit. 04.09
Ev maloprije doso kuci iz leverkusena

zapratite me na twitteru za vise insajderskih informacija u vezi chelsea.
  • Autor
https://twitter.com/ChelseaFC/status/1301962256297664513?s=19
Hahha dobra fora ovo uvodno sa videom
  • Autor

Najjace sto mu(Skari) samo Relo lajkovao post

Neka, ja zadovoljan haha. Nikad nisam dobivao lajkove ovdje niti su mi bitni xd
Bravo skaro kralju, mislim da se osjecas ko kad ga prvi put metnes. Nek mu pusti neko gospodina Miroslava Ilica.

Sretno Haverc, dobrodoso u pravu raju. Pokazi kako se igra lopte. Al za pocetak si na klupi, dok je Mount tu.
Welcome Kai. Fantastican transfer i konacno da je objavljeno.

Velike stvari ocekujem od njega, ovo je jedan od onih posebnih igraca, mislim da cemo uzivati u njegovim partijama.

Svaka cast za transfer.
Kai Havertz: "I read messages from the Chelsea fans and they write me very often on my social media accounts, I saw it and I can't wait to play in front of the fans and I will do my best to make them proud."

Pa ladno čita poruke, bolje da tu naviku izbaci i npr. ne čita uopšte, jer ako ih bude čitao poslije loše utakmice ima da završi kao Kepa. I on je izgleda čitao pa je morao da zaključa, a vala nije mu pomoglo ni da se sastavi sa samim sobom.

Ovaj će biti baš pod velikim pritiskom. Što se mene tiče ja sam uvijek tolerantan i ne očekujem ništa istog momenta, čak ni ne mislim da je ovo instant investicija već više ulaganje u ogroman potencijal za mnogo narednih godina. To znači da opet moramo biti malo i strpljivi, čitajući komentare navijača Leverkusena, kažu da je imao loš početak sezone i da je dobijao razne poruke u inbox, naravno trener kasnije morao podsjećati da se radi praktično o "djetetu / mladoj osobi" i da to nije prihvatljivo. Jeste mnogo novca, ali u neku ruku jasno je i zbog čega.

Pošto sam krenuo od poruka, uglavnom te poruke i piše dječurlija, zato ni ne treba čitati, ako te to može lako ohrabriti može te lako i spustiti. Kakogod bilo, srećno mu.

Samo treba imati realna očekivanja i ne bit pod pritiskom visine transfera. Moramo bit svijesni da nismo platili 80M trenutnu vrijednost nego budući potencijal. Ako budemo očekivali da će odmah igrat "za 80" i budu spike u stilu "od igrača od 80M očekujem..." završit će kao Kepa.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.