Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Timo Werner (2020-2022, 89 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ja mislim isto da imamo problem sa sistemom, ali ne i u slucaju sa Wernerom. Ovako kako on igra ne moze popraviti nijedan sistem.

• Odgovori 981
  • Pregledi 52,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• HAHAHAH TURBO TIMO HAHAHA  

• Nemojte samo tako lako zaboraviti koliko je i sam Werner bio los kada je imao priliku. Zivce nam je svima kidao redovno ali je Lukaku bio toliko los da nam je i takav Werner bio dobar. Sad slicna situ

• https://twitter.com/CFCUruguay/status/1558886384185708544?t=_j1--aP7X0cC1oOXfcwSkg&s=19

Objavljene slike

• Autor
https://twitter.com/CFCPys/status/1508785717593391112?t=Yz3hJQljId2mcocHiL8bUg&s=19

Ovo je najbolji ishod i za njega i za klub.
Jako mi je zao sto ce se ovako zavrsiti, decko je veliki borac i professionalac, nadao sam se da ce uspeti kod nas...

I meni je žao zaista što mu nije uspjelo kod nas. Ali to je naša priča sa napadačima... Nije prvi ali nadam se da je zadnji kome nije krenulo za nogom. 

Nadam se također da će naći dobar klub, ima u njemu dobra napadača još uvijek, ali u nekom drugom okruženju. Naravno ako ode..

ma jebes mu mater. ocekivao sam bas puno od njega, al lik je toliko mlitav da nekad izgleda kao da je zalutao na teren kad ga vidis.

zao mi ga je al jebiga. opet ce on otici prije koji mi je korisniji od lukakua npr, dok ovaj drugi nece nikuda jer ce na kraju sezone zabiti par golova i tako nece biti prodan.

Nije mi ga zao, zaradjuje milione radeci oni sto voli.
Odavno manje fudbalsko inteligentan igrac nije krocio na teren Bridgea. Covjek stvarno u dosta situacija ne zna gdje goni, zabije glavu u pod i trci. Tehnike nema, driblat ne zna, izbjeci offside zamku ne zna... ne bi mi bilo pretjerano zao da nas napusti. Zaboravio bi za 2 mjeseca
https://twitter.com/Mohxmmad/status/1508886599022616587?t=pnKFIEmZgpfnD8qJfn0-qw&s=19

Iz facijalne ekspresije Havertza i Mullera je vidljivo da je iskljucivi krivac za ovaj promasan sistem igre.

Ma prodati ga sto prije iz razloga jer je ocigledno da se vise i ne trudi kao prosle sezone. To se najbolje moglo vidjeti po onim njnegovim zastajkivanjima kada je mogao bez problema stici loptu ali nije zelio rizikovati povredu jer ce mozda protivnik uletjeti klizeci.

Imao je svoju sansu, imali smo i neke koristi od njega prosle godine u pohodu na ligu sampiiona. Hvala mu ali vrijeme je za rastanak.

U Crnoj Gori imamo izraz, "Kesa od momka" koja u potpunosti opisuje Wernera i njegovu igru protiv Brentforda.
Kun i dalje svim silama brani Wernera.

Brate jebes na kraju krajeva i taj ground duel... ono sto se golim okom vidi ne moze ni jedna statistika pokazati. Golim okom svaki poznavaoc ove igre vidi da je Werner los. Rekao bih cak i katastrofalan. Ni u jednom segmentu ali bas ni u jednom nije dobar. Totalno kvari i gusi igru a bilo kakva kombinacija sa suigracima zavrsi njegovom losom odlukom ili prijemom.

Pa zar niko da ga pohvali za dva gola ili makar neko da sere kako je promašio nešto nakon što je bio najopasniji igrač na terenu jučer...

Klasika ali zato ako odigra loše odma kreću stručni komentari... ali zato kad pogodi okvir gola 3 puta, zabije dva i asistira nećemo ništa reći

Sve na stranu, ja ne znam da li sam vidio većeg baksuza od kad gledam fudbal, od onoliko poništenih golova zbog milimetarskih ofsajda, faulova kuraca pa do ovog jučer. Lik se nađe na pravom mjestu, pozicioniran dobro, sve dobro odradi ali pogodi prečku, dva puta izbaci po 2-3 igrača iz odbrane, sve sam i da pogodi stativu... Stvarno većeg baksuza vidio nisam...

Werner je jedini od kome se i pričalo poslije utakmice.

Igrao je na poziciji koja mu više odgovara i protiv protivnika koji mu odgovara. Protivnik nam je dozvolio puno toga i on je bio u dobrim pozicijama da ih kazni. Neko drugi bi zabio više golova iz tih šuteva, ali ne bi ušao u sve te prilike. Problem je što mu premalo protivnika odgovara i to se zna.

Na postavljenu odbranu protivnika (kao sto ce igrati Real u utorak) on je beskoristan.

3 gola u ligi, 3 gola protiv Sotona. Da se svaki 2 vikend igra protiv njih bio bi prvi strijelac lige.
Mozda si upravu, ali Timo i Ziyech su trenutno u boljoj formi od Pulisica.Tako da i ne bi bilo loše vidjeti Timu protiv Reala.
Evo ja sam najveci kriticar Wernera ali ako cemo po zaslugama onda zasluzuje da igra.

Ovaj Werner od juce je Werner kojeg svi prizeljkujemk a ne da se stedi i zastajkuje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.