Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Conor Gallagher (2019-2024, 72 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 674
  • Pregledi 42 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Gallagher highlights    

• Ako izadjemo u toj formaciju castim forum sa jos dodatnih 10€ za hosting.

• Tri istine: - Gallagher je bio drugi najbolji igrač ekipe prošle sezone - Gallagher je realno kapiten ekipe - Njegova prodaja nema nikakve veze sa igrom na terenu

Objavljene slike

Hahaha, jeste ga zapetljali, mislim da je Adi htio reći da Conor nije squad igrač u Palaceu nego doslovno glavni igrači kao i ova dvojica u svojim timovima.

Teško da Conor može biti glavni kod nas (trenutno), u najboljem slučaju je squad, ali mislim da ima prostora za napredak, s obzirom da trenutno pokazuje veliku želju, ali ne vidimo ono što je prije pokazivao da može.

Tamo gde se trazi visok intenzitet igre on moze samo sa klupe da gleda. Gde ima brzog razmisljanja, visok procenat uspesnih dodavanja, dobar prijem, koncentracija, kreacija i to u kontinuitetu on nema sta da trazi. U palasu toga nema i tu moze da igra. U PL u ima bar 30 veznih igraca koji su u tim segmentima mnogo ispred njega.

• Autor
3 hours ago, Adi said:

Kad se napada i kad ima prostora da se ubacuje onda može biti igrač koji pravi razliku. Najbolji u prvom poluvremenu.

I kad se igra protiv ekipe koja zeli da te kupi :D

Ovo danas sto je odigrao je vec licilo na nesto. Jak, agresivan, beskompromisan. Osvojio je dosta nicijih lopti, mnogo je pretrcao. Bude tu i gresaka ali sve u svemu sasvim dobar nastup danas. 

Galagher nije los igrac ali nije ni dovoljno dobar da bude u prvih 11 ekipe koja pretenduje za najveci vrh svjetskog fudbala. Ok, on moze ponekad tu i tamo zaigrati 15, 20 pa cak i 30 minuta, sve preko toga nije realno.

Meni najvise smeta sto je tehnicki limitiran, prijem loptu mu pravi problem i zato izgleda kao da previse razmislja. 

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.