Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Conor Gallagher (2019-2024, 72 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 674
  • Pregledi 42 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Gallagher highlights    

• Ako izadjemo u toj formaciju castim forum sa jos dodatnih 10€ za hosting.

• Tri istine: - Gallagher je bio drugi najbolji igrač ekipe prošle sezone - Gallagher je realno kapiten ekipe - Njegova prodaja nema nikakve veze sa igrom na terenu

Objavljene slike

Zaslužili smo i mi. Oduzio se za onu glupost protiv Leistera. 

Odlican gol u pravo vrijeme. Nadam se da je skinuo teret s ledja i da ce mu noge biti lakse, te pokazati sta moze.

• 1 mjesec kasnije...

Decko ima pretvrd prijem lopte, takodje i po prijemu uvijek se okrece u pogresnu stranu, on nikako ali nikako ne smije igrati klasicnog veznog zbog gore navedenih stvari i slabije vizije kada je distribucija lopte u pitanju. Takodjer sve sam vise ubjedjen da mnogo bolje partije pruza ulaskom sa klupe.

• 1 mjesec kasnije...

On i Cucurella imaju isti problem, a vjerovatno i svi ostali koji su došli na ljeto. Sredina je nezdrava, sve oko njih se raspada, a oni nisu toliko dobri da donose prevagu. U zdravijoj sredini bi se puno bolje pokazali, recimo da su došli u Newcastle i Arsenal. Koliko lošijih igrača igra kod njih u prvih 11 pa su u samom vrhu, imaju po 1 poraz u sezoni. Kada smo ličili na nešto, onih prvih nekoliko utakmica pod Potterom, sva naša pojačanja su dobro izgledala. U ostalim utakmicama svi su izgledali jako loše. A sam Gallagher bi trebao igrati puno bliže protivničkom golu nego našem, puno lopti gubi.

Kad uđe u igru kao da su mu svezane noge, tako mi izgleda. Često gubi lopte i onda napravi glupe faulove ali opet mislim da i nije do njega toliko, jednostavno ti nemaš kome dodati i nemaš nikoga da odigraš dupli pas, protiv svake ekipe izgleda kao da igramo sa 2-3 igrača manje u polju

Ali kad je burazer krenuo u onaj prodor gde ispred njega nije bilo nikog na 4-5 m i refleksno (valjda ih uce) dodaje loptu na levoj strani, sitijevom igracu. Pa majka mu stara sutni i odvali tribinu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.