Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Timo Werner (2020-2022, 89 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 981
  • Pregledi 52,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• HAHAHAH TURBO TIMO HAHAHA  

• Nemojte samo tako lako zaboraviti koliko je i sam Werner bio los kada je imao priliku. Zivce nam je svima kidao redovno ali je Lukaku bio toliko los da nam je i takav Werner bio dobar. Sad slicna situ

• https://twitter.com/CFCUruguay/status/1558886384185708544?t=_j1--aP7X0cC1oOXfcwSkg&s=19

Objavljene slike

https://twitter.com/Yerdas_in/status/1489967115817914371?s=20&t=cuidmcaT2btPdDKA4i3Sgg

Koja picketina, ko da voz ide prema njemu a ne jebeni stoper treceligasa. SRAMOTNO

Al pazi pasa Lukakua, barem jedno 5m jaci nego sto bi trebao biti.

Ne bih se baš složio, meni izgleda da je lopta bila dobra. Ali nije to suština, kakva je ovo želja, zalaganje, požrtovnost? NULA BODOVA. 
Da je rezultat 3 0 pa da čovjek kaže okej, neću da rizikujem povredu ili šta već ali ovako... ne znam, za mene nema opravdanja.

• 3 sedmice kasnije...

Ovo postaje sve bolnije gledati, a nije prvi put da primjećujem kako kada ide na loptu (na koju će definitivno stići prije protivnika) odustaje jer se boji da će ga protivnik udariti ili šta. Prije je bar djelovao da se trudi, a sad ni to ne vidim. Napadački instinkt kao da ne postoji jer ove lopte u prostor koje mora kupiti jednostavno njemu šibaju ispred nosa.

Iako sam vjerovao u njega mislim da je polako to to, bar na ovaj način dalje neće ići.

Cekiraj avionsku kartu u jednom smeru za ovog indijanca i bogalja. Jebo mu pas mater, debilcina na kvadrat, toliko se vidi za 23 minuta igre.
Cekiraj avionsku kartu u jednom smeru za ovog indijanca i bogalja. Jebo mu pas mater, debilcina na kvadrat, toliko se vidi za 23 minuta igre.
Jebem li ti majku u picku, ne znas loptu da primis. Teraj govno u Nemacku,poklonite ga.

Kako bi se on snasao na mjestu gola Havertza danas? Ja mislim da bi zastao i lopta bi prosla.

Vidio si sve, imao je on gotovo istu loptu iza odbrane, utrcavanje i nije znao ustopati. Odbila mu se od koljeno i otisla golmanu.
Ovo nam je najgori ofanzivni igrac tima. Njega se rijesiti na ljeto pod obavezno. Dat ga za 30 miliona. Nek se vrati u Bundesligu, taman ce Dortmundu trebati zamjena za Haalanda.
Odustao sam i ja od njega. Na terenu se ponasa, kao vec bivsi igrac i totalno mi je ohladio.
O formi da ne govorimo.

Najbolje razici se na ljeto.

Bio je koristan prosle sezone i imao je dobar doprinos u pohodu na LS, al mozda bi i njemu najvise prijalo da ode negde drugde, bas ga je zalosno gledati.

• 2 sedmice kasnije...
https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1507993004015075332?t=Bmn6j5Lx40liaflMvNIgWw&s=19

Dobro je da jos uvijek igra za reprezentaciju i da daje neke golove. Lakse ce se prodati.
Malo je bezobrazno to sto je izjavio, jer su njemu i u Chelseaju stvarali ogroman broj sansi kroz utakmice, naravno skoro sve je fulao. Sada je problem sistem, jasta je.

Problem si ti i samo ti Werneru.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.