30. oktobar 2021.4 god. comment_320497 NiÅ¡ta ja na ljeto ne bih dovodio, nikakve Saule, kurce ili koga već, ovaj momak je zlata vrijedan, pa da je igraÄ Palacea, da nije na posudbi trazili bi za njega 50 milki najmanje... Svaku minutu igra, ne mogu zamisliti ekipu bez njega, sjajna posudba, sjajan igraÄ. Prodati Ziyeche, Barkleye kurce i sve te minute dati njemu siguran sam da bi svaku iskoristio Prijavi
31. oktobar 2021.4 god. comment_320617 bolji od one Diablove prevare iz NorviÄa :fantom: Billya? Drugaciji tip igraca, ovaj je stariji malo i ima vise odigranih meceva. Odlicno Conor to koristi. Bit ce zanimljivo. Ionako Kante ce otici za sezonu ili dvije, pa ces ih moci obojicu u timu imati. Prijavi
1. novembar 2021.4 god. comment_320629 video sam juÄe na redditu neki nadimak "cobham vidal" :hail: Diablo nemoj leba bi ti samo ovog da hvaliÅ¡, sve Å¡to ih ti hvaliÅ¡, proslavili su se :hljeb: Prijavi
1. novembar 2021.4 god. comment_320646 Ih da vidis stopera kakvog cemo imati tek, ali ima vremena :D Prijavi
1. novembar 2021.4 god. comment_320653 Ih da vidis stopera kakvog cemo imati tek, ali ima vremena :D Kakav je onaj iz Barcelone sa cudnim imenom, Mbyqnaadhai tako nekako Prijavi
1. novembar 2021.4 god. comment_320656 Onako, moze to i bolje, izgleda jako, ali ne vidim da jeste u ovih par meceva sto sam gledao pomalo. Ako bude imao jos jednu tezu povredu, mozemo ga zaboraviti. Iz rezervi akademije imas Valea, Webstera, Simonsa i Soonsup-Bella. Prijavi
1. novembar 2021.4 god. Autor comment_320668 Kakav je onaj iz Barcelone sa cudnim imenom, Mbyqnaadhai tako nekako Ksavijer Mbadzumbi :D Prijavi
2. novembar 2021.4 god. comment_320701 Ne verujem da će se on vraćati, ili će dobiti nekako Å¡ansu u timu ili sledeće sezone prodaja na njegov zahtev. ovaj mesec proÅ¡li je baÅ¡ izdominirao, maltene ga hvale na svaki MOTD a i zaslužio je OduÅ¡evljava me to Å¡to lik ladno izlazi visoko u presing, maltene je tad pored napadaÄa, i nije ono "suvi mesar" agresivan ali zna i da iscima, doda, i u nekim momentima me podseća na Pola Skolsa ja stvarno ne vidim kako on neće napraviti bar neku solidnu karijeru jedina zamerka mi je Å¡to kad god Äujem za njega , setim se onog pevaÄa ili Å¡ta je beÅ¡e Prijavi
8. novembar 2021.4 god. comment_320892 Može Äovjek da igra sve u veznom redu. ProÅ¡le sezone je bio dobar u WBA, igrao je dosta defanzivnije, ali nije zabijao i asistirao kao sada pa se nije puno priÄalo o njemu. Sada u Palaceu igra dosta ofanzivnije i visi na ivici protivniÄkog 16-erca. Zato ove sezone ima već 4 gola i 2 asistencije, kao i 2 iznuÄ‘ena penala. Osim toga dali su i jedan gol nakon Å¡to je oduzeo loptu u pressingu i jedan gol kada je on izmeÄ‘u viÅ¡e igraÄa zadržao loptu i stvorio neÅ¡to. Raspravljali smo o tome kakav nam veznjak treba i složili se da nam treba neko ko se zna ubaciti iz drugog plana i zaprijetiti. Ako nastavi ovako onda je to on. ProÄitao sam negdje izjavu (zaboravio sam kojeg trenera, moguće da je Tuchel bio) kako je vrijedan na treninzima i kako uvijek daje sve od sebe. Prijavi
