Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Conor Gallagher (2019-2024, 72 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 674
  • Pregledi 42 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Gallagher highlights    

• Ako izadjemo u toj formaciju castim forum sa jos dodatnih 10€ za hosting.

• Tri istine: - Gallagher je bio drugi najbolji igrač ekipe prošle sezone - Gallagher je realno kapiten ekipe - Njegova prodaja nema nikakve veze sa igrom na terenu

Objavljene slike

Stvarno je decko nepovezan. Vidi se iz aviona da on moze trcati za dvije utakmice uzastopno, ali uzalud mu kad on tu svoju energiju bezveze trosi. Zabija se u igrace, udara, prokliziva, trci u prazno. Izvođenje prekida katastrofa. Nista smisleno ne mozes izvuci iz njegove igre.

Na kraju sezone ne moze reci da nije dobio sansu, dobio je. Jedino sto nam je dobro donio jeste onaj gol protiv Crystal Palacea kad je obezbjedio pobjedu u zadnjoj minuti utakmice, ostalo je sve bilo blijedo i razocaravajuce.

Obavezno saslušati ponude za njega na ljeto.

Pa dobar je bio, jeste sirov, ali i kad se to izume dosta poslao je napravio, pokrivao je cijelu sirinu terena, jedan od rijetkih koji je imao energije da pravi probleme Fulhamu. I sve to kad izumemo, ima mnogo vecih problema od njega, a na kraju krajeva on i nije prva opcija tako da ne znam sta ljudi ocekuju.

Zasad nam treba zbog trčanja, dobre su njegove kretnje samo nekad ne zna da zakoči. Fali mu bolja kontrola lopte, nije ni blizu sa loptom ko Kova, Kova kad uzme loptu vazda se neki veleslalom napravi i čovjek iznese loptu, dok Connor ponese busenje, par igrača a lopte nigdje

• 1 mjesec kasnije...

Dobar danas, svuda ga je bilo i jako koristan. Jedino mi se ne sviđa njegovo ubacivanje upravo iz razloga kojeg je naveo apeiron, zatvaranja utakmice. Možda bi bolje bilo da ga uvodi umjesto nekog od dvojca enzo kova, pred sami kraj utakmice. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.