10. april 2022.4 god. comment_326522 Ne bih se slozio da je najbolja Wernerova pozicija u ovakvom sistemu na lijevom krilu. Smatram da najvise moze dati na centarforu, jer tu dolaze do izrazaja njegova utrcavanja izmedju stopera a ne mora mnogo s loptom kreirati. Werner ne moze mnogo dati kada mora kreirati, kad ima loptu nogama. Brz je ali nema taj vic u igri, jedino sta zna je sebi gurnuti loptu u stranu i pokusati centrirati, a i to mu rijetko prolazi. S ovom partijom usao je u konkurenciju za Real, inace ne bi imao nikakve sanse. Prijavi
10. april 2022.4 god. comment_326523 Igrao je lijevog napadaÄa u formaciji sa 2 napadaÄa. ZnaÄi pozicija izmeÄ‘u krila i klasiÄnog napadaÄa, u tandemu sa visokim igraÄem. To je igrao i u Leipzigu. Sigurno je dobio na samopouzdanju i zbog toga bi mi se naÅ¡ao u konkurenciji za Real. InaÄe ne bih ni razmislio o njemu kao startnoj opciji. Prijavi
10. april 2022.4 god. Autor comment_326524 Igrao je lijevog napadaÄa u formaciji sa 2 napadaÄa. ZnaÄi pozicija izmeÄ‘u krila i klasiÄnog napadaÄa, u tandemu sa visokim igraÄem. To je igrao i u Leipzigu. Sigurno je dobio na samopouzdanju i zbog toga bi mi se naÅ¡ao u konkurenciji za Real. InaÄe ne bih ni razmislio o njemu kao startnoj opciji. Ima jos jedna stvar, Karvahal cesto ostaje da visi u napadu, a desnog stopera ce najverovatnije igrati Naco, a on je mnogo, mnogo sporiji od Tima. To je mozda i najveca sansa da ih ugrozimo, preko te strane. Prijavi
10. april 2022.4 god. comment_326525 Spremite zivce onda ako Timo bude igrao. Nadam se da cemo biti dobri u kreaciji, jer ce njemu trebati jedno 4,5 sansi da bi zabio prvi gol. Ali vidjet cemo sve u utorak.. Prijavi
10. april 2022.4 god. comment_326526 To što je Werner odigra jednu dobru utakmicu ne treba bit jedini kriterij da odma mora igrat i iduću. Naravno da se dobra forma mora nagrađivati, ali treba gledati i kontekst, Real bi lako mogao parkirati bus, a ne znam baš koliko će Werner u takvoj takvoj taktici bit od koristi. Prijavi
10. april 2022.4 god. comment_326527 To Å¡to je Werner odigra jednu dobru utakmicu ne treba bit jedini kriterij da odma mora igrat i iduću. Naravno da se dobra forma mora nagraÄ‘ivati, ali treba gledati i kontekst, Real bi lako mogao parkirati bus, a ne znam baÅ¡ koliko će Werner u takvoj takvoj taktici bit od koristi.Nije to niti glavni niti jedini razlog da Werner igra.Glavni razlog je loÅ¡a konkurencija, jedina konkurencija po meni je Ziyech mada i sa njim nisi naÄisto. I ako ću birati izmeÄ‘u dva bipolarna lika, onda ću izabrati koji je odigrao odliÄno zadnju utakmicu. Prijavi
10. april 2022.4 god. comment_326530 https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1513268667127107585?t=TnHHx9X1051SaLOl-7A5lw&s=19 Prijavi
10. april 2022.4 god. comment_326531 Da li je realno da su nam dva glavna napadaÄa koja su plaćena nekih cca 150 miliona u ligi zabila svega 8 golova... katastrofa. Ne znam da li bi trebao poÄeti protiv Reala, ne znam kakve su mu Å¡anse na postavljenu odbranu, sigurno je da Real neće izaći sa nekim motivom da krenu u napad tako da ne znam ni koliko bi on prostora imao. Mada opet ne bi bilo loÅ¡e vidjeti neÅ¡to tipa Mout, Werner i Kai, ako ne bude radilo ubaciti Ziyecha i Pulisica Prijavi
12. april 2022.4 god. comment_326588 Time to shine. Vala svaÅ¡ta si nam priredio u ove dvije godine, mislim da je vrijeme da pokažeÅ¡ od Äega si. Prijavi
12. april 2022.4 god. comment_326589 Bukvalno poslednja prilika da uradi nešto kod nas i osigura sebi mjesto pored crnog balvana, sretno Prijavi
12. april 2022.4 god. comment_326593 Kune popusim ti karu ako nas ovaj odvede dalje svojim golovima jel more? :D Prijavi
12. april 2022.4 god. comment_326595 Kune popusim ti karu ako nas ovaj odvede dalje svojim golovima jel more? :D Dogovoreno, ti pušiš meni, ja njemu... Samo da nas opet ne usere neka greška kao što je u prvoj tekmi bilo Prijavi
12. april 2022.4 god. comment_326639 Svaka cast na energiji, pozrtvovanosti, i golu. Pre dve nedelje kao da se cuvao i da ga bolelo mudo kad smo igrali kup protiv nekog nizeligasa, sta li mu se desilo. To je karakter koji se ceni. Prijavi
12. april 2022.4 god. comment_326641 Ne znam koji ga je kurac izvodio prije produžetaka, nije igrao pola sata prije utakmice sa Sotonom. Pusti Äovjeka nek da sve od sebe. Svaka Äast, nadam se da će do kraja igrati da vidimo moze li se spasiti njegova karijera u Chelseau. Prijavi
12. april 2022.4 god. comment_326645 Vec mi je stativa pred glavom bila kad sam vidio njegov sut. Ne mozes vjerovati da je onako pribran ostao pred golom, svaka cast. U prvom poluvremenu je barem 6-7 puta imao onakva utrcavanja, ja govorim samo jednom da neko digne glavu iz veznog reda i uputi pas to je gotovo. Prijavi
12. april 2022.4 god. comment_326651 Svaka cast za partiju veceras majstore, steta sto nismo prosli. Ima jos do kraja, lige i kupa bice utakmica ima mjesta za tebe u ovoj ekipi ! Prijavi
12. april 2022.4 god. comment_326657 I od mene cestitke, veoma veoma dobra partija. Zasluzuje sve pohvale i priliku u prvih 11. Prijavi
13. april 2022.4 god. comment_326679 Iako smo ispali, al hebes mu strinu, nesto mi bas drago sto ovali onu golÄinu. Prijavi
13. april 2022.4 god. comment_326680 Jesu nasli Casemira nakon onog gola, da je navikani Vinicius uradio nesto sliÄno nama, ne bi mogao proći kroz Ig i TikTok da to ne vidis Prijavi
13. april 2022.4 god. comment_326682 Da je Foden još bi sjedili u studiju i govorili kako je najbolji Englez ikada i Zlatna lopta. Ne smije se zaboraviti ni legendardna asistencija za Mountov gol. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.