8. novembar 2021.4 god. comment_320893 Conor je tip kao Lampard, samo losijeg suta, boljeg skilla u oduzimanju lopte. Sut je najvaznije da moze popraviti, samo normalno ne u nivou Lampsa. Samo da ne bude povreda i mozemo ga ocekivati iduce sezone u ekipi. Jorginho i Kovacic ce nekad morati biti prodani da bi ovi malci dosli do veceg izrazaja. Jos kad Harvey Vale, mozda i Webster sazriju bit ce fino. Kante takodjer ode za sezonu, dvije i eto prostora. Samo je bitno ugovor drzati, a njima talenta da zamijene njih ne nedostaje. Prijavi
9. novembar 2021.4 god. comment_320903 nece kante nikuda bar jos 3-4 sezone, osim ako nasi ne budu idioti i prodaju ga prije toga. kante je nesto sto se rijetko radja. Prijavi
9. novembar 2021.4 god. comment_320906 Ja kroz pricu, vidim da je to maksimalno jos 2 sezone, mislim da ih brinu povrede. Prijavi
14. novembar 2021.4 god. comment_320993 https://twitter.com/ChelseaFC/status/1459801277018353667?t=1E2impwsZkhEVoRSXw1L6A&s=19 Potpuno zasluzeno. Prijavi
16. novembar 2021.4 god. comment_321033 https://twitter.com/ChelseaFC/status/1460355979044962311?t=ZG4fd3eAQdLFPafqe7wH9A&s=19 Prijavi
5. decembar 2021.4 god. comment_321864 Ako smo već u tolikim problemima sa povredama, zašto ne bismo vratili ovog momka ili Gilmoura sa posudbe ako za to postoji mogućnost naravno. Za Kovu se ne zna kad se vraća nazad, Kante sigurno ne može igrati istim tempom kao nekada, RLC i Jorginho ne mogu sami iznijeti sezonu. Možda pozvati nazad Gilmoura i Conora ne bi bila tako loša ideja? Prijavi
5. decembar 2021.4 god. comment_321867 Nije moguce jer na taj nacin saljes poruku drugim klubovima koji hoce na posudbu nase igrace, a svakako hocemo da to budu sto bolji klubovi, da kako nam se prohte vracamo sa posudbe, jednostavno bili bi klub na losem glasu sto se tice posudbi zato nikad niko ne povlaci sa posudbe igrace a opet postoji veca mogucnost da se tamo bolje razviju jer nece igrati kad se oporave odredjeni igraci Prijavi
5. decembar 2021.4 god. comment_321868 Ja nisam za to, pogotovo ne za Billya jer je tek uÅ¡ao u ritam. Nama se brzo vraćaju i Kante i KovaÄić tako da bi ovi bili osuÄ‘eni na klupu. Ne znam ni koliko je to jednostavno za izvesti. Gallagher danas daje gol. Prijavi
12. decembar 2021.4 god. comment_322166 Ne znam da li je za sledecu sezonu koristiti ga kao box to box ili ga upariti sa Mountom. Decko je opet pokidao. Ako ovako nastavi komotno u prvih 15 igraca sledece sezone. Prijavi
13. decembar 2021.4 god. comment_322172 Jedino kada bi poceli igrati sa 4-3-3, pa da ide Mount-Kante-Conor Prijavi
13. decembar 2021.4 god. comment_322192 U 433 smo uvek igrali sa Kanteom kao MRC u finkciji Box to Box. U tom slucaju taj centralni treba da bude defanzivni igrac sa sigurnim pasom u fazi oslobadjanja od presinga sto nije niko od pomenute trojce. Cak je Mount u tom sistemu vise blizu krilnom igracu levo kao neko ko ulazi u sredinu, kreira i napada na gol. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.