1. oktobar 2022.4 god. comment_334673 Zaslužili smo i mi. Oduzio se za onu glupost protiv Leistera. Odlican gol u pravo vrijeme. Nadam se da je skinuo teret s ledja i da ce mu noge biti lakse, te pokazati sta moze. Prijavi
1. oktobar 2022.4 god. comment_334677 Kako su ga lijepo dočekali navijači Palacea a on im vratio tako što im ga je zavukao u zadnjim minutama. Drago mi je što je zabio i to lijep i bitan gol, sad će mu biti dosta lakše Prijavi
2. oktobar 2022.4 god. comment_334723 Uradio je ono što se od njega očekuje. Vjerujem da mu se sada vratilo samopouzdanje koje je izgubio nekim lošim potezima i utakmicama. Prijavi
8. oktobar 2022.3 god. comment_334948 Meni je danas bio fenomenalan. Svuda ga je bilo. Onaj gol protiv Palacea je uradio svoje čini mi se. Prijavi
8. oktobar 2022.3 god. comment_334956 Fantastičan danas. Vidi se da je dobio na samopouzdanju. A čini mi se da je više igrao bliže golu, nego što je to na formaciji prikazano. Ofanzivnije postavljen mnogo više pokazuje, zato što momak zna igrati lopte. Prijavi
9. oktobar 2022.3 god. comment_334973 Eh ovo vec lici na nesto, ovo je korak u pozitivnom smjeru. Moze on jos i bolje, nadam se da ce to i pokazati. Strasno drag igrac. Prijavi
11. novembar 2022.3 god. comment_336390 Iznenađenje, mora se reći. Jer mu je minutaža mizerna u odnosu na npr. RLC-ovu. Nadam se da će dobiti koju minutu tamo, vjerovatno ako Englezi pobijede prve dvije pa u trećoj malo da zaigra. Prijavi
13. novembar 2022.3 god. comment_336477 Decko ima pretvrd prijem lopte, takodje i po prijemu uvijek se okrece u pogresnu stranu, on nikako ali nikako ne smije igrati klasicnog veznog zbog gore navedenih stvari i slabije vizije kada je distribucija lopte u pitanju. Takodjer sve sam vise ubjedjen da mnogo bolje partije pruza ulaskom sa klupe. Prijavi
13. novembar 2022.3 god. comment_336507 I on kako kad, napadački segment mu nedostaje kod nas što mi je čudno nakon što sam ga gledao u Palaceu prošle sezone. Nekako mislim da je i on utonuo u sivilo zajedno sa ekipom. Prijavi
3. januar 2023.3 god. comment_337346 On i Cucurella imaju isti problem, a vjerovatno i svi ostali koji su došli na ljeto. Sredina je nezdrava, sve oko njih se raspada, a oni nisu toliko dobri da donose prevagu. U zdravijoj sredini bi se puno bolje pokazali, recimo da su došli u Newcastle i Arsenal. Koliko lošijih igrača igra kod njih u prvih 11 pa su u samom vrhu, imaju po 1 poraz u sezoni. Kada smo ličili na nešto, onih prvih nekoliko utakmica pod Potterom, sva naša pojačanja su dobro izgledala. U ostalim utakmicama svi su izgledali jako loše. A sam Gallagher bi trebao igrati puno bliže protivničkom golu nego našem, puno lopti gubi. Prijavi
3. januar 2023.3 god. comment_337359 Isto sam primjetio ne razumijem zasto ga ne stavi na poziciju iza napadača uvjeren sam da bi bolji na toj poziciji nego na trenutnoj. Prijavi
4. januar 2023.3 god. comment_337386 Kad uđe u igru kao da su mu svezane noge, tako mi izgleda. Često gubi lopte i onda napravi glupe faulove ali opet mislim da i nije do njega toliko, jednostavno ti nemaš kome dodati i nemaš nikoga da odigraš dupli pas, protiv svake ekipe izgleda kao da igramo sa 2-3 igrača manje u polju Prijavi
4. januar 2023.3 god. comment_337418 Conor je takav igrac, gleda samo naprijed i dodaje rizicno. U Palaceu je uspijevalo, kod nas jos ne. Takav igrac jednostavno, kada uspije, to izgleda vrh, kada ne uspije, izgleda kao amater. Prijavi
4. januar 2023.3 god. comment_337419 Kako god ima limite. Takticki je dosta nepismen. A i tehnicki zaostaje al to jos i moze da se ispravi. Ako za njega neko ponudi 25 30 uzeti i pevati. Prijavi
5. januar 2023.3 god. comment_337443 Ne mogu još reći da je taktički nepismen jer naša taktika ne postoji, ekipa mi izgleda kao neka srednja repka čiji se igrači okupe svaka 3-4 mjeseca da igraju i treniraju skupa, pa im treba vremena da se povežu. Napadački se Connor uklopio u sivilo i impotentnost ekipe. Prijavi
5. januar 2023.3 god. comment_337487 Jesmo se zajebali što ga ne uvalismo Palaceu. Nećemo sad za njega ni 10 miliona dobiti. Eto ko je sve reprezentativac Engleske. Momak veze nema. Prijavi
5. januar 2023.3 god. comment_337516 Hahaha kakva je ovo legenda, krši, lomi, trči, tačno ti čudno pored ovih letargičnih saigrača kad je neko ovako agresivan Prijavi
5. januar 2023.3 god. comment_337517 Ma vidis da voli klub, to je ta zelja. Ovako bi i ja, makar umro za pola minute. Prijavi
5. januar 2023.3 god. comment_337525 Ali kad je burazer krenuo u onaj prodor gde ispred njega nije bilo nikog na 4-5 m i refleksno (valjda ih uce) dodaje loptu na levoj strani, sitijevom igracu. Pa majka mu stara sutni i odvali tribinu. Prijavi
6. januar 2023.3 god. comment_337546 Šta vrijedi što krši i lomi kad ništa ne uspijeva ni naprijed ni nazad? Slomi se da dođe do lopte i onda je doda u noge protivniku. Zaobada se prema protivničkom golu i ode u aut. Smiješna partija, borben ovako može biti i neko ko nikad loptu u životu vidio nije. Prijavi
6. januar 2023.3 god. comment_337547 Galagher nije los ali nije ni nesto posebno dobar, dakle solidan squad igrac ali za ekipe kao sto je Palace. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.