23. septembar 2024.2 god. comment_358691 Kidao je i kod nas, samo prenio formu u novi klub. Za razliku od Mounta kojeg smo prodali kad je prestao da kida i prenio lošu formu u drugi klub. Prijavi
23. septembar 2024.2 god. comment_358693 Definisite molim vas pojam kidati jer ocito ja ne znam sta znaci kidati... Prijavi
23. septembar 2024.2 god. comment_358696 58 minutes ago, hamco said: Definisite molim vas pojam kidati jer ocito ja ne znam sta znaci kidati... igra dobro Prijavi
19. oktobar 2024.1 god. Autor comment_359228 4 hours ago, Adi said: Igrač mjeseca Znaci kida 😁 Prijavi
20. oktobar 2024.1 god. comment_359235 12 hours ago, Spaha said: Uzece njega Real za dvije sezone Sta, da im bude na tribinama covjek sa lijepom dlakom na glavi? Umjesto koga bi ovaj lik ikada zaigrao u sredini terena? Prijavi
8. februar 2025.1 god. comment_362575 Ovaj izgubio mjesto u prvih 11 i kod Simeonea. Vec to traje poprilicno, zaigra jednu u prvih 11 pa narednih 6-7 ulazi s klupe. S obzirom da nam je Lavia out sad gledamo KDH a mogli smo Galaghera Prijavi
27. august 2025.1 god. comment_366858 Ovoga se pokusavaju rijesiti u Atleticu vec, pravi onaj ker sto samo trci po terenu. Prijavi
27. august 2025.1 god. comment_366859 Prodati njega bila je jedna od najboljih odluka ikad. Tad smo dobro izmuzli Atletico. Šteta što se Joao Felix ritnuo pa je prolio svo to mlijeko. Prijavi
27. august 2025.1 god. comment_366860 Nikakav igrac, antitalenat koji samo trci j trudi se. Takvih u Bosni ima u komsiluku, da je rodjen u Zivinicama ni do Tuzle ne bi doguro. Prijavi
28. august 2025.1 god. comment_366878 Kako vreme prolazi, sve više ide na to da se iza tih transfera krio neki dogovor klubova radi peglanja knjiga naših i njihovih Prijavi
28. august 2025.1 god. Autor comment_366886 2 hours ago, chiba said: Kako vreme prolazi, sve više ide na to da se iza tih transfera krio neki dogovor klubova radi peglanja knjiga naših i njihovih Pa to je odavno poznato. Prijavi
24. novembar 2025.24. nov comment_368912 Ne znam zasto mi je Gallagher pao na pamet.. Mislim da je samo pitanje vremena kada ce se vratiti u Premiership, tipa neka Aston Villa, Newcastle, Everton tako nešto. Prijavi
24. novembar 2025.24. nov comment_368913 29 minutes ago, King Chelsea said: Ne znam zasto mi je Gallagher pao na pamet.. Mislim da je samo pitanje vremena kada ce se vratiti u Premiership, tipa neka Aston Villa, Newcastle, Everton tako nešto. Prosjecan igrac, rekao bih zahvalan igrac za rotacije nekog mid-table tima. Izuzetno drag i veoma profesionalan ali kvalitetom nije za top klubove. Prijavi
12. januar12. jan comment_370126 On 11/24/2025 at 5:35 PM, King Chelsea said: Ne znam zasto mi je Gallagher pao na pamet.. Mislim da je samo pitanje vremena kada ce se vratiti u Premiership, tipa neka Aston Villa, Newcastle, Everton tako nešto. Ipak kokoške😁 Prijavi
12. januar12. jan comment_370128 Teska izdaja otici u Tottenhem ili Arsenal. Ionako ga nisam nesto bog zna gotivio al ovo je samo dokaz da je sljam od covjeka. Prijavi
12. januar12. jan comment_370129 Jebiga realno smo i mi njega na silu šutnuli u Atletico, ako se dobro sjecam on uopste nije imao želju za transferom, ali smo mi tada imali neku svoju računicu, trebo nam Joao Felix😁 Prijavi
12. januar12. jan comment_370130 Svakako neće ništa pojačati Tottenham, tako da nema problema. Ali odbio Villu zbog Tottenhama hahaha. Očito je baš zamrzio Chelsea. Prijavi
12. januar12. jan Autor Popularna objava comment_370133 Uopste nisam iznenadjen niti ga za bilo sta krivim. Decka koji je u Celsiju odrastao, koji je sve od sebe davao uvek na terenu su na silu oterali iz kluba da bi balansirali knjige. Nema potrebe smatrati ga izdajnikom. Prijavi
12. januar12. jan comment_370135 Mozda je trebao kao Lampard postupiti onda ne bi bio sljam od covjeka? Prijavi
18. januar18. jan comment_370288 Meni ne smeta, jeste on bio u akademiji, ali nikada nije nešto posebno bio "uvažen", šutiran je na pozajmice, posle taj transfer u AM da je situacija bila drugačija, Čaloba bi lako mogo sutra isto taj Totenhem da pojača, evo živi bili pa videli meni subjektvino, buljanferski je bio potez Lamparda koji je bukvalno institucija kluba da ode u Siti, da je otišo npr. u LA Galaksi ili tako neki drugi klub iz MLS, ne ideš ti u Siti, zinulo mu dupe za Pepa, ne za Siti Prijavi
18. januar18. jan comment_370303 4 hours ago, chiba said: meni subjektvino, buljanferski je bio potez Lamparda koji je bukvalno institucija kluba da ode u Siti, da je otišo npr. u LA Galaksi ili tako neki drugi klub iz MLS, ne ideš ti u Siti, zinulo mu dupe za Pepa, ne za Siti A Pep je Pellegrini ili ko? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